Като цяло при децата 10-13 години, или на хората с горе долу такова мозъчно развитие, каквото им кажеш да правят, правят обратното.
Сигурно така си мисли пича
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
ето ти и клип щото смятам че освен текста тряя да видиш и клипа за да ти е ясно за какво се пееMethuselah написа:Защо е поучителен?1)Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено-Много се радвам че даваш този пример искам да ти кажа че текста е изключително поучителен,тва че на теб ти звучи по друг начин си е твой проблем
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Питах те кое е стойностното в чалгата - ти нищо не казваш. Казваш, че е като народната музика - кажи кое е общото стойностно нещо между чалгата и народната музика и се подкрепи с пример.слушам всякаква стойностна музика
Обясни ми бе човек, що си мислиш че не съм склонен да си променя мнението.

Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Ох,Пич,нали не ги мислиш сериозно тези неща?pi4 написа:Ама вие метълите няма как да сте слушали народна музика и да знаете за какво се пее там-вие сте като Фънки,който си запушваше ушите на кастингите,когато пееха народна песен.No comment.

ах колко си повърхностен не можеш да вникнеш в смисъла на текстаMethuselah написа:Аз отдавна съм разбрал че се пее за някаква загоряла за простотия пача.
Толкова е важно от време на време да разчупваме ежедневието като се напием, като се сбием с някой, като караме на червено за да впечатлим интелигентната си жена.
Е МЕРСИ!
Така и не успя сам да обясниш както толкова харесваш в тази песен? Речникът ти ли не ти позволява?

pi4 написа:ах колко си повърхностен не можеш да вникнеш в смисъла на текстаMethuselah написа:Аз отдавна съм разбрал че се пее за някаква загоряла за простотия пача.
Толкова е важно от време на време да разчупваме ежедневието като се напием, като се сбием с някой, като караме на червено за да впечатлим интелигентната си жена.
Е МЕРСИ!
Така и не успя сам да обясниш както толкова харесваш в тази песен? Речникът ти ли не ти позволява?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
pi4 написа: Dream Theater - Lifting shadows off a dream
аха първото наистина не звучи "жица" спор няма,но пък този клип-отвратителен е.абе тия нямат ли пари за клипове,или просто жанра определя клиповете.(което е нормално)
Не иронизирай 'културата' им.Blood Countess написа:цял живот правене на св***и

мдобре тогава да кажа може да са скъпи ама не изпитвам естетическа наслада кат ги гледамBlood Countess написа:pi4 написа: Dream Theater - Lifting shadows off a dream
аха първото наистина не звучи "жица" спор няма,но пък този клип-отвратителен е.абе тия нямат ли пари за клипове,или просто жанра определя клиповете.(което е нормално)![]()
Шемет, имаш ли и най - малка представа колко пари са хвърлени за сътворяването на "Final Fantasy"?! Явно не. Твоите певачки с цял живот правене на св***и не могат да ги изкарат.