Установих, че Пинтър се чете по-лесно, ако слушаш Шуман в същото време.
Изводът: облъчването ми с болно изкуство вече се извършва в двойни дози. И това е само началото.
Слуша ми се Джейсън Мраз. Смятайте.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Футболните истерии в последните дни. Ама точно истерии. Започва да става досадно.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Не си дава оставката още тоя кавал, а работния ден започна преди 2 часа.
Едва ли е той баш виновен, че отнесоха 4 гола. Аз ако пазех, щях да пусна само 2. А пък ако аз редих отбора, щяхме да паднем с 6 гола. Въпроса е играчите какво са си мислели. Като подценяваш отбора, и Пеле да им е треньор, няма да се оправят. Литекс имат добри футболисти, просто не са се сработили още достатъчно. То и другите бг отбори са така - всяко лято, продават 10, купуват 20 и айде да играем у Европа... ама то така не става, отбор се гради с години, а не всяка година наново. И 1 треньор се държи 3-4 години, да се види и усети работата му, а не при първия провал да го махнеш.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Мой много близък човек заминава за 4 години за Виена. И ще има едва по 20 дни годишна отпуска.
Та се опитах "изпращането" да не е твърде тегаво, ама май не се получи. Поне не и за мен, де.
...
Хубавото е, че все пак се видяхме, преди да замине. Но трябва да се радвам - отива там, където искаше, за да се занимава с онова, с което иска. Просто ми е егоистично тъжно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември