Връзки от разстояние
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Тъй като за 1 година и аз натрупах опит от връзка от разстояние ще дам мнение, че е напълно възможно.
Приеха го да учи в София, а на мен ми оставаше още 1 година. При нас се получи нещо много хубаво, защото на втората седмица след като замина той ми каза, че ме обича. И точно това отделяне от мен му е показало че всъщност не може без мен.
И така измина 1 година, той си идваше всяка седмица. За това време не се скарахме нито веднъж. И не е било да си замазваме очите с мили приказки и любовни (лъжовни) обяснения. Казвахме си всичко дори и да е имало незначителни залитания от правия път.
А сега аз също ще бъда в София и се надявам нещата да са още по-хубави от преди. Притеснението е, че когато свикнеш да не си нон стоп с любимия и после ти е малко трудно да свикнеш да сте постоянно заедно. Малко се задушаваш, макар че в същото време не можеш без него и не можеш да му се наситиш. Поне при мен беше така. Но сега сме постоянно заедно и нямаме никакви проблеми с това. Е, това не ни пречи да се позаяждаме някой път
Приеха го да учи в София, а на мен ми оставаше още 1 година. При нас се получи нещо много хубаво, защото на втората седмица след като замина той ми каза, че ме обича. И точно това отделяне от мен му е показало че всъщност не може без мен.
И така измина 1 година, той си идваше всяка седмица. За това време не се скарахме нито веднъж. И не е било да си замазваме очите с мили приказки и любовни (лъжовни) обяснения. Казвахме си всичко дори и да е имало незначителни залитания от правия път.
А сега аз също ще бъда в София и се надявам нещата да са още по-хубави от преди. Притеснението е, че когато свикнеш да не си нон стоп с любимия и после ти е малко трудно да свикнеш да сте постоянно заедно. Малко се задушаваш, макар че в същото време не можеш без него и не можеш да му се наситиш. Поне при мен беше така. Но сега сме постоянно заедно и нямаме никакви проблеми с това. Е, това не ни пречи да се позаяждаме някой път
Правилно! Напълно те подкрепям и ти пожелавам все по-хубави миговеruntavela написа:Тъй като за 1 година и аз натрупах опит от връзка от разстояние ще дам мнение, че е напълно възможно.
Приеха го да учи в София, а на мен ми оставаше още 1 година. При нас се получи нещо много хубаво, защото на втората седмица след като замина той ми каза, че ме обича...
Ето какво обаче твърди един дълбоко загрижен за мен чувствителен човек, навлязъл дотолкова навътре в света на любовта и разделите, че не приема ничие мнение освен собственото си:
блаблаблаблабла - някак си не съм разтърсен и трогнат, хм...Kenzo написа:
Прегледах всичко изписано по темата и ми се стори смешно(не искам да обиждам никого).Ако Вие не издържате да сте далеч от любимия поне за седмица,кво да кажа аз в случая? М? Преди година се запознах с момиче от моя град(Бургас).Тя беше по-голяма от мен с 1 година и вече си беше уредила документите за Германия.Приеха я медицина в Munchen.И въпреки да знаех,че ще замине и ще бъда с нея по 30 дни на 4 месеца,аз все пак реших да си останем заедно,защото я обичах.Мисля,че още я обичам,ама не знам...Някак си нещата наистина се променят.С нея въртим "телефонна любов".Спомням си как преди бях луд по нея,а сега се чудя дали да продължа напред.Смятах да я чакам да си дойде,да завърши.Мечти...Не,че не мога да чакам,ама постепенно всичко замириса на лайна и усещам,че с нея сме се променили доста и вече клоним в различни посоки.Преди не се карахме.Сега това се slucvа често.Сега тя в Бургас и ще си замине за Германия след 10 дни,ама на мене,някак си не ми е голяма болка...Спомням си как ревах,когато я изпратих преди година.За мен идването ми в София означава,че ще бъда по-близо да любимия човек(поне с 400 км по-малко),но и тази мисъл вече не ме топли...
Но пак ще кажа, че те съжалявам, всеопрощаващ Кензо... и че ще те опровергая решително

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ей ей, не се карайте сега.. кво беше - "правете любов, не война" 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не се карайте, моля. Някой хора издържат, други не, индивидуално е.
Връзките от разстояние са напълно възможни, даже си имат и плюсове, като например това че не си омръзвате толкова бързо.
Трудно е, разбира се, например когато излизаш с приятели и си мислиш колко би било хубаво ако половинката ти е с теб, но си заслужава.
Съвсем скоро ще бъда със съкровището си.
Нямам търпение да го притисна към себе си пак до полузадушаване и да заровя лице в него. Две седмици... две седмици...

И аз казах нещо подобно онзи ден на приятеля си, с който сме заедно от вече пет месеца и който живее на пет часа път с бърз влак.Lord de Sword написа:"по-хубаво е да има там някъде някой/я, ко(й/я)то да те обича и ти да го/я обичаш, отколкото да няма никой, никъде"
Съвсем скоро ще бъда със съкровището си.