WTF?! Романтични жестове?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: WTF?! Романтични жестове?

Мнение от Търговецът на кристал »

Не е до чувство за хумор, Кристо - просто си в невъобразима грешка и дори да се будалкаш, някой ще прочете мнението ти и ще реши, че го мислиш наистина. :shock:
А това с гоненето на дивото вече го говорихме в скрития раздел преди време. Никога не съм го разбирала. Но пък и "питомно" не трябва да значи и "който и да е, стига да не съм сама", щото тогава зейват страшни липси. Аз си искам "подходящо питомно" - всичко друго са неприемливи компромиси. Също искам и да се прибера у дома, преди да припадна и да уплаша Харалампиев, ама нещо ме съмнява.
Колкото до романтиката и жените - еми... и там не си прав. Просто си мисля, че в общия случай на нас ни идва отвътре и подобно отношение ни изглежда по-естествено, а за мъжете това са някакъв вид лигавщини. Генерализирам само поради липса на време и мерак да пиша по-подробно. Приемете, че осъзнавам, че винаги има изключения.

Аха. И си прав. В момента наистина нямам чувство за хумор.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:shock:

след време ше поискат и сметката ние да плащаме
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ами, че то ако жена не плаща сметката, за кво си говорим тогава?

1/ То тя може би е използвачка и търси парите на човека?
2/ Или е някоя лигла, която пести своите пари за "гримове, парцалки, чипици" и няма 10 лв да почерпи биг мак и кола - скръндзава
3/ то и равенство между половете няма, като само единия ще плаща
4/ и как да уважаваш човек, дето не си плаща сам сметките и дето не дели ако сте яли обща салатка в ресторанта, щото сте бедни студенти примерно
5/ ам тя днеска ше иска да я черпиш храна, утре - пиене, а после кво? ЛСД, кока, хероинец.... и така се тръгва - от черпане на черпане, и айде - тя станала наркоманка...

пс: споменах нещо, моля ви, спазвайте ми молбите, особено като са сериозни, а последиците от неизпълнението им - видими и различими.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

от къде го вадиш тоя хумор, бе човек
мнооого си забавен
се едно направо от цирка си излязал
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Това, че използвам сарказъм и ирония, за да си подчертавам и оформям тезите в постовете и темите, не е нещо противозаконно. Хората, които не го усещат и осъзнават, явно са скарани с Главния. Техен проблем....

И Фак - ако ше иронизираш, може да почнеш от себе си - самоиронията е най-добрия начин да покаже човек, че има чувство за хумор. Успех, миличка... 8)
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

а ти що не аддеш един хубав пример..

ами говориш глупости?
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Зад иронията и хумора ми се крие истинското ми сериозно мнение, стига човек да си направи труда да открие смисъла на посланията ми. Ако бях чисто и ясно сериозно мнение, никой не би го взел под внимание, дори не би го прочел. Ето, виждаш - ако мнението ми нямаше ирония и сарказъм, а беше сериозно изразено и мотивирано, Търговеца щеше да го подмине като малка гара и нямаше да си прави труда да го апострофира. Така е и с другите - за да им се набие нещо в главата, трябва не просто да издекламирам някакви мисли и теории, ами и трябва да ги облека така, че да бъдат забелязани, да привлекат внимание, да направят някаква промяна...

Пък и голяма част от форумците са лигльовци, какъв по-добър начин посланията ми да стигнат до тях, ако не нещо уж на пръв поглед леко за четене, но със важен смисъл. Те не биха приели вижданията ми, ако просто ги напиша. Но ако ги скрият за плоско чувство за хумор, ще ги открият и разберат...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Кристо, според мен бъркаш романтичния жест с доброто възпитание. А колкото до сметката, ти на колко момичета си я плащал?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Мила написа:Кристо, според мен бъркаш романтичния жест с доброто възпитание. А колкото до сметката, ти на колко момичета си я плащал?
Никога не съм оставял момиче да плаща сметката, като е с мен :twisted:
А от друга страна - винаги ли като са с теб, са ти плащали сметката или си я плащала и ти?
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

понякога се чудя, чудя, чудя

и после спирам да се чудя
la douleur exquise
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Kristo написа:
Мила написа:Кристо, според мен бъркаш романтичния жест с доброто възпитание. А колкото до сметката, ти на колко момичета си я плащал?
А от друга страна - винаги ли като са с теб, са ти плащали сметката или си я плащала и ти?
Браво, чудесно. Това прави ли момичетата с теб използвачки?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

fak, и аз така. :)

Кристо, а това с плащането на сметката откъде изникна (т.е. аз видях откъде, ама защо задълбахте толкова и какво общо има с темата)? :scratch: Щото за това конкретно може да се говори много, но има ли смисъл да го правим точно в тази тема, при условие, че обикновено става дума за нещо различно от "романтичен жест"? Ужас, това словосъчетание почва да ми изглежда все по-неестествено.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Мила написа:
Kristo написа:
Браво, чудесно. Това прави ли момичетата с теб използвачки?
Там е работата - знам само едната страна - моето отношение към тях, но не и тяхното към всички мъже, с които са били. Може от всички мъже, които познават само аз да плащам сметките, а другите им - не. Няма как да знам дългосрочното им държание по принцип...

По-скоро това говори за мен, отколкото за тях.

А иначе, да ти се скарам - какво съм писал с дребни букви по-нагоре? Нали споменах, 1/ че без чувство за хумор да не се подхожда и 2/ ако някои рискува - да гледа отвъд думите, а да търси скрития смисъл. Не приемайте нещата буквално, а търсете какво съм искал да кажа, скривайки го зад такива изрази. На всяка ли трябва да го обяснявам поотделно, егаси...

Изглежда ми безумно да говорим за равенство между половете и от друга страна - неща, които жените НЕ БИВА ДА ПРАВЯТ СПРЯМО МЪЖЕТЕ. Но съостветно - изискват да правят те спрямо жените. Къде отива равенството между половете? Къде отива романтиката, ако само мъжа я поднася, без значение как?

Ако някои се интересува - нека потърси Butters' Bottom Bitch - епизод от Саут Парк, там Бътърс обяснява добре, за "цената на жените"
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Съгласна съм, че епизодът е гениален. Просто ми е интересно, защо реши, че не съм схванала хуморът ти ;) По-спокойно, Кристо, не се нервирай толкова, ще се поболееш млад.

Колкото до равенството - има неща, които са повече... възпитание, отколкото политическа коректност. Наред с дадените от тебе примери такива са и това да помогнеш на дамата си да си облече палтото, да й подадеш ръка на слизане от кола/градски транспорт, да отидеш ти до бара в претъпкания Строеж. Такива ми ти работи... А между другото, чудя се, в описана от теб ситуация, когато жената реши да поеме мъжките "задължения" - плаща сметки, помага му да се облече, избира заведения... Ами, ако някой каже "блазе" пък на! По-скоро всичките мъже наоколо ще се прекръстят 3 пъти и ще благодарят, че властната маниачка не се е паднала на тях. :albino:

Ще се сетиш сам, защо ти изтрих следващото мнение :)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Всяка жена е властна, от тва не може да се избяга. Въпроса е под чия власт човек би искал да бъде и да е нейн роб с кеф. Не всяка жена е яка като господарка.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”