A.Levi написа:Boromir написа:шаляля
С поведението си единствено доказваш древната мъдрост, че умственото и емоционално състояние на християнския мъж е "като на нерез при разплод"
ПП. Преди да се жалваш на модовете и админа прочети изследванията, според които християнинъ мисли на всеки 10 минути за секс , като по този признак не се родее със споменатите по-горе животники, защото те многократно го превъзхождат
Не смятам да се жалвам на модовете и админа. Не ми се четат и изследвания, проведени от и върху идиоти, нито древните ти мъдрости, написани в едни и същи книги с упътвания за дефлорации на тригодишни момиченца. Изморен съм от склонността ти да обиждаш моята вяра, мен лично и още толкова хора. Омръзна ми стената мракобесие, задушила това, дето имаш вместо мозък.
Нека те просветя - човекът се родее с всички животни и процентът общи гени варира от промили до 99.9 % в случая с маймуните боноби. А кой животински вид превъзхожда другите не си ти, дето ще го определя. Мисленето за секс през разнообразни интервали от време пък съвсем няма нищо общо с вярата, религията и прочие, така че изобщо не знам в каква връзка го споменаваш.
Но едва ли мога да ти го НАБИЯ това в главата точно на тебе, горди сине на народ от номади, принасящи в жертва деца и дали най-много предатели, лъжци и опортюнисти в човешката история.
П.П. Ти нали нямаше да пишеш повече в този форум? Не си чупи думата на две заради мене, моля ти се. Аз съм християнин, нерез в разплод, от мислене за секс нищо друго не мога да правя, защо ти е изобщо да си цапаш ръцете с един "гой"?
Така, ние пак се отплеснахме в какво НЕ Е любовта. Извинете ме.