Биология 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Hot_Chocolate
В началото бе словото

Мнение от Hot_Chocolate »

Аз бях в 160-та..на четвъртия етаж..в мойта зала веднага щом съобщиха темата..една девойка си взе нещата..и каза, че не искала да чака теста..та само тя си тръгна..но едно момче, което седеше до мен..не написа май нищо по темата..а само си реши теста..
Не плачи, когато всичко свърши. Усмихни се, че нещо ти се е случило...
Аватар
Мая
В началото бе словото

Мнение от Мая »

Аз бях тази девойка - в син анцунг- принципно не съм се готвила за СУ и не искам да уча в Су,но човек трябва да се пробва навсякъде... при полежение обаче,че имам 5.92 в медицинска академия реших че ще се позволя прищявката да стана и да си излезна като не ми хареса темата

някак си трябваше да го обесня това :D
Изображение
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

и аз написах 4 стр. ама на мен мн странно ми се стори, че такова кратко нещо се падна...абе важното е че мина.някой да е бил в 272?
green

Мнение от green »

Мая написа:Аз бях тази девойка - в син анцунг- принципно не съм се готвила за СУ и не искам да уча в Су,но човек трябва да се пробва навсякъде... при полежение обаче,че имам 5.92 в медицинска академия реших че ще се позволя прищявката да стана и да си излезна като не ми хареса темата

Излезли ли са резултатите в Медицинска?! Нали казаха след 25-и...
Аватар
Мая
В началото бе словото

Мнение от Мая »

да,излезнаха...ще ми се и тези от Лесото да се появят по-скоро,но те със сигурност чак на 25-ти ще бъдат изнесени :(
Изображение
Hot_Chocolate
В началото бе словото

Мая написа:някак си трябваше да го обесня това :D
хехе..лошо няма :))

P.S. Аз разбрах, че си се готвиш за друго място..ма питаха хората дали някой излязъл..хах
Аватар
Мая
В началото бе словото

Мнение от Мая »

на лицето ми ли е пишело,че не съм за там :?
:D
Изображение
Hot_Chocolate
В началото бе словото

Мая написа:на лицето ми ли е пишело,че не съм за там :?
:D
хахаха..не бе..от друго място:))
Аватар
Мая
В началото бе словото

Мнение от Мая »

озадачаваш ме :)
Изображение
green

Мнение от green »

Мая написа:Аз бях тази девойка - в син анцунг- принципно не съм се готвила за СУ и не искам да уча в Су,но човек трябва да се пробва навсякъде... при полежение обаче,че имам 5.92 в медицинска академия реших че ще се позволя прищявката да стана и да си излезна като не ми хареса темата

А,ти от къде си знаела,че имаш 5.92,като вчера резултатите май не бяха излязли? :D
Аватар
Мая
В началото бе словото

Мнение от Мая »

добре де,силно предполагах,че съм се справила отлично...още повече го мисля за Лесото ,но да видим ... :!:
Изображение
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

А,някой да знае къда мога да си видя писмената работа по биология в МУ,защото оценяването много ме озадачава,а тези от МУ са много потайни и никой не казва нищо за идентификация.
Аватар
Мая
В началото бе словото

Мнение от Мая »

до няколко дена сигурно и това ще стане,ама там наистина всичко е скрито покрито :idea:
Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Пожелавам отлични оценки, за всички които изкараха изпита докрай.
Ще попитам, ако ме извините, какви въпроси бяха на теста. По-точно какво представляваше теста.
И пак успех.
Аватар
alteia
В началото бе словото

Мнение от alteia »

aleksander написа:Пожелавам отлични оценки, за всички които изкараха изпита докрай.
Ще попитам, ако ме извините, какви въпроси бяха на теста. По-точно какво представляваше теста.
И пак успех.
Много благодаря! :D
Всички казват, че теста е лесен и е така. Включваше въпроси от еволюцията- не бяха малко, поне 5 - имаше въпрос за митохондриите и хлоропластите, от генетиката, имаше един въпрос за кръговрата на азота и кислорода. Мен ме учуди това, че почти нямаше въпроси от екологията, може би само този за кръговрата, други не си спомням, а ми бяха казали, че предимно са оттам. Решавай тестове, например тези на М. Шишиньова и ще се справиш.
Знаеш ли, спомням си, че ти беше казал, че е по-добре да се подготвяш сам, защото даваш повече от себе си, стараеш се, обаче от личен опит ти казвам, че е много хубаво когато си има преподавател, който те въвежда изцяло в подготовката за изпита, обяснява ти всичко, а поне при мен имаше неща, които не ми бяха ясни. Моята учителка е много взискателна и ако не беше тя мисля, че нямаше да уча толкова. :oops: Лесното на изпита ни е това, че можеш да си научиш темите направо от учебника, но все пак трябва да имаш някаква програма, последователност, трябва лично ти да имаш много голям самоконтрол, за да го постигнеш сам, докато при мен това го правеше учителката ми. ;) Понякога просто не ти се учи, искаш да си помързелуваш и ако няма някой, който знаеш, че ще те смъмри много сериозно ти ще си го позволиш. ;) :roll: Казвам ти тези неща, за да те запозная с друго мнение, различно от твоето, защото си спомням, че когато ти беше написал, че е по-добре сам, те бяха подкрепили, а понякога е добре да чуем различно мнение, за да преценим наистина кое е по-правилно. ;) Приятно решавкане на тестове!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”