Ванкувър 2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Ванкувър 2010

Мнение от Norwegian Wood »

stonesoul написа:
Повечето от тия хора заслужават уважение, защото се състезават само заради доброто си желание.
Ако смяташ, че човек, който остава на 12 секунди от лидера на последно място, като Стефан Георгиев, "заслужава уважение" "заради доброто си желание", не мога да се съглася с теб. Но всеки си има право на свое мнение. :flower:
Нойнер ще спечели!
Нойнер ще спечели! :cyclopsani:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

ники написа:егаси добрия мач. Как се хвърлиха тия върху рускяи вратар. Ооо, не съм и предполагал, че хокеят е толкова готин спорт.
Разбира се.
Ти гледай КХЛ да видиш какви здрави сблъсъци стават.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Е, тая континенталан лига няма 'де да я гледам.
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Norwegian Wood написа: Ако смяташ, че човек, който остава на 12 секунди от лидера на последно място, като Стефан Георгиев, "заслужава уважение" "заради доброто си желание", не мога да се съглася с теб. Но всеки си има право на свое мнение. :flower:
Къде сме ние в алпийските ски и в зимните спортове като цяло, аре да гледаме реално на нещата. Щото другата алтернатива е просто да не участва. Между другото доста скиори и не завършиха
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Браво. Малкин пак от малък ъгъл наказа Вукун.
:lol:

Победата е в кърпа вързана.
Как ми се гледа САЩ - Канада...

Ама няма как.

Финландия - Швеция ще го гледам на даскало.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Малкин много красиво я мушна я топ. Ама оня Овечкин как го смля оня чех преди това...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

stonesoul написа:Щото другата алтернатива е просто да не участва. Между другото доста скиори и не завършиха
Ъм... т.е. да се радваме, че нашият човек е допълзял до финала? :scratch:
И да, другата алтернатива е да не участваме. Не виждам нищо престижно в това да завършваме последни в поредица състезания (ски-алпийски и ски-бягане, да речем) и да се радваме на нашите тюфлеци. Поне си направиха екскурзия и видяха Ванкувър. :mrgreen:

А такива "патриотични" изблици са ми странни - слаби ли са нашите? Слаби са. Последни ли са? Последни са. Не виждам повод за радост и причина да не се будалкаме с тях, при условие, че ако това им е защитата на националния флаг... бих предпочела никой да не го защитава. Щото това туркини да ни изпреварват в ски-бягането... :scratch: Не знам за нашите традиции, ама там сняг не са и виждали. Тук що пари пръснаха за Банско, Добринище... Стига сте им търсили оправдания. Трагично слаби са.
Само не знам дали някой ще се изправи след завръщането им и ще признае, че тази олимпиада бе пълен, абсолютен, съвършен провал за България. Единствено Краси Анев направи някакви прилични класирания (и Жени Раданова, вероятно - но не съм твърде добре запозната с регламента на шорттрека и не смея да коментирам).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Да, някои не завършват, понеже карат рисковано и с цел висок резултат. Днес ще отпадне, утре ще вземе призово класиране. Имаше един много луд немец, Маркус Еберле, който се беше специализирал в това. :lol:

А двамата ни алпийци, дето взаимно си слагат вакса за по-евтино - днеска ще отпаднат, утре предпоследни... :lol:

ед: А ганайският скиор си бил поставил за цел на слалома да мине някой от страна, в която вали сняг. Да му разкажат за нашия, барем разбере, че има добри шансове. :mrgreen:
Последно промяна от Norwegian Wood на 22 Фев 2010, 00:20, променено общо 1 път.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Мисля, че мачът задоволи всякакви критици на хокейната игра.

Атака след атака, постоянно бягане и силови двубои, голове, какво повече?

Кой ще гледа САЩ - Канада?
Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Търговецът на кристал написа:Щото това туркини да ни изпреварват в ски-бягането... :scratch: Не знам за нашите традиции, ама там сняг не са и виждали.
В грешка си. И в Гърция, и в Турция си има сняг по планините. Да не говоря, че в Турция има 5 хиляден връх.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Norwegian Wood написа:А двамата ни алпийци, дето взаимно си слагат вакса за по-евтино - днеска ще отпаднат, утре предпоследни... :lol:
Бе ти се смееш, ама аз съм виждала с очите си щаба на нашите биатлонисти преди 3-4 години на състезанията в Швеция. Състезателите+двамата треньори тогава (Юри и Боран)+един ваксмайстор. Толкова. И съм виждала как Боран слага престилката и подготвя ски от-до, за да помогне на Сашо, който изнемогваше сам.
И нашите постигаха онези чудесни резултати в тези неприятни условия. За какво говорим? Че едно от лапетата ми се отваряше, когато я питах дали наистина се гордее със 70 и някое място? Ама малка била, ама щяла да се развива... е, не виждам да се развиват. Защото не са мотивирани - задоволяват се с малко, понеже нямат конкуренция. Я да имахме една читава скиорка, да видим дали това недоразумение Киркова щеше да помирише Ванкувър?

* Бетоне, говорех фигуративно - факт е, че Турция няма каквито и да е традиции в зимните спортове (поне не и в тези, които аз познавам). И пак ни изпреварват. После - нямало драма, те много отпадали. Оф... само се ядосвам с такива пишман-партиотични затваряния на очите пред обективната и крайно тъжна истина.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Я предлагам да натурализираме Вон, Манкузо, Рийш и Першон, за да има Киркова конкуренция. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

* говорех от чисто физико-географска гледна точка, че сняг има. И студове в Анадола има, дето при нас са 1 седмица в годината, там "малко" повече.
Изображение
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Много пари ще искат... по-добре някоя ветеранка като Албрехт.
Ако Дорфмайстер или Дебора Компаньони се окажат на зор за пари, по може да се навият. :mrgreen:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Абсолютно за!
Може и ганаеца да вземем - заради Стефан Георгиев. Че Килиан много отпада, иначе не е толкова зле.

Ама, Тимбър, ти представяш ли си ганаецът да изпревари нашите? :lol: Не вярвам да се случи, но поне целта му е достойна за уважение.
Впрочем, помните ли... мисля, че беше в Нагано - дето Бьорн Дели финишира първи на някоя от дистанциите, отиде, преоблече се, даде интервюта и т.н.т., сигурно и допинг контрол мина и се върна на финала и подаде ръка на някакъв негър, който завърши състезанието точно на олимпийския принцип. Беше много мил кадър, няма да го забравя, макар да не помня годината или името на черничкия. Такова усилие го уважавам много. Ама да разправяш за шансове за медал и да се държиш високомерно с медиите, когато те питат най-нормални неща... и коментаторите да мажат, да мажат... е, не. Гадно е. Унизително.
Аз ако съм, бих пратила на тия игри само мъжкия ни отбор по биатлон (и то само Мишо и Краси, всъщност). И добре, че не решавам аз, че иначе още 16 души нямаше да видят Ванкувър.
В края на ноември
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Оставете се. То бива бива да се спускаш изправен като дърво...

Сякаш гледаш спускане на любител, решил да си изкара съботата в планината с еднодневна карта.

п.п. наша грешка... достойното представяне е да завършиш.
Ники правилно каза, че ако се касае за едното завършване, всеки който има поне малко хабер от ски, може да го стори :!: :!: :!: Това е вън от съмнение.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”