Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Здравейте, не ми достигат около 20 стотни за Арабистика...ако отида на второ класиране ще ми се запази ли мястото за специалността, в която съм приета сега?
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Да, мястото се пази, можеш да се изкачваш само нагоре 
Компютърни науки I курс
Супер
) А някакви документи или молба трябва ли да се подава, или е директно, когато не си са записал?
Въпросче ...на някой да са му излезли резултатите? Нали трябваше от днес да излизат онлайн в опцията за лична информация, а аз си виждам само резултата от изпита все още...
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Хахаааа, аз съм студент
Благодаря много

Благодаря много
Ако съм писал само една специалност като желание и не съм приет на първо класиране автоматично ли минавам на второ или трябва да подавам молба?
- Gabrislava
- В началото бе словото
Така аз искам да попитам ,записвам се в СУ Българска филология внасям си такса и си оставям дипломата там ,но после решавам , че не искам да уча там ще ми върнат ли веднага дипломата и съответно таксата
Питам защото имам реални шансове за Право във ВТУ ,а класирането там е август и да не си губя мястото в СУ
Питам защото имам реални шансове за Право във ВТУ ,а класирането там е август и да не си губя мястото в СУ
Последно промяна от Gabrislava на 25 Юли 2010, 15:28, променено общо 1 път.
Най-хубавото нещо е илюзията
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
@neber - да, автоматично =]
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Пуст майтап до къде ме доведе. 
С БАЛ 19,47 мога ли да се надявам за Археология (22.93) или Култорология (23.45) ?
С БАЛ 19,47 мога ли да се надявам за Археология (22.93) или Култорология (23.45) ?
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Да, няма да имаш проблем, даже ще ти върнат 90% от внесената сумаGabrislava написа:Така аз искам да попитам ,записвам се в СУ Българска филология внасям си такса и си оставям дипломата там ,но после решавам , че не искам да уча там ще ми върнат ли веднага дипломата и съответно таксата![]()
Компютърни науки I курс
- Elitsa Abstract
- Да живей словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: трети
neber написа:Ако съм писал само една специалност като желание и не съм приет на първо класиране автоматично ли минавам на второ или трябва да подавам молба?
НЕ Е ВЯРНО! Трябва да отидеш в периода 26-28 юли и да потвърдиш, че искаш да участваш във 2-ро класиране, иначе няма да участваш.aikaeimin написа:@neber - да, автоматично =]
Последно промяна от Elitsa Abstract на 24 Ное 2010, 21:00, променено общо 3 пъти.
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Gabrislava написа:Така аз искам да попитам ,записвам се в СУ Българска филология внасям си такса и си оставям дипломата там ,но после решавам , че не искам да уча там ще ми върнат ли веднага дипломата и съответно таксата![]()
Да ще ти върнат дипломата!
А семестриалната такса няма да ти е върнат цялата. Според " Правилник за приемане на студенти в Софийския университет "Св. Климент Охридски" за учебната 2010/2011 година", част "Записване на новоприетите студенти" - чл. 41, ал.5.1 и ал.5.2
Тези членове гласят следното: "5.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса;
5.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява."
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Когато не си приет на първо класиране, автоматично участваш във второ. Молба се подава, ако си приет с нещо, но искаш да се бориш за по-горно желание.Elitsa Abstract написа:НЕ Е ВЯРНО! Трябва да отидеш в периода 26-28 юли и да потвърдиш, че искаш да участваш във 2-ро класиране, иначе не участваш.
Чл. 35. (2) Некласиралите се от този етап кандидати, участват автоматично в следващия етап на класирането.
Последно промяна от aikaeimin на 25 Юли 2010, 15:40, променено общо 2 пъти.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- Gabrislava
- В началото бе словото
bggashnik написа:Да, няма да имаш проблем, даже ще ти върнат 90% от внесената сумаGabrislava написа:Така аз искам да попитам ,записвам се в СУ Българска филология внасям си такса и си оставям дипломата там ,но после решавам , че не искам да уча там ще ми върнат ли веднага дипломата и съответно таксата![]()
Сумер мерси много ,че ме наплашиха ,че няма да ми варнат дипломата
Най-хубавото нещо е илюзията