До мен достигна една доста притеснителна информация, а именно, че все още има наши колеги от 5-ти курс, които "влачат ИБДП-то" (цитат).
Искам да попитам достоверно ли е това?
Абе, то хубаво за упоменатите въпроси по АП, обаче защо ли ми се струва, че не е преподал "Административноправен режим на земята"?
А, и второ - не знам дали на някой от втореи поток му прави впечатление, но май лекцията ни за "Управление на обществения ред" няма общо с действащия ЗМВР. Все пак нека и някой друг погледне, но май служби като НСБОП, НСС, НСГП и т.н не съществуват от 2006 г.
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Да и на мен ми прави впечатление, затова си чета новите закони и така уча. Да не говорим, че целият учебник е с много стара информация - напр. пише, че омбудсман в България няма.
Мда, в лекциите от специалната част на 2-ри поток има доста неточности. Май най-добре да се преглеждат самите закони... иначе някой мил колега е качил разработки по лекциите на Хрусанов във форумите на LegalTheory, като специално във въпроса за обществен ред е направил корекции, съобразно промените в закона от 2008-ма.
34 въпрос също е преподаден - има записки по лекцията във форумите.
Ами страшното е само преди изпита Иначе минава нормално. За 2 поток в понеделник изпитваха Хрусанов и Сивков.
Хрусанов те оставя повече да си пееш въпросите - колкото ти се говори - говориш. След това пита по нещо. Сивков прекъсва на въпросите и задава повечко допълнителни, но ако човек си е разбрал материала няма да има проблеми - получава се като разговор-дискусия. На специалната част най-важно при него е да се кажат органите и законите, които се отнасят за отрасъла.