ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: ФЖМК - легендата продължава
Май е на Ангелов. Подозирам че е точно този учебник, за който казва твоят приятел от УНСС. Трябва ми за пет дни, моля те да го вземеш, ще ти го върна в Петък.
Или да ти го преснима и да ми каже колко пари иска... леко спешно е.
Мерси.
Или да ти го преснима и да ми каже колко пари иска... леко спешно е.
Мерси.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Мне, сега като си прегледах хронологията на Скайпа видях, че неговият е на Катя Бекярова...сори 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ако е дебел зелен учебник... той е.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
Книгоиздаване, 1 курс, ВИЖТЕ!
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Евала...нашият си е на 11-ти 
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А-А-А-А!
Ники, ОБИЧАМ те!

Бтв, прецентациите са на 8-ми от колко часа?
Ники, ОБИЧАМ те!
Бтв, прецентациите са на 8-ми от колко часа?
~ Кътчето ~
- rueva
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
За 8-ми ли е? моля ви някой да ми напише коя е точната дата за предаване на презентациите, защото не я знам. мерсиШепот написа:Бтв, прецентациите са на 8-ми от колко часа?
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Невена каза 8-ми. Но не сме сигурни, а за час нямаме никаква идея и затова питаме.rueva написа:За 8-ми ли е? моля ви някой да ми напише коя е точната дата за предаване на презентациите, защото не я знам. мерсиШепот написа:Бтв, прецентациите са на 8-ми от колко часа?
~ Кътчето ~
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Здравейте!
Доста съм закъсала, затова пиша.
Почнах да уча по сицоилна психология. Имам само 4-5 лекции, защото *понеже съм много разумна и смислена* на толкова отидох. Взех от едн колежка лекции, но са доста нахвърляни и са по-скоро бележки без обяснения и не мога да науча много оттам. Друга колежка ми изброи няколко учебника, но ми каза, че според професора нямало да ни помогнат особено. Курсова работа не съм взимала, защото разбрах късно, а и тогава не отидох да се примоля, когато видях темите на колегите си.
С две думи - закъсала съм го. Нз защо с еотнасях малко несериозно досега към този предмет, това ми излиза вмомента през носа (да, аз съм си виновна, знам си
).
Някой дали може да ми даде съвет откъде да уча и какво да правя? Някой от миналите изпита или от тези, които вмомента учат за него... Колегите, с които се свързах, още въобще не са се захванали...
Благодаря ви.
Доста съм закъсала, затова пиша.
С две думи - закъсала съм го. Нз защо с еотнасях малко несериозно досега към този предмет, това ми излиза вмомента през носа (да, аз съм си виновна, знам си
Някой дали може да ми даде съвет откъде да уча и какво да правя? Някой от миналите изпита или от тези, които вмомента учат за него... Колегите, с които се свързах, още въобще не са се захванали...
Благодаря ви.
~ Кътчето ~
-
ManU_UlTraS
- В началото бе словото
мммдам аз разглеждам 2 учебника ама няма нищо общо ;(((( дайте заглавия моля 
We all follow ManUnited!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Както казах и във форума на ФЖМК, "Социална психология" на Сава Джонев. Том 1,2 и 3, ако не се лъжа. В 4 не помня какво имаше, том 5 е за работа с SPSS и категорично не ви трябва.
В тях би трябвало да има развити много подробно всичките ви въпроси (дори по-подробно, отколкото на вас ви се иска
) и съм почти сигурна, че ще са ви от полза. Доста са като материал, факт - ама който не е ходил на лекции и не е писал съвестно, така става... 
В тях би трябвало да има развити много подробно всичките ви въпроси (дори по-подробно, отколкото на вас ви се иска
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
"Социална психология" - автор Елка Тодорова
"Човекът - социално животно" - автор Елиът Арънсън
тези двата ни препоръча асистентката
"Човекът - социално животно" - автор Елиът Арънсън
тези двата ни препоръча асистентката
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мммм, Елка Тодорова би ви послужила, да, но там нещата не са много ясно разделени по теми, доколкото си спомням. Имам го учебника, нямам идея къде е в момента (може и да е в Стара Загора), но съм го чела и продължавам да смятам, че учебникът на Джонев е по-подходящ за целта.
От Арънсън съм чела откъси, няма всички теми и го оставям на трето място сред източниците, ако трябва да уча наново (т.е. на четвърто след лекции, Сава Джонев и Елка Тодорова).
При времето, което ви остава до 12ти, ви съветвам или да се захващате с учебниците, или да си намерите лекции бързичко, защото материалът, дори и от лекции не е чааак толкова малко. Не ви плаша.
ЕДИТ: Не знам дали ви влиза в конспекта, но мога да ви помогна с лекции по темите: Немска народопсихологическа школа, Френската школа и психология на масовата психика, Теория на инстинктите, Теория на полето, гещалтпсихология, Символен интеракционизъм, много малко за стереотипи и предразсъдъци,също и нагласи (по тая тема можете да учите и от Мендрас, ако сте го ползвали по социология), Малки групи, Тълпи, малко за модата, Заразяване, Паника, Обществено настроение/мнение/умонастроение, Слух/мълва, Междугрупово взаимодействие.
По някои съм писала повече, по други - по-малко. Всичките обаче са четени от Сава Джонев и не знам дали биха ви свършили работа. От Минчо Драганов нямам лекции.
От Арънсън съм чела откъси, няма всички теми и го оставям на трето място сред източниците, ако трябва да уча наново (т.е. на четвърто след лекции, Сава Джонев и Елка Тодорова).
При времето, което ви остава до 12ти, ви съветвам или да се захващате с учебниците, или да си намерите лекции бързичко, защото материалът, дори и от лекции не е чааак толкова малко. Не ви плаша.
ЕДИТ: Не знам дали ви влиза в конспекта, но мога да ви помогна с лекции по темите: Немска народопсихологическа школа, Френската школа и психология на масовата психика, Теория на инстинктите, Теория на полето, гещалтпсихология, Символен интеракционизъм, много малко за стереотипи и предразсъдъци,също и нагласи (по тая тема можете да учите и от Мендрас, ако сте го ползвали по социология), Малки групи, Тълпи, малко за модата, Заразяване, Паника, Обществено настроение/мнение/умонастроение, Слух/мълва, Междугрупово взаимодействие.
По някои съм писала повече, по други - по-малко. Всичките обаче са четени от Сава Джонев и не знам дали биха ви свършили работа. От Минчо Драганов нямам лекции.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Шепот
- Стенограф
- Обратна връзка:
Много благодаря за отговорите!
Нещо казвал ли е някой за учебника на Серж Московици (или както там е фамилията)? Че някой ми го препоръча май.
Добарах се до конспект от една приятелка, която е в журналистиката. Поствам въпросите, за да ги има някъде, ако още някой ги е нямал досега:
1. Възникване на социалната психология и нейното развитие през ХІХ век
2. Социалната психология през ХХ век
3. Социалната психология в България
4. Социално-психичен статус на личността, социални роли и социални проявления на личността
5. Характер на личността
6. Идентичност на личността
7. Социална психология на индивидуалното поведение
8. Личност в социална среда
9. Агресивност на личността
10. Социална психология на просоциалното поведение (??)
11.Социална патология на личността
12. Схващания за малката човешка група
13. Социално-психични аспекти на малката човешка група
14. Лидерство в малката човешка група
15. Масово настроение
16. Слуховете
17. Социални алергии (професорът държи на нея, каза Павлинчето)
18. Предрасъдъците
19. Модата
20. Социална психология на традициите
Нещо казвал ли е някой за учебника на Серж Московици (или както там е фамилията)? Че някой ми го препоръча май.
Добарах се до конспект от една приятелка, която е в журналистиката. Поствам въпросите, за да ги има някъде, ако още някой ги е нямал досега:
1. Възникване на социалната психология и нейното развитие през ХІХ век
2. Социалната психология през ХХ век
3. Социалната психология в България
4. Социално-психичен статус на личността, социални роли и социални проявления на личността
5. Характер на личността
6. Идентичност на личността
7. Социална психология на индивидуалното поведение
8. Личност в социална среда
9. Агресивност на личността
10. Социална психология на просоциалното поведение (??)
11.Социална патология на личността
12. Схващания за малката човешка група
13. Социално-психични аспекти на малката човешка група
14. Лидерство в малката човешка група
15. Масово настроение
16. Слуховете
17. Социални алергии (професорът държи на нея, каза Павлинчето)
18. Предрасъдъците
19. Модата
20. Социална психология на традициите
~ Кътчето ~
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мамата си трака...иначе аз имам някои лекции, но въпреки тва мисля да уча повече от някой учебник. А тоя изпит изобщо не ме притеснява, въпреки че материалът е доста...ама поне е интересно