Проучване за любовния статус на форонците!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор

Вашия любовен статус сега?

Влюбен/а, но сингъл
12
12%
Обвързан/а и влюбен/а
42
41%
Обвързан/а без чувства
2
2%
Необвързан и не-влюбен
28
27%
Хойкащ/а с няколко
3
3%
Семеен/а и то сериозно
2
2%
А-сексуален, а-любовен
6
6%
Нещо друго, за което Ицо не се е сетил, глупака му
8
8%

Общо гласове: 103

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Проучване за любовния статус на форонците!

Мнение от Търговецът на кристал »

А, има определени неща, дето изплуват на маааааалко по-късен етап от връзката. Колко късен - не знам, зависи си от случая.
То аз ако знаех, че баш бившият ми ще тръгне да ме следи, мислиш ли, че щях да се хвана с него изобщо? Ама на'. То тогава и аз бях за бой, щото след тая история - разправяла съм я, беше се вкарал в някакви филми и беше дошъл една нощ след репетиции да ме следи и само чувах стъпки по пустата улица, а кретенът се криеше и ми изкара акъла, та му вдигнах бесен скандал посред нощ и насред улицата - му дадох още един шанс и изкарахме още 5 месеца заедно, макар че аз просто вече не желаех да имам нищо общо с тоя човек. И като го разкарах, чувството беше на тотално облекчение.

Дааааам, ако някой ми беше казал през първата една година какво ме чака с него, щях мноооооого да се смея. Но ето, че и това трябвало да ми мине през главата.

Други примери няма да давам, щото сега като се замисля, познавайки характера на въпросните хора, няма нищо толкова учудващо в ситуациите. Просто аз съм била кьорава (та в тоя ред на мисли вероятно и аз имам вина), но то има кой да съди и да наказва, не е моя работа. Пък и тия истории са откровено забавни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

А, тук съм грешна - много съм импулсивна по отношение на връзки/харесване/любов и т.н.. Виждам някой, разменя няколко думи и просто го харесвам, а по принцип си падам по затворени, малко по-дръпнати/особени типове. Така че каквото ми се е случило, имало е защо :lol: .
Сегашната ми връзка пак се пробвах така, с главата надолу, но от среща не ми позволиха - доста дълго си мислех, че не иска да е с мен, точно защото имаше такъв период на изчакване/всъщност опознаване/. Еми трябвало ми е някой по-умен явно. Аз съм си дечко в много отношения.

Иначе аз не съм "жените". Така че за остатъка от племето нямам думата :) .
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

dismisstorka написа: А тая лесбийската част... sorry, ама колко от вас, дето се изказаха, че ще сменят посоката", са били с жена и колко от вас са имали една относително стабилна връзка с мъж, та се произнасяте гръмко "Мъжете не струват, ФАРА"? Или просто си говорите, щото да сте интересни.
F*ck the gods!
Сори , ама колко човека мислиш, че ще ти отговорят на тия въпроси?! :scratch:
Прекалено лични въроси задаваш, така че не очаквай отговори. Ако толко те интересува задай ми ги на уше. :mrgreen: 8) :lol:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Да де, именно, затворила си си очите за явен недостатък и си продължила с него.
а дали в началото на връзката не те е обсебвал прекалено, обаждал се е постоянно, искал е да бъдете all the time заедно и т.н.? Щото това мен би ме алармирало, че един ден тоя човек ще ме задуши и ще започне да прави глупости, уж от любов.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише

Мнение от dismisstorka »

The_Viper написа:
dismisstorka написа: А тая лесбийската част... sorry, ама колко от вас, дето се изказаха, че ще сменят посоката", са били с жена и колко от вас са имали една относително стабилна връзка с мъж, та се произнасяте гръмко "Мъжете не струват, ФАРА"? Или просто си говорите, щото да сте интересни.
F*ck the gods!
Сори , ама колко човека мислиш, че ще ти отговорят на тия въпроси?! :scratch:
Прекалено лични въроси задаваш, така че не очаквай отговори. Ако толко те интересува задай ми ги на уше. :mrgreen: 8) :lol:
Ми аз мога да отговоря. И щом като толкова явно се парадира и изтъква женската любов като единствена алтернатива, ми е интересно само си ги говорим тия неща или реално се случват? Щото първото е доста инфантилен начин да покажеш разочарованието си от любовни несполуки.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

Ди, за мен момичетата очевидно се шегуваха :roll: .
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Дис, това по-горе към мене ли е?
Ако да, то да ти кажа - той ми беше първото "гадже" и в началото нямах идея как трябва да бъде, но определено не съм се чувствала задушавана или притискана. Абе, първата една година си беше наистина много хубава, няма какво да си кривя душата. След което постепенно започна да става по-обсебващ, по-изискващ, искаше да прекарваме повече време заедно, опитваше се да ме накара да избирам между него и семейството си, даже правеше планове как сме щели да се женим (да не си помислите, че е бил кой знае колко по-голям - действието се развива, когато бях 17-19 годишна, той беше с година и малко по-голям от мене). Та още тогава му бях вдигнала мерника, ама нали първа любов, много ме обича... И тези 2-3 месеца, в които усетих промяната, доведоха до въпросната вечер, когато дойде да ме следи. Като резултат се разделихме за около седмица, след което с много увещания и молби от негова страна се събрахме отново. И тук ми е грешката, защото аз не исках да бъда с него повече, но не намерих сили да сложа край тогава, та се измъчихме още 4-5 месеца, през които той беше по-нисък от тревата, но вече нищо не беше същото. След това направи една неприятна изцепка и вече бяхме дотам.
Та така, наистина първата една година не подсказваше по никакъв начин какво има да става по-нататък. Съвсем не е нужно да пие, бие или изневерява, за да ти стъжни живота. Забавното е, че - както съм казвала по-рано - той го играеше особено наранен от края на връзката ни, правеше се, че не ме познава, използваше мълчанието ми по въпроса пред приятелите ни, за да им говори глупости по мой адрес... Наскоро се видяхме на един концерт, та го запознах с настоящия си приятел. Уж се държа нормално, на другия ден се направил, че не го познава... А говорим за история отпреди 8 години.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

dismisstorka,
Ми отговаряй щом си фенка на споделянето пред непознати! Пхааахха, аз не съм приверженик на това! Аз съм друго тесто, малко повечко време ми трябва за да тръгна да споделям с теб, така че ще продължавам да си правя майтап и да бъда "инфантилна".

Аайде чао, довиждане, лека нощ, мерси, приятни сънища. И да сънуваш гангам стайл!
And I keep...
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

The_Viper написа: И да сънуваш гангам стайл!
Изображение
한류
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

slighter написа: Изображение
няя хяхахахахха! баш.
Изображение
And I keep...
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише

Мнение от dismisstorka »

@Търговец: Да, да, до теб беше, шантаво пиша и бавно реагирам. :)
Това твоето си се числи към грешките на младостта. Сигурно ти самата не си успявала адекватно да прецениш какво се случва. Че кой ли може на 16, 17-годишна възраст. Това имах предвид като споменах, че са ни необходими желание, но и опит, за да разчетем знаците в началото, които да ни подскажат какво можем да очакваме занапред.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

slighter написа:
The_Viper написа: И да сънуваш гангам стайл!
Изображение
Изображение
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
jenesais
Постоянно присъствие
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от jenesais »

Историите за лазанята и комплексите относно височината ме разбиха...

Впрочем обаче това момичета да отписват на мига момчета, с които иначе си пасват прекрасно, само защото момчетата са по-ниски, е тооолкова често срещано. Както се изрази една позната наскоро: просто не може да си се представи с такъв човек и автоматично го слага в графа приятели.
Аз пък съм около 1.75, приятелят ми е 1.70. Съобразявам се да не слагам високи обувки, когато сме заедно (а и аз не нося често ток по принцип, удобството преди всичко :mrgreen: ), но иначе нито личи чак толкова разликата, нито е чак толкова фрапираща. А това между другото ми е и първата сериозна връзка - все изчаквах, защото си търсех някой, който да е изцяло на моята вълна във всеки смисъл. Еми, намерих го. Хайде сега френдзоната само щото не е пораснал по-голям...

Истината обаче е, че едно от нещата, които ме привлякоха към него (щото признавам все пак, и аз дълго време си го виждах главно като прекрасен приятел, но нищо повече - което обаче е характерно за общуването ми с момчета въобще) е именно липсата на каквито и да е комплекси по отношение на височината. За него не е проблем, че е по-нисък и че гаджето му леко се извисява. И си действаше по свалянето ми много по-смело и мъжки, отколкото толкова други момчета, които разчитайки само на единия външен вид, в повечето случаи чакат едва ли не момичето само да им падне в ръцете.

Впрочем - винаги съм имала слабост към типажи като Уди Алън, Ал Пачино, Дъстин Хофман... Не съм забелязала да им пречи да са все с по-високи жени от тях :mrgreen:
she'd started smoking poetry
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Това, което казваш за приятеля ти, е страхотно. Повечето по-ниски мъже, които познавам, са комплексирани относно ръста си и тия комплекси избиват във всевъзможни посоки, което е и една от рационалните причини да не съм ги разглеждала като потенциални половинки. Комплексите са много неприятно нещо в една връзка и бих искала да не си го причинявам, особено като знам предварително за съществуването им. Някои чак се и озлобяват, а това никога не е на добре. Другата причина е, че точно както казва тази твоя позната, просто не мога да си го представя - наистина: аз съм 1.70 и с някой, висок 1.60 ще се чувствам точно като куклите на Роял де Лукс. Разбира се, не е редно да се заричам, щото като дойде сляпата неделя... ;)
Но пък и приятелят ти не е и кой знае колко нисък. Аз имах предвид мъжете, които са наистина ниски, без да са джуджета. Имах такъв съученик през всичките 12 години в училище - не е показал да е комплексиран, но при него проблемите с ръста (подозирам) го бяха направили много амбициозен. Действаше си човекът бавно и методично по поставените цели и смея да кажа, че в момента е един прекрасно реализирал се млад мъж. Повече подробности няма да пиша, че не знам кой и как чете, но като се замисля за реализацията на бившите ми съученици, той е първата и най-значителна success story, за която се сещам.
В края на ноември
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от sunny.v.b »

И аз имах такъв съученик, нисичък, но никога не съм забелязала да има проблем с това. Нито пък приятелките му да имат проблем с това (а той имаше много). Аз лично не мога да си се представя с по-ниско момче, ама то и аз съм си нисичка.

А относно момчетата - вярно, че добрите са на изчезване, ама чак да се отказваме от тях... Те хората си личат от малки постъпки, от незначителни изречения. С малко повече внимание, може да се изолират гаднярите. Ама какво разбирам аз с моя никакъв опит. Тука нямам думата.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”