КОЙ КЪДЕ Е ПРИЕТ?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: втори

Re: КОЙ КЪДЕ Е ПРИЕТ?

Мнение от Leila_Valera »

Странно как от един пост може да стане излишен спор :scratch:
Някъде да съм споменалвала изрично, че на всяка цена държа да уча икономика и нищо друго? Не виждам защо разисквате моите резултати - вместо това можете да споделите вашите ,за да стане интересна дискусия, не разправия. :wink:

P.S.Това за високите оценки в УНСС си е напълно вярно - изкуствено завишаване на бала и по този начин - "реномето" на университета.
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.

Регионално развитие и политика
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

СУ също си има своите слаби черти,както всеки университет...но основната разлика между УНСС и СУ е че когато чуеш СУ веднага го свързваш с традиция,ум и най-вече достолепие,а УНСС с корупция и далавери!Това е като Сорбоната в Париж-частните университети във Франция са на 100 процента по-организирани,модерни и динамични,но Сорбоната винаги ще си е номер едно...Така е и със СУ-само името говори достатъчно!И със спорове,и без спорове винаги СУ ще е по-желания,защото само това,че си там говори за някаъв престиж и гордост!
kaloyand
От дъжд на вятър
Курс: трети

Мнение от kaloyand »

В УНСС и НБУ-право
Право,3 курс,13гр
Аватар
Jorkataa
Драскач
Специалност: Икономика на френски
Курс: първи

Мнение от Jorkataa »

Tordis Ahriman написа:Здравейте...
и аз съм от групата на приетите първо класиране първо желание (право) във ВТУ...
Хахаха е тоя отговор направо ме уби... :lol: :lol: :lol:
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

Rehabilitator_ написа:Да знам УТРЕ НАШ СТАВА СВЕТЪТ, просто ви смазват с дипломите от там.......Хайде де хора, изгонете най-после духа на Тодор Живков и комунизма от СУ........ПЛЙССССССС
УТРЕ НАШ СТАВА СВЕТЪТ то пък ако това не е комунизъм, здраве му кажи.
А що се отнася до СУ, нали се сещаш ,че него го има от преди Тодор Живков да е замислен.
:bounce:
Аватар
merili
В началото бе словото

Мнение от merili »

ТУ - инженерен дизайн и УАСГ - геодезия, а сега да видим какво ще стане в СУ 8)
Ние не виждаме нещата такива, каквито са. Виждаме ги такива, каквито сме ние.
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Обратна връзка:

Мнение от kori »

Rehabilitator_ написа:Я виж баловете в СУ и в УНСС, това доказва всичко.Вземи за пример журналистиката, ако в СУ влизат с 4,50, в УНСС може с 5,50 да не се добереш......Който мисли, че УНСС за нищо не става, значи нещо му хлопа........
е тука едно момиченце снощи ми сподели, че има 5.50 на писмен и 6.00 на устен в унсс по журналистика. в су има 3.75 на писмен и не е допусната до устен. запознай се с моите приятели аргументите. чувал съм, че са много силни в някои неща, например споренето по форуми.
Аватар
Leila_Valera
Пишете, о, братя
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Leila_Valera »

УНСС така са си направили скалата за оценяване, че да се влиза с някакви космически оценки и хората да клатят мъдро глави и да си казват: "Ето къде е елитът." :shock: А за журналистите направо не ми се мисли - във форума на УНСС е пълно с неграмотници, които се хвалят, че са приети журналистика, а още по-трагичните случаи се жалват, че щели да чакат второ класиране...и нищо чудно да ги приемат :pale:
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.

Регионално развитие и политика
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация

Мнение от deny_s »

Ами така е.Все пак тяхната скала се прави на база общото представяне на кандидатстващите,което с всяка година е все по-плачевно.. :bom: А и на тези тестчета колко лесно се преписва,просто нямам думи.
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
Ralie
От дъжд на вятър
Специалност: Международни отношения

Мнение от Ralie »

То в УНСС само от преписване можеш да влезеш, да завършиш, че даже и работа да си намериш :mrgreen:
If you're willing to change the world
Let love be your energy
:D :D

http://www.facebook.com/Ralie
Аватар
Piwe bez Zewe
В началото бе словото
Специалност: МО

Мнение от Piwe bez Zewe »

Ralie написа:То в УНСС само от преписване можеш да влезеш, да завършиш, че даже и работа да си намериш :mrgreen:
УНСС сбъдва мечти! :drunken: :lol:
Макар да ухаят,
капят цветовете.
Преходно е всичко
в нашия свят.
Днес отивам отвъд-
суетни мечти
не ще ме омайват.
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Социални дейности - ВТУ
Администрация и управление - УНСС

Само че ще чакам и трето класиране в СУ и ВТУ, че има някакви шансове за право задочно :colors:
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

Mortuary написа:Утре носете съответната сума? :brilsmurf:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Facebook
Изображение
Аватар
ivoto_la
От дъжд на вятър

Мнение от ivoto_la »

Аз съм приет икономика и бизнес в УНСС и най-вероятно ще се запиша там,защото в СУ едва ли ще ме приемат нещо,което искам да уча.Да СУ има много повече традиции,много по-малко корупция и все още се смята за най-престижния ВУЗ в България,но какво да се прави.Истниата е,че просто не ме приеха,каквото исках.Причината вероятно е в мен и затова не искам да плюя по университета.Не положих достатъчно усилия и донякъде разчитах на импровизация,логично мислене,а понякога и на обща култура.Това се оказа достатъчно,за да изкарам изпита по БЕЛ и да получа 4.00 по история на теми,които знаех,но вероятно не съм написал добре.С нетърпение очаквам да дойде 3-ти август и да отида да си видя темата и да разбера защо не са ме оценили по-добре.Какво да ви кажа...мога само да поздравя онези,които ще учат това,което са искали в най-престижния университет в БГ на другите като мен,които ще изберът друг ВУЗ,защото не им се учи нещо неперспектвино ще им кажа да не се отачайват,а да продължават да влагат усиля занапред.

УСПЕХ!
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

ivoto_la написа:Аз съм приет икономика и бизнес в УНСС и най-вероятно ще се запиша там,защото в СУ едва ли ще ме приемат нещо,което искам да уча.Да СУ има много повече традиции,много по-малко корупция и все още се смята за най-престижния ВУЗ в България,но какво да се прави.Истниата е,че просто не ме приеха,каквото исках.Причината вероятно е в мен и затова не искам да плюя по университета.Не положих достатъчно усилия и донякъде разчитах на импровизация,логично мислене,а понякога и на обща култура.Това се оказа достатъчно,за да изкарам изпита по БЕЛ и да получа 4.00 по история на теми,които знаех,но вероятно не съм написал добре.С нетърпение очаквам да дойде 3-ти август и да отида да си видя темата и да разбера защо не са ме оценили по-добре.Какво да ви кажа...мога само да поздравя онези,които ще учат това,което са искали в най-престижния университет в БГ на другите като мен,които ще изберът друг ВУЗ,защото не им се учи нещо неперспектвино ще им кажа да не се отачайват,а да продължават да влагат усиля занапред.

УСПЕХ!
Не разчитай на идентификацията, няма да разбереш това, което искаш да знаеш.
Facebook
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”