[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
- SheAndHerDarkness
- Да живей словото
- Специалност: Индология
- Курс: първи
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.7
Поредната лъжа 
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Бетоне, ти май си се смутил от размера...Бeтон написа:Не е истина. Един току-що се изпика под прозореца ми. Погледна към горните етажи случайно да не го гледа някой, аз не знаех първоначално какво замисля, не ме видя, бях зад пердетатата. И си го извади да пусне водата.
![]()
![]()
![]()
![]()
Into the endless we ride... 
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
- Курс: втори
На път за магазина некъв 8-мокласник ми вика: "Ко праиш ве турчин ?" , а живее на 300 метра от блока ми. Д*ба и пикльото, тамън бех с кимоното от Каратето само требваше да си съблеча суичера и якето и да го подпукам едно яко
Обаче пак се направих че нищо не съм чул. Само се обърнах и го видях че нещо вика ама добре че не чух, както ми беше гадно след погребение на човек от семейството... нямам думи просто. Голямо самочувствие на никаква основа... 
Следващия път прошка няма да има
Следващия път прошка няма да има
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Имах много тежка криза, цял следобед се мъчих часове наред с ужасни болки
Добре че вече всичко отмина
Като птичка в небесата 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Учих като обезумяла цял ден, утре изпит... Направо ми се реве.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
Оф,за днес планът ми беше да уча по три предмета и накрая така стана,че не само не научих ,ами и не успях да си завърша курсовата . 
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Глупавия изпит.. да минава и да го забравям тоя предмет
И неизвестността ме дразни..мразя да не знам какво ще стане
да съм без план и ясна представа за нещата....
И неизвестността ме дразни..мразя да не знам какво ще стане
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
част от пътуващите в трамвая нямат навика да се къпят
а количеството на такива субекти в следобедните часове очевидно е дооста над приемливия максимум 
- dataghost
- Да живей словото
- Специалност: КН
Контролната по дискретни структури. Омазах я. Ще имам близки срещи с Манев, няма да освободя устен. F#%K.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Оффф... да идва края на срокааааа
Колежката преди мен просто не е подозирала, колко гаден ще ми направи живота.
На една страна калпазаните решават задачи за 3-4, на друга - по-добрите - за 6, на трета: аз решавам с умниците олимпийски задачи. А аз съм търсил хубави задачи до 3 посред нощ. И да ми кажат, че не им се решава...
Без такива.
Освен това са изостанали с материала и аз съм в цайтнот. Хем да им преподам материала, хем и да ги изпитам върху него. Ама не 1 път за една оценка, ами просто някои са го закършили яката и трябва да спасяваме срока.
Да ви кажа има файда. Един го мъчих предната седмица на дъската, искаше, та искаше 3, аз мразя пазарлъци дори на пазара. Днес си направи задачите за 4.
Друг го е закършил с 2 двойки, днес решава задачи, пита за още 2 пъти да го изпитам до края.
Да оставя някой с незавършил срок... ами не е хубаво. По-добре да го убедя, че знае за 3.
Пък и да се помъчи
По ИТ не правили домашни ли... Хехеее как започват да ми пращат миличките... Като им видя пропуските (а те болшинството от пропуските важаха за абсолютно всички и бяха върху уж научен материал отпреди), консултирам ги (да ползвам лаф) какво и как да го оправят, да се потрудят и пак да заповядат.
И като напиша 6-ци на усърдните, а на безхаберниците - 2-ки... май може и схемата да проработи.
Слава Богу по ИТ нямат срочни оценки, просто искам да видя, макар за 3 седмици такава методика дали би свършила работа.
Май-май може и да е успешна.
Но си иска работа.
Сега да отивам в пощата си, току-виж някой ми е пратил домашно, пък и имам писмени работи за проверка.
Колежката преди мен просто не е подозирала, колко гаден ще ми направи живота.
На една страна калпазаните решават задачи за 3-4, на друга - по-добрите - за 6, на трета: аз решавам с умниците олимпийски задачи. А аз съм търсил хубави задачи до 3 посред нощ. И да ми кажат, че не им се решава...
Освен това са изостанали с материала и аз съм в цайтнот. Хем да им преподам материала, хем и да ги изпитам върху него. Ама не 1 път за една оценка, ами просто някои са го закършили яката и трябва да спасяваме срока.
Да ви кажа има файда. Един го мъчих предната седмица на дъската, искаше, та искаше 3, аз мразя пазарлъци дори на пазара. Днес си направи задачите за 4.
Друг го е закършил с 2 двойки, днес решава задачи, пита за още 2 пъти да го изпитам до края.
Да оставя някой с незавършил срок... ами не е хубаво. По-добре да го убедя, че знае за 3.
По ИТ не правили домашни ли... Хехеее как започват да ми пращат миличките... Като им видя пропуските (а те болшинството от пропуските важаха за абсолютно всички и бяха върху уж научен материал отпреди), консултирам ги (да ползвам лаф) какво и как да го оправят, да се потрудят и пак да заповядат.
И като напиша 6-ци на усърдните, а на безхаберниците - 2-ки... май може и схемата да проработи.
Слава Богу по ИТ нямат срочни оценки, просто искам да видя, макар за 3 седмици такава методика дали би свършила работа.
Май-май може и да е успешна.
Но си иска работа.
Сега да отивам в пощата си, току-виж някой ми е пратил домашно, пък и имам писмени работи за проверка.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Лелеееееееееее...
Дебааааааааааааааааааааа
Пак прословутите 10Г. Преписвали едни и същи глупости, вероятно става дума за извънземна математика, помислили са се, че могат да ме метнат
Така съм им се набрал. Сряда... яко конско.
Ауууу. Много мразя да ме лъжат.
Някои не могат на трета степен да повдигат сбор, избират си задача за 6, омазват я в начолото обаче след това свеждат с по-яко мазало нещата до както трябва да изглеждат.
Утре право при зам. директорката. И без това съм дежурен учител в учителската, ще я видя. Пита ме, та пита за положението. Е... по-нарисувано и документирано оттова не мога да й го представя. Думите са безсилни пред извънземната математика и нескопосаните шмекери.

Дебааааааааааааааааааааа
Пак прословутите 10Г. Преписвали едни и същи глупости, вероятно става дума за извънземна математика, помислили са се, че могат да ме метнат
Някои не могат на трета степен да повдигат сбор, избират си задача за 6, омазват я в начолото обаче след това свеждат с по-яко мазало нещата до както трябва да изглеждат.
Утре право при зам. директорката. И без това съм дежурен учител в учителската, ще я видя. Пита ме, та пита за положението. Е... по-нарисувано и документирано оттова не мога да й го представя. Думите са безсилни пред извънземната математика и нескопосаните шмекери.

- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Офффф, какво им правя на хората ,че така стават зависими от мене, искам да сме си само приятели без да се прекрачва границата, а нещата много се объркват с всеки изминал ден и това никак не ми харесва, защото мразя да има наранени чувства, а това се случва по дяволите
Като птичка в небесата 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Ти се радвай, че не си бил мой даскал по математика.... щеше да ти иде да запалиш даскалото...Бeтон написа:Лелеееееееееее...
Дебааааааааааааааааааааа
Пак прословутите 10Г. Преписвали едни и същи глупости, вероятно става дума за извънземна математика, помислили са се, че могат да ме метнат![]()
![]()
![]()
![]()
Утре право при зам. директорката. И без това съм дежурен учител в учителската, ще я видя. Пита ме, та пита за положението. Е... по-нарисувано и документирано оттова не мога да й го представя. Думите са безсилни пред извънземната математика и нескопосаните шмекери.![]()
![]()
![]()
![]()
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ама ти не си бил профилирана (предполагам)
Първо равнище математиката я наричам география или история.
Там са само факти без коментари.
Тука си говорим за профилирана подготовка.
А предстои да им говоря за степен с рационален и ирационален показател.
Доказателствата са с привкус от 1 курс във ФМИ.
Първо равнище математиката я наричам география или история.
Тука си говорим за профилирана подготовка.
А предстои да им говоря за степен с рационален и ирационален показател.
Доказателствата са с привкус от 1 курс във ФМИ.

-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
Бетоне, ти къде преподаваш ? 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.