Арабистика

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: А как е морков на арабски? :?
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Мъц.

Аз предлагам да ходим да пием. Мизерна мрежа с мизерни читални. Ноу спейс фор фън, демн ит! Аз съм уморена и отегчена. И изправена пред морална дилема. Да си ходя ли довечера, та да си оправя поне взаимоотношенията с М Тел или да ходя да гледам @лма @лтер. Уморена и отегчена см аз.

ЛТЗ-то е отчайващо приспивно. Не безинтересно, не, просто приспивно. А лейдитата по езикознание се вземат твърде на сериозно. Не обичам хора, които се вземат на сериозно. Така или иначе провидението се гаври с всички, не е ли по-добре и ние да се изгаврим с него. Щото си е смешно баси.

Ето така, сега вече никой писа по темата.

П.П. В зала см. Не см влизала в зала от 6 клас. Кофти ми е. Изнасям се.

П.П.П. Виктор в добро настроение е ибаааахти слънчицето! Имиджа на дружелюбен симпатяга му приляга повече.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

ЛТЗ-то е отчайващо приспивно. Не безинтересно, не, просто приспивно. А лейдитата по езикознание се вземат твърде на сериозно. Не обичам хора, които се вземат на сериозно. Така или иначе провидението се гаври с всички, не е ли по-добре и ние да се изгаврим с него. Щото си е смешно баси.
оо мен, ако питаш ЛТЗ-то е пълна безсмислица, аз на тези лекции направо умирам от скука, езикознанието ми се струва по-интересно, а и е по-полезно за нас, въпреки че все пак и там има твърде много излишни неща; що се отнася до старата женица, която ни води лекции по езикознание, ми се струва, че не е лоша, надявам се да не се лъжа :wink: :wink: :wink:
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Мир вам, колеги! :) И мен разгеле ме осени великата благинка, наречена интернет, та рекох да се отбия да видя как разгръщате своята екзистенция :wink: Който има път през Горна Оряховица, да поздрави на Салим котката от мен, останалите знайте, че вече ще се виждаме и тук! :D
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

аве?

оф нещо щях да ви фрагам ама забрайх.

както и да е.

ПОЗДРАВ(И)
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Какъв е този лаф с котката на Салим? Вече знаете ли онази арабска поговорка как любопитството изяло главата на котката?
:lol:
ЛТЗто наистина е много скучно, и на мен не ми харесваше. :x Езикознанието ще ви бъде много полезно още втория семестър - имате семито-хамитско при Виктор. Освен това във втори курс имате фонетика, лексикология и морфология, които залягат върху наученото от общото езикознание.
Сега веч на 9 урок ли сте? Ах, добрите масдари първа порода :D
Някой попита как е морков на арабски - джазарартун :lol: :lol:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Благодаря! 8)
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Ох, извинявай :oops: ДЖАЗАРАТУН /едно "р" в повече съм сложила/
No more turning away?
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Замилату алджазарати хаада.

Тудуре, маче екзистенциално такова :lol:
Аз см разстроена и разочарована, и потресена, и покрУсена! Проблемът го решихме, но слон, уви, не купИхме!

Вива ла айраки!

Чк!

Хахла махла!

Здрасти, да, не, може би, как си, как е майка ти, куче, реактивен самолет, двигател с вътрешно горене!
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Pu , ако не знаех, че си ми колега, щях да си помисля, че страдаш от някакво психично разстройство :lol: :lol: Всякакми отклонения са ти простени. :wink:
No more turning away?
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Абе как може арабистите да са такава очарователна сган бе :) Мн сте(сме) ми благи!

Като се поислямчим и си получим иракското гражданство ще си купим и слон обаче.

П.П. Кууп, хай някой път с нас да пием бе душа :) Ще бъде страхотно да ни налееш малко страховито инсайдър инфо!

П.П.П. Просто см в чудесно настроение, наистина не целя да ви шашвам с малоумие. Когато се чувствам добре, бърборя. И когато не се, пак бърборя, но то е за заблуда на противника :roll:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Това със "сганта" много ми хареса. Ама верно е, че сме сган ... при това опасна! :lol:
Като казах сган, сетих се за първи курс :lol: - какъв народ, какво чудо. :shock: Носят се слухове, че три групи ще бъдете - само така! Да завладеем ЦИЕК :twisted: Затова гледайте повечко да останете, че втори курс сега се мотаме около 15 души :cry: :cry: тъжно, тъжно ...
Пу, на теб за какво ти е това страховито инсайдър инфо! :shock: :lol: Тц, тц ... дете безумно, малко ли ти е това, което виждаш всеки ден. Казват, че по-страшно от първи курс няма, ама да ти кажа, май има ... Очаквайте продължение /октомври догодина за оцелелите/.
А, какво разбирам сега аз ... пиете значи ... тц,тц ... няма да пиете, само ще учите! :idea: Амаха, арабисти ли сте, какво сте! :lol:
No more turning away?
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Пиене ли казах? Пеене бе, арабска чалга бе :) Хабибиии хабибиии... Ох...

Много сме. При реална заплаха можем да набием другите филологии. От раз сме ги смлели. Джихад да има.

Сървайвър ин дъ арейбиън уинг ъф дъ ЦИЕК. Накрая ще оцелее само един. И той ще е иракчанин...

Знам си, че не бива да се прибирам вкъщи, само се пропивам, ..... му. Бах го и социалния алкохолизъм, дето му ударих. Което всъщност трябва да означава, лека и приятна вечер свидни мой "зумалайчета", както казва една колежка, аз заминавам да пропадам... А думите ще ми ги учи водката.[точка]
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Pu написа: Джихад да има...
Накрая ще оцелее само един. И той ще е иракчанин...
:? Джихад? :shock: Пак ли? :x И тук ли? :evil:
:evil: Накрая ще оцелее само Лили Иванова! :wink:
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

И Дънкан Маклауд!

П.П. И хлебарките...
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”