[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: [КСК 2012] Математика
От това което разбрах излиза,че: Ако не си приет нищо на първо автоматично без да подаваш документи отиваш на второ. Ако те приемат нещо на второ нямаш право да участваш на трето.
Така ли е ?
Така ли е ?
До ФМИ води трамвай номер 10 или автобус 94 до химическия и оттам малко ходене пеш до ФМИlauncher написа:Бъдещи колеги, някой от София може ли да ми обясни точно как се стига до ФМИ
Софтуерно с бал 24.00 , честито на всички !LovechGuy написа:Софтуерно с бал 19,77. За малко да се размина. Поздравления за приетите и успех на тези, които чакат следващите класирания.
ПП: Някой друг СИ ?
От миналата година се кандидатства онлайн за общежитие, което доста улеснява нещатаRadeon написа:а кога се кандидатства за общежитие?
повече инфо тук: http://www.uni-campus.net/index.php
-
NEP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ужас, не съм приет на първо класиране, май няма да уча в СУ. Имах голямо желание, но няма да стане, много ми е нисък бала 16.23 защото се издъних на изпита. Разочарован съм, но какво да се прави ... 1.СИ 2.КН 3.ИС 4.ИН но искам в първите 3 ! Дали имам някакъв шанс на 2ро 3то класиране ? Иначе съм приет ТУ Стопанско Управление ! 
Имаш право на трето и мястото ти се пази ако депозираш дипломаdrone написа:От това което разбрах излиза,че: Ако не си приет нищо на първо автоматично без да подаваш документи отиваш на второ. Ако те приемат нещо на второ нямаш право да участваш на трето.
Така ли е ?
Последно промяна от MartoB на 30 Юли 2012, 16:52, променено общо 1 път.
Също така и трамвай 18, но се минава през градинката на химическияSpotlight написа:До ФМИ води трамвай номер 10 или автобус 94 до химическия и оттам малко ходене пеш до ФМИlauncher написа:Бъдещи колеги, някой от София може ли да ми обясни точно как се стига до ФМИ
ПС: за бъдещите колеги -комплекта за записване във ФМИ се продава в книжарницата (от ценралния вход в ляво, първата врата в дясно) и ви трябват 4 снимки( не като останалите към СУ-3) ,касата на ФМИ се намира втория етаж (влизаш през централния вход, веднага в дясно и по стълбите, стигаш на 2рия етаж и от дясно 2рата врата), а отдел "Студенти" се намира на първия етаж, в дясно, 3тата стая отляво
?drone написа:От това което разбрах излиза,че: Ако не си приет нищо на първо автоматично без да подаваш документи отиваш на второ. Ако те приемат нещо на второ нямаш право да участваш на трето.
Така ли е ?
Не съм много сигурна ( за всеки случай се обади на номерата на СУ), но ако не си приет на 1во и на 2ро имаш право да участваш на 3тоdrone написа:?drone написа:От това което разбрах излиза,че: Ако не си приет нищо на първо автоматично без да подаваш документи отиваш на второ. Ако те приемат нещо на второ нямаш право да участваш на трето.
Така ли е ?
Миналата година имаше специалности във ФМИ, който имаха много свободни места и имаше 4то класиране (за него отделно се подаваха документи)
launcher написа:Бъдещи колеги, някой от София може ли да ми обясни точно как се стига до ФМИ
Ако не се лъжа ще има и спирка на метрото г/д близо до ФМИ(май на 5-10 минутки пеша)
Иначе и аз да се похваля :Приета КН с бал 24
Хора,като ходим да се записваме плащаме и таксата на място,нали?
Спирката ще е "Джеймс Баучър", но ще трябва да се почака още месец за нея 
Ами супер значи
То до Октомри има време 
- dewdrop
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Иначе и аз да се похваля :Приета КН с бал 24
Хора,като ходим да се записваме плащаме и таксата на място,нали?
-
oto
- В началото бе словото
Благодаря Bibito за уточнението за 4-те снимки. Доколкото разбрах стават и 3.5/4.5см?
-
ZEEP
- В началото бе словото
Изобщо няма място за колебане 24.00 СИ аз отдавна празнувах и почерпих някой съучиници така че няма да избухвам.
Ха 19.40 мин бал супер аз се притеснявам че ще стигне до матура.
Ха 19.40 мин бал супер аз се притеснявам че ще стигне до матура.