Биология 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Hot_Chocolate
- В началото бе словото
Аз бях в 160-та..на четвъртия етаж..в мойта зала веднага щом съобщиха темата..една девойка си взе нещата..и каза, че не искала да чака теста..та само тя си тръгна..но едно момче, което седеше до мен..не написа май нищо по темата..а само си реши теста..
Не плачи, когато всичко свърши. Усмихни се, че нещо ти се е случило...
Аз бях тази девойка - в син анцунг- принципно не съм се готвила за СУ и не искам да уча в Су,но човек трябва да се пробва навсякъде... при полежение обаче,че имам 5.92 в медицинска академия реших че ще се позволя прищявката да стана и да си излезна като не ми хареса темата
някак си трябваше да го обесня това

-
green
Мая написа:Аз бях тази девойка - в син анцунг- принципно не съм се готвила за СУ и не искам да уча в Су,но човек трябва да се пробва навсякъде... при полежение обаче,че имам 5.92 в медицинска академия реших че ще се позволя прищявката да стана и да си излезна като не ми хареса темата
Излезли ли са резултатите в Медицинска?! Нали казаха след 25-и...
-
Hot_Chocolate
- В началото бе словото
-
Hot_Chocolate
- В началото бе словото
-
green
А,ти от къде си знаела,че имаш 5.92,като вчера резултатите май не бяха излязли?Мая написа:Аз бях тази девойка - в син анцунг- принципно не съм се готвила за СУ и не искам да уча в Су,но човек трябва да се пробва навсякъде... при полежение обаче,че имам 5.92 в медицинска академия реших че ще се позволя прищявката да стана и да си излезна като не ми хареса темата
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- alteia
- В началото бе словото
Много благодаря!aleksander написа:Пожелавам отлични оценки, за всички които изкараха изпита докрай.
Ще попитам, ако ме извините, какви въпроси бяха на теста. По-точно какво представляваше теста.
И пак успех.
Всички казват, че теста е лесен и е така. Включваше въпроси от еволюцията- не бяха малко, поне 5 - имаше въпрос за митохондриите и хлоропластите, от генетиката, имаше един въпрос за кръговрата на азота и кислорода. Мен ме учуди това, че почти нямаше въпроси от екологията, може би само този за кръговрата, други не си спомням, а ми бяха казали, че предимно са оттам. Решавай тестове, например тези на М. Шишиньова и ще се справиш.
Знаеш ли, спомням си, че ти беше казал, че е по-добре да се подготвяш сам, защото даваш повече от себе си, стараеш се, обаче от личен опит ти казвам, че е много хубаво когато си има преподавател, който те въвежда изцяло в подготовката за изпита, обяснява ти всичко, а поне при мен имаше неща, които не ми бяха ясни. Моята учителка е много взискателна и ако не беше тя мисля, че нямаше да уча толкова.