Спортове в СУ-1 курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Спортове в СУ-1 курс

Мнение от MidwinterSun »

Щот' сте тъпи и не четете...
MidwinterSun написа: А това, което ти гледаш, подозирам, че се отнася по-скоро до спортните отбори. Най-малкото, споменават се хора, които са спортували и искат да продължат, не такива, които не са припарвали до съответната дисциплина досега =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
dunavfc
В началото бе словото
Специалност: География
Курс: първи

Мнение от dunavfc »

Ало Айщайн,нали сме новобранци,много ясно,че нищо не ни е ясно и сме длъжни да попитаме за сигурност..То е лесно като си преминал през всичко това,вече да ти е чак досадно да виждаш такива теми и въпроси,но ние сме още в началото,така че си спести "компентенциите" отностно това кой е тъп и кой умен..
Аватар
pavlik
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от pavlik »

dunavfc написа:Ало Айщайн,нали сме новобранци,много ясно,че нищо не ни е ясно и сме длъжни да попитаме за сигурност..То е лесно като си преминал през всичко това,вече да ти е чак досадно да виждаш такива теми и въпроси,но ние сме още в началото,така че си спести "компентенциите" отностно това кой е тъп и кой умен..
Не сте тъпи,а мързеливи,тозивъпрос го бях поствали преди вас и получих отговор,но кой ли да ти чете!Четете и тогава питайте ;)
Журналистика 1 курс
Танцуй,
Двигайся смело!
Рискуй,
Слушайся тело!
Беги,
Не расслабляйся!
Люби,
Ритму отдайся!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Именно.
dunavfc, на предната страница моето мнение с обяснението беше постнато съвсем малко по-нагоре. Ама съвмсе малко - едва няколко поста по-нагоре.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Spondaic
Да живей словото
Курс: втори

Мнение от Spondaic »

Е да го таковам пак трябва да ходя до София само за тоя спорт,защо точно август трябва да го правят това,баси странната работа
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Spondaic написа:Е да го таковам пак трябва да ходя до София само за тоя спорт,защо точно август трябва да го правят това,баси странната работа
Август е за хора, които преди са тренирали, не разбра ли? Отиваш от 02.10 до 09.10 и се записваш :wink:
Компютърни науки I курс
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Ама нали пише новоприети студенти отгоре. Ми да де аз съм тренирал 5 години баскетбол та за това май се отнася и за мен
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Аватар
bggashnik
Пишеща машина
Специалност: Компютърни науки

Мнение от bggashnik »

Spondaic написа:Ама нали пише новоприети студенти отгоре. Ми да де аз съм тренирал 5 години баскетбол та за това май се отнася и за мен
Ако ще и 15 години да си тренирал, записването за теб става от 02.10 :lol: :wink:
Компютърни науки I курс
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

Защо бъркат хората тогава с тоя надпис новоприети студенти,като за тях ще е от 2-ри октомври :roll:
Nebu
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика

Мнение от Nebu »

Има телефонче там, бе хора! Звънкайте и питайте :)
Алкохолът е враг на човека!!!
Господ е казал "Обичай враговете си!"
hrisi_bk
В началото бе словото
Специалност: политология

Мнение от hrisi_bk »

Хора дай те някакъв съвет за човек неспортист :bounce: :bounce: :bounce: как да мине по леко :rr:
Sometimes love comes around and knocks you down !
Аватар
Spondaic
Да живей словото

Мнение от Spondaic »

СУ и човек да има там след 17 часа, доста съмнително,нищо утре ако нещо ще попитам
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски

Мнение от Jorkataa »

Абе бива бива да се филмирате зайците, ама толкова филми дори и в Холивуд няма :cyclopsani:
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Аватар
pavlik
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от pavlik »

Jorkataa написа:Абе бива бива да се филмирате зайците, ама толкова филми дори и в Холивуд няма :cyclopsani:
Гледай как не ни оставя да си се порадваме малко :Laie_8: :Laie_8: :Laie_8: :Laie_94:
Журналистика 1 курс
Танцуй,
Двигайся смело!
Рискуй,
Слушайся тело!
Беги,
Не расслабляйся!
Люби,
Ритму отдайся!
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

бих записала лека атлетика
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”