Е, Пламен Марков предния път направи, каквото можа. Класирането за европейското си беше постижение. Сега положението просто е много зле. При положение, че играчи като Стилян Петров са ти несменяеми титуляри, а Благой Георгиев играе на-добре от всички, треньорът няма какво да направи. Живко Миланов е адски бездарен защитник и прави дузпи през един мач. Последното може да се каже и за Вальо. Димитър Рангелов го видяхме колко може, а тия от Сливен повече не искам да ги виждам. Той Пламен горкия няма кого да извка. Не е в него вината.Tommy написа:Според мен загубата се дължи предимно на треньорския ни щаб, защото Пламен Марков един път вече се издъни като треньор на България и връщането му е израз на безпомощност. Освен туй добри треньори има.
Български футбол - Първобитен футбол
Модератори: ники, Methuselah
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Български футбол - Първобитен футбол
Според мен при всичките ни играчи извън българското първенство и в елитните български клубове, колкото са елитни, могат да се съберат момчета за поне стабилен и приличен отбор, какъвто нямаме. Обаче треньор с опит от друга страна, според мен, е удачно решение, предвид вътрешните разногласия в родното ни спортно съюзче.
Knights of the Cross
- ники
- Легендарен флуудър
Абе, трябва ни треньор, ама да е чужденец. Нашите вече се изчерпаха, то е ясно.
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Зарежете вие националния отбор. Там отдавна сме бита карта.
Днес ме издразни, че тъпата лицензионна комисия не е дала лиценз на стадиона на Миньоро и мача им с подуенци ще се играе в Кюстендил
Най-добре ще е Левски да няма никакви гостувания, да се играят всички мачове на герена, да им дават титлата и да се приключва. Няма смисъл да се мъчим и ние, и те 
Днес ме издразни, че тъпата лицензионна комисия не е дала лиценз на стадиона на Миньоро и мача им с подуенци ще се играе в Кюстендил
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
Хе-хе! При "стария режим" този пост щеше вече да е махнат или поне темата заключена за продължителни консултации.

- Methuselah
- Легендарен флуудър
... и ще ти каже: тва не е по темата! 
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
Миньоро-левски в Перник

"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
- ники
- Легендарен флуудър
оооо, Миньор няма да им простят. Бас ловя, че ще им измъкнат поне хикс. Толкова за им набрали от оня път. Остава само ние да да бием Литекс утре. Смятам да подкрепя с присъствие, стига да не натрупа 50см сняг.francesco totti написа:Зарежете вие националния отбор. Там отдавна сме бита карта.
Днес ме издразни, че тъпата лицензионна комисия не е дала лиценз на стадиона на Миньоро и мача им с подуенци ще се играе в Кюстендил![]()
![]()
Най-добре ще е Левски да няма никакви гостувания, да се играят всички мачове на герена, да им дават титлата и да се приключва. Няма смисъл да се мъчим и ние, и те
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
А аз се чудя кога "Левски"(не Левски, а "Левски"!
) и "ЦСКА" ще направят дерби като пловдивското (вж. мача вчера), вместо да се окопават и да мечтаят за 1-0...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Хе-хе, мечтай си за подобно дерби в София! В Пловдив мачът Ботев-Локо е въпрос на чест и престиж, а не на някакви сметки и дори не на моментни възможности. Няма значение, кой е добре и кой зле в момента, за да стане изключителен мач, дори и на ниско ниво. Така е и в мачовете на Спартак с Марица. Пловдивската школа! 
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Аз съм си левскар принципно, но тоя сезон като игра сме доста по-зле от предните няколко. Направихме някои трансферни недоразумения в последно време - Тиберканин не се представя на ниво (когато получи шанс де), Бистрон още не може да се впише като хората, пласирането му е на доста ниско ниво, да не говориме за Жеан Карлос - аз не се сещам за друг фуболист, който от три метра на почти празна врата да изпрати топката на четири метра в аут
Георги Христов още не се чувства съвсем на място, макар че има потенциал. Еньо пък почти не е играл. От попълненията в последните 2 сезона ми харесват единствено Жоазиньо, макар и след всички проблеми, през които мина в процеса на приспособяване, и най-вече Юсеф Рабех. Това момче направо го съжалявам, не мога да си обясня как толкова качествен защитник играе в България
очаквам да напусне през зимата де, но да не се впускам в повече размисли...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Те са българският вариант на хамърите... 
Down with the Hammers!
Down with the Hammers!
- Кардинал Регацоне
- В началото бе словото
- Специалност: българска филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз симпатизирам на Литекс от българските отбори.Като малък бях от ЦСКА , даже ходех редовно на мачовете ама те повечето фенове на ЦСКА и Левски знаят само да се псуват взаимно по форумите по цял ден.Доста е глупаво според мен.Имам един приятел , който е заклет левскар.Бих казал даже , че е посветил живота си на Левски - ходи на всички мачове (домакинства и гостувания) и е член на фен-клуба Левски София-Запад (тва клон на фен-клуба ли е , самият фен-клуб ли така се казва си нямам представа).Та тоя и неговите приятели от тоя фен-клуб си организират доста често боеве с фенове на ЦСКА.Само на мен ли ми се струва тъпо да си организираш бой? Къв е смисъла да участваш в организиран бой и да ти счупят кофата?Абе сигурно си имат причини (дори и необясними за мене) ама е леко странно.Аз съм си фен на Ман Ютд най-вече , не се интересувам от БГ футбол (само следя националния отбор де).Ходил съм вече на Олд Трафорд 2 пъти и съм се доказал като фен поне 

- ники
- Легендарен флуудър
Е, това са някви градски легенди. И аз не ги харесвам левскарите, ама чак пък да се псуваме по цял ден.Кардинал Регацоне написа:...повечето фенове на ЦСКА и Левски знаят само да се псуват взаимно по форумите по цял ден...