Иначе и овни и стрелци познавам доста.
А скорпионите....ужас, имам един в семейството и просто не ми се говори. Ма тя си е чалната и по принцип де
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Ааа да си ги нямаме такива...Рибите сме си най-готини,като характер,като настроение,като...като всичко! Само ме дразни фактът,че понякога недоброжелатели от други зодии се опитват да се възползват от прекомерната ни доброта,но рано или късно всичко им се връща! Така че - напред РИБИfeichka написа:Въх...и аз съм риби, но не си обожавам зодията.То си опира и до характер, ама на моменти....егати съществата сме.
Доколкото знам-не.Това значи,че просто не се влияеш много от зодията.В смисъл аз асцендента го разбирам така:например ти си зодия лъв,а пък асцендента ти е телец-това значи,че повече приличаш на земните зодии,отколкото на твоята.Но това си е мое мнение и не съм сигурна дали е точно така!А и то най-вече си зависи от човека!А пък нали си козоирог....това е важното!Kristo написа:Аз съм зодия Козирог, но асцедента ми не е някое от зодиакалните съзвездия, това проблем ли е?![]()
nut написа:Идеята за лъвовете беше,че като им кажеш две мили думи,примерно колко са красиви,готини и т.н.,те веднага ще ти вържат и ще направят каквото си искал
По абслолютно същия начин съм!nelicquele написа:зодия: козирог
асцедент: козирог