Културология 2009/2010

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
gletcher
Постоянно присъствие

Re: Културология 2009/2010

Мнение от gletcher »

therainbow
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от therainbow »

Да това съм го прочела и за това питам, защото не разбирам.... - трябва да си избера един от посочените предмети, кандидатствам с него и съответно оценката, която съм получила я умновавам по 3... и към полученото число добавчм оценката от матурата или оценка от дипломата по Български език и литература (по избор на кандидата) + същото за оценката по история = бал
т.е. избирам английски - изкарвам 5, избирам оценките от дипломите, които са 6ци и става така - 5 х 3 = 15 + 6 +6 = 27 и бала ми е 27 ?
Извинявам се за досаждането, но искам всичко да ми е ясно:)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Да, правилно си разбрала. :wink:
Компютърни науки 1 курс
therainbow
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от therainbow »

Благодаря!
Струва ми се, че не е много трудно :)
Вие доволни ли сте от специалността? Как ви се струва?
Аз си мисля, че е доста интересно.. а и сферите, в които може да се реализираш след дипломирането ми харесват. Макар че, това с реализацията е много относително :)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

И аз съм кандидат-студент като тебе, просто помагам. :P Иначе аз ще кандидатствам в други специалности.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

stray написа: И вярно ли (съдя по програмата) всяка свободна минута ще ни е заета с тази дисциплина? Не е ли малко множко :?
хахахаха, просто не знаят кога ще ви цапнат избиаемата, защото зависи от много фактори, това е нещо като "Внимание, тук може да бъде вашата избираема дисциплина". пак като не са написали като миналата година спорта в понеделник от 8 до 10 и се чудиш, тогава ли трябва да е тоя спорт
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”