По-добре не би могъл да опишеш как се чувствамNeuromancer написа:
А относно стягането, респективно отпускането, аз лично имам чувството, че шизофренясвам
Дано да имаме късмет
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
По-добре не би могъл да опишеш как се чувствамNeuromancer написа:
сейм хиър.MimSiTyYyYy написа:Оф, и аз имам чувството, че нищо не знам.Колкото повече уча, толкова повече се засилва това чувство...Дано е измамно...
Само да мине 14-ти и на 15-ти отивам на море
![]()
![]()
![]()
Toзи дебелия том 2ри го имам и аз у нас, мн яка книжка (в буквалния и преносния смисъл на думата)Neuromancer написа:
Into the endless we ride... 
Усещам как шизофренясвам и почвам да се отчайвамalter ego написа:Усещате ли вече как се надига чуството на хладен ужасТ, който не може да бъде сгрят дори от адските жеги навън? Студените клещи на съжалението по безцелно пропиляното време пред монитора, докато уж четете "важни неща" във форума тук? Как все по-настойчиво започва да изниква въпросът "Дали направих всичко, което трябваше и което можех да направя?" и очеизвадният отговор: "не, разбира се!". Започва ли да бяга сънят от клепачите поради гузната съвест?![]()
Ако сте го докарали дотам, теглете му една и се отдайте на пиене на бира и приказки с приятели, които също ще кандидатстват с история. Това няма да оправи нещата, но и не вярвам да ги обърка допълнително...
Аз иам 7 от тях :Дsvetlio.varna написа:Toзи дебелия том 2ри го имам и аз у нас, мн яка книжка (в буквалния и преносния смисъл на думата)Neuromancer написа:![]()
Story of my life.alter ego написа: Студените клещи на съжалението по безцелно пропиляното време пред монитора, докато уж четете "важни неща" във форума тук? Как все по-настойчиво започва да изниква въпросът "Дали направих всичко, което трябваше и което можех да направя?" и очеизвадният отговор: "не, разбира се!".
За първото аз знам, че е на 8 юли( това за ноември за пръв път го чувамjenesais написа:Аз бях 292 на двата предварителни - голяма е, ама ме кефеше.![]()
Сега някой 272?
При цялата ми подготовка по история, това което най ме издразни, беше откритието, че историците почти никога не са съгласни кое как и кога е станало.. Което си е ок по принцип - нека спорят, обаче за изпит не помага особено като не знаеш последно коя дата да пишеш, примерно.
Я някой да каже например: Военното училище в София, открито с указ на княз Ал. Дондуков-Корсаков на 8 юли или на 26 ноември е открито? В почти всяка тема по история е на 8 юли, в сайта на самата Военна академия е ноември... (имам си особена любов към парка на тази Военна академия, затва така се забатачих точно в това разминаване на дати)
И друго - Батенберг като главнокомандващ на войските по време на Сръбско-българската войска оттегля ли се от фронта преди най-важните боеве на 7 ноември или напротив - играе важна роля за победата?
Четенето от сто източника в един момент се оказа бич за моето съзнание...