Кандидати за Психология 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
Re: Кандидати за Психология 2010
здравейте
:) моето първо желание ще е психология,сега ще се явя на изпита по немски на 27,надявам се всичко да мине успешно.Смятам,че най-доброто място за тази специалност е СУ
)) ruulllzzzz he he
:):)))
Oh,
Сякаш от трилиони години не съм влизала тук, но както и да е:) Чувствам се някак много важна, като не съм кандидат-студент вече
В кръга на шегата, разбира се- добре се досещам какво ви е, затова, макар колежката FoxyGirl да ви каза вече, че сме в сесия, аз ще се покажа като особено "скандална" и ще ви подканя да ме нападнете с въпроси, ако желаете.
FoxyGirl ви е обяснила нещата прекрасно, само да знаете, че имате още една колежка на пост за отзоваване
Хайде, приятно тръпнене до резултатите
Сякаш от трилиони години не съм влизала тук, но както и да е:) Чувствам се някак много важна, като не съм кандидат-студент вече
В кръга на шегата, разбира се- добре се досещам какво ви е, затова, макар колежката FoxyGirl да ви каза вече, че сме в сесия, аз ще се покажа като особено "скандална" и ще ви подканя да ме нападнете с въпроси, ако желаете.
Хайде, приятно тръпнене до резултатите
- mindfreak
- В началото бе словото
кажи ми става ли за момчета специалността... щот никога не съм се стремял да разбирам хората 
some people understand, some dont... some people realize, some people wont
http://www.facebook.com/ivan.petev
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Извинявай за директния въпрос, не искам да звуча грубо, ама защо тогава от всички възможни специалности в СУ искаш да учиш точно тази?
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
- Специалност: психология
mindfreak, може пък да разбереш себе си .... 
- mindfreak
- В началото бе словото
ухааа... тва чак философски прозвуча
:D аз себе си се разбирам много добре и съм доволен
пак тва че не съм се стремял не значи че не ми е интересна като наука... просто е съвпадение че имам добра оценка от матурата по БЕЛ и това че ми е станала интересна специалността.. и се кефя да говоря с хората.. лъжааааааа
nox за каква грубост иде реч..
nox за каква грубост иде реч..
- nox
- Пишете, о, братя
Абе, старая се да съм церемониално учтив със спорен успех. 
Цялостната ми идея (май) беше да те питам защо искаш да учиш точно това, ако не ти се занимава да разбираш хора
С какво ти е интересна психологията?
Цялостната ми идея (май) беше да те питам защо искаш да учиш точно това, ако не ти се занимава да разбираш хора
Последно промяна от nox на 23 Юни 2010, 01:11, променено общо 1 път.
- mindfreak
- В началото бе словото
че даже и да не ми занимава да разбирам хората, ги разбирам... под разбиране не включвам това да разбирам проблеми и прочие... ами що за хора са ..
интересно ми е защото смятам, че ще стана добър психолог.. и баба мисли така
- nox
- Пишете, о, братя
Стискаме палци значи. А и FoxyGirl е права 
Ходи ли на някакъв изпит или ще се пробваш само с матура?
(
Да спамиш или да не спамиш. Това е въпросът)
Ходи ли на някакъв изпит или ще се пробваш само с матура?
(
- mindfreak
- В началото бе словото
Само с матурата.. ще ходя на изпит и във Виас... Как ти се струва избора между психология и ССС 
- FoxyGirl
- От дъжд на вятър
- Специалност: психология
Образи....надявам се представите ви да не се сгромолясат 
mindfreak, като те слушам и направо си мисля, че баба ти и някакви Образи Свише ти диктуват "желанието" да следваш Психология
Не те нападам, споко, просто няма нужда да питаш дали става за момчета- може и да не става, обаче за теб да стане, нали ме разбираш. В смисъл, че въобще не зависи от пола- ако разбираш хората, както ти казваш, че правиш (а не се стремиш- което даже е по-добре), значи естествено ти идва да помагаш. Това, което при теб ме притеснява, е доколко ще си отдаден да помагаш=- защото и мен примерно много ме влече да слушам скандинавски езици и ме радват, обаче не си се представям да стана преводач или въобще работата ми да е свързана просто с това. Аз си усещам, че искам да работя точно психологически с хора... а ако ти нямаш това усещане, дори и най-големият интерес към специалността няма да ти е достатъчен, за да си удовлетворен в работата си като психолог/психоаналитик/консултант на семейства или там каквото друго решиш.
Чакам бомбастичния ти отговор
Не те нападам, споко, просто няма нужда да питаш дали става за момчета- може и да не става, обаче за теб да стане, нали ме разбираш. В смисъл, че въобще не зависи от пола- ако разбираш хората, както ти казваш, че правиш (а не се стремиш- което даже е по-добре), значи естествено ти идва да помагаш. Това, което при теб ме притеснява, е доколко ще си отдаден да помагаш=- защото и мен примерно много ме влече да слушам скандинавски езици и ме радват, обаче не си се представям да стана преводач или въобще работата ми да е свързана просто с това. Аз си усещам, че искам да работя точно психологически с хора... а ако ти нямаш това усещане, дори и най-големият интерес към специалността няма да ти е достатъчен, за да си удовлетворен в работата си като психолог/психоаналитик/консултант на семейства или там каквото друго решиш.
Чакам бомбастичния ти отговор
- nox
- Пишете, о, братя
Рин, с горното се чувствам тържествено поздравен 

Разбира се, аз за теб се сещах точно... и си направих паралел, Янnox написа:Рин, с горното се чувствам тържествено поздравен
- vladiboy
- От дъжд на вятър
Все още е рано да се говори за балове, но понеже често става въпрос за матурите, ми е интересно кой колко има, за да си направя някаква крива сметка (аз съм с 5.81 по БЕЛ - момче).
Разбира се ще се явявам на БЕЛ-а на 12-ти юли и там ми е надеждата да "да го вдигна" (бала, разбира се).
Разбира се ще се явявам на БЕЛ-а на 12-ти юли и там ми е надеждата да "да го вдигна" (бала, разбира се).
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"