[КСК 2011] История

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bEnisSima
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] История

Мнение от bEnisSima »

Neuromancer написа:Изображение
По-добре не би могъл да опишеш как се чувствам :lol: :lol: :lol:

А относно стягането, респективно отпускането, аз лично имам чувството, че шизофренясвам :shock: И също, че нищо не знам :shock: :shock:

Дано да имаме късмет :wink:
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Never »

А, не ми говорете, аз от седмици съм пред дилемата количество срещу качество - да науча по-малко теми по-добре, или повече не толкова добре.
И накрая стана по-малко не толкова добре. xD
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
MimSiTyYyYy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MimSiTyYyYy »

Оф, и аз имам чувството, че нищо не знам. :? Колкото повече уча, толкова повече се засилва това чувство...Дано е измамно... :? Само да мине 14-ти и на 15-ти отивам на море :!: :!: :!: 8)
" Sometimes the smallest things take up the most room in your heart. " - Winnie the Pooh
Аватар
MiseryChastain
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от MiseryChastain »

MimSiTyYyYy написа:Оф, и аз имам чувството, че нищо не знам. :? Колкото повече уча, толкова повече се засилва това чувство...Дано е измамно... :? Само да мине 14-ти и на 15-ти отивам на море :!: :!: :!: 8)
сейм хиър.
аз по история имах 5.68 през и сега си прочетох само възраждането.. не се готвя много много.
но това е за сметка на бел-а.
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.

Право, I-ви курс, 6-та група.
Аватар
jenesais
Постоянно присъствие
Специалност: Право
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от jenesais »

MiseryChastain, с тази страхотна оценка защо въобще ще се занимаваш да ходиш отново?

Мен пък ми е едно спокойно. Даже нямам търпение да идва 14-и, че ми се пътува най-сетне. Както каза братовчедка ми, след като онзи ден си взе IELTS-a: "Колко е хубаво да не ти виси нищо на главата". Усещам, че съм забравила какво е наистина да нямаш някой изпит/матура да те чака след месец/седмица/два дни... Този дванайсети клас уби всичко детско в мен. :mrgreen:
she'd started smoking poetry
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Toзи дебелия том 2ри го имам и аз у нас, мн яка книжка (в буквалния и преносния смисъл на думата) :mrgreen:
Facebook
Изображение
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

И първи том е яка тухла. :lol: :lol:
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Усещате ли вече как се надига чуството на хладен ужасТ, който не може да бъде сгрят дори от адските жеги навън? Студените клещи на съжалението по безцелно пропиляното време пред монитора, докато уж четете "важни неща" във форума тук? Как все по-настойчиво започва да изниква въпросът "Дали направих всичко, което трябваше и което можех да направя?" и очеизвадният отговор: "не, разбира се!". Започва ли да бяга сънят от клепачите поради гузната съвест? :twisted:
Ако сте го докарали дотам, теглете му една и се отдайте на пиене на бира и приказки с приятели, които също ще кандидатстват с история. Това няма да оправи нещата, но и не вярвам да ги обърка допълнително... :mrgreen:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
bEnisSima
В началото бе словото

Мнение от bEnisSima »

alter ego написа:Усещате ли вече как се надига чуството на хладен ужасТ, който не може да бъде сгрят дори от адските жеги навън? Студените клещи на съжалението по безцелно пропиляното време пред монитора, докато уж четете "важни неща" във форума тук? Как все по-настойчиво започва да изниква въпросът "Дали направих всичко, което трябваше и което можех да направя?" и очеизвадният отговор: "не, разбира се!". Започва ли да бяга сънят от клепачите поради гузната съвест? :twisted:
Ако сте го докарали дотам, теглете му една и се отдайте на пиене на бира и приказки с приятели, които също ще кандидатстват с история. Това няма да оправи нещата, но и не вярвам да ги обърка допълнително... :mrgreen:
Усещам как шизофренясвам и почвам да се отчайвам :lol: :shock: :lol: Да минава по-бързо пък каквото ще да става вече :( :( :bounce:
Neuromancer
В началото бе словото
Специалност: No

Мнение от Neuromancer »

svetlio.varna написа:
Toзи дебелия том 2ри го имам и аз у нас, мн яка книжка (в буквалния и преносния смисъл на думата) :mrgreen:
Аз иам 7 от тях :Д
Прочее, аз отдавна не се готвя по История, но успех на всички, които ще се явяват на редовния!
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Never »

alter ego написа: Студените клещи на съжалението по безцелно пропиляното време пред монитора, докато уж четете "важни неща" във форума тук? Как все по-настойчиво започва да изниква въпросът "Дали направих всичко, което трябваше и което можех да направя?" и очеизвадният отговор: "не, разбира се!".
Story of my life. :kez_10:
Само че с добавено "Шит, ама аз ОЩЕ не знам какво искам да уча!".

ПП. Да не се състезаваме кой има повече книги по история, че в моето семейство са двама историци + един археолог и е просто нещо много страшно.
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Аз пък нямам мн учебници, в семейството също нямам историци(нито пък познати :whew:s ), по едно време обичах историята, но вече ми се отщя до такава степен, че не е истина. Толкова учене и пак нищо не знам. Куфара ми е гръмнал отдавна. Да минава вече, друго не искам. Стига толкова спам.
П.П. Успех на всички и да ви приемат там, където искате. ( но първо мен, след това останалите :P )
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

И да не забравя да питам. Не че има значение, но все пак.. някой в 292? :cheese:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
jenesais
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от jenesais »

Аз бях 292 на двата предварителни - голяма е, ама ме кефеше. :D
Сега някой 272?

При цялата ми подготовка по история, това което най ме издразни, беше откритието, че историците почти никога не са съгласни кое как и кога е станало.. Което си е ок по принцип - нека спорят, обаче за изпит не помага особено като не знаеш последно коя дата да пишеш, примерно.

Я някой да каже например: Военното училище в София, открито с указ на княз Ал. Дондуков-Корсаков на 8 юли или на 26 ноември е открито? В почти всяка тема по история е на 8 юли, в сайта на самата Военна академия е ноември... (имам си особена любов към парка на тази Военна академия, затва така се забатачих точно в това разминаване на дати :mrgreen: )
И друго - Батенберг като главнокомандващ на войските по време на Сръбско-българската войска оттегля ли се от фронта преди най-важните боеве на 7 ноември или напротив - играе важна роля за победата?

Четенето от сто източника в един момент се оказа бич за моето съзнание... :evil:
she'd started smoking poetry
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация

Мнение от Lithium »

jenesais написа:Аз бях 292 на двата предварителни - голяма е, ама ме кефеше. :D
Сега някой 272?

При цялата ми подготовка по история, това което най ме издразни, беше откритието, че историците почти никога не са съгласни кое как и кога е станало.. Което си е ок по принцип - нека спорят, обаче за изпит не помага особено като не знаеш последно коя дата да пишеш, примерно.

Я някой да каже например: Военното училище в София, открито с указ на княз Ал. Дондуков-Корсаков на 8 юли или на 26 ноември е открито? В почти всяка тема по история е на 8 юли, в сайта на самата Военна академия е ноември... (имам си особена любов към парка на тази Военна академия, затва така се забатачих точно в това разминаване на дати :mrgreen: )
И друго - Батенберг като главнокомандващ на войските по време на Сръбско-българската войска оттегля ли се от фронта преди най-важните боеве на 7 ноември или напротив - играе важна роля за победата?

Четенето от сто източника в един момент се оказа бич за моето съзнание... :evil:
За първото аз знам, че е на 8 юли( това за ноември за пръв път го чувам :scratch: ), а колкото до Батенберг- оттегля се
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”