Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Винаги се гледа по-горното желание и ако балът ти е достатъчен, те приемат в тази специалност, ако не - слиза се надолу. Т.е. ако на второ класиране отново не те приемат по първо желание, тогава се има предвид второ.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
На второ класиране гледат отново от първо желание надолу по списъка, който всеки си е подредил.
Пример:
Първо класиране
1най-желаното
2
3
4 класиран (до тук позволяват оценките ти да бъдеш класиран/а.)
6
7
Второ класиране:
1Бала е паднал достатъчно и веднага запълваш мястото
2 Ако бала ти пак не стига, може да те класират тук или по-надолу но не и след 4-тата позиция, която вече си заел.
3
4
не ни интересуват надолу
Пример:
Първо класиране
1най-желаното
2
3
4 класиран (до тук позволяват оценките ти да бъдеш класиран/а.)
6
7
Второ класиране:
1Бала е паднал достатъчно и веднага запълваш мястото
2 Ако бала ти пак не стига, може да те класират тук или по-надолу но не и след 4-тата позиция, която вече си заел.
3
4
не ни интересуват надолу

- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Много благодаря за бързите отговори : )
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Re: За записването
Нямам си и на идея ... Аз търсих хора да ме запишат и по-късно ще кажа дали е имало някакъв проблем. Иначе, подаден е сигнал, че сайта неработи, но силно се съмнявам, че ще го оправят, защото е така отдавна : ) !
-
tbontb
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
От еBG.bg ми отговориха следното:
“Бихме искали да Ви уведомим, че считано от 27.03.2012г. eBG.bg преустановява част от предлаганите услуги към търговци и институции, приемащи онлайн плащания, тъй като се налага промяна в начина на приемане на плащания от тяхна страна. В тази връзка молим да имате предвид, че е възможно да не можете да извършвате плащания към определени търговци и институции или за определени услуги, от които до момента сте се възползвали, включително и към Софийски университет.
Правим всичко възможно да възстановим поетапно предлаганите до момента услуги. За съжаление не бихме могли да се ангажираме със срок, поради което е необходимо да Ви посъветваме да се свържете със Софийски Университет, за да Ви насочат към алтернативни начини за плащане, за да не възпрепятстваме записването Ви за явяване на изпити.“
“Бихме искали да Ви уведомим, че считано от 27.03.2012г. eBG.bg преустановява част от предлаганите услуги към търговци и институции, приемащи онлайн плащания, тъй като се налага промяна в начина на приемане на плащания от тяхна страна. В тази връзка молим да имате предвид, че е възможно да не можете да извършвате плащания към определени търговци и институции или за определени услуги, от които до момента сте се възползвали, включително и към Софийски университет.
Правим всичко възможно да възстановим поетапно предлаганите до момента услуги. За съжаление не бихме могли да се ангажираме със срок, поради което е необходимо да Ви посъветваме да се свържете със Софийски Университет, за да Ви насочат към алтернативни начини за плащане, за да не възпрепятстваме записването Ви за явяване на изпити.“
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Та, бях пратил хора да ме запишат. Бях сканирал личната карта и записването е минало без проблем. Така че, звънете на някой познат да ходи да ви записва, че другите варианти не са оферти : ).
Пише, че класираме желанията по низходящ ред - тоест, започваме с тези, които са с най - нисък бал ли?
-
californialove
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: soul
какво е необходимо чужд човек да ме запише в София ?
Не, на първо място поставяш тези, в които искаш да влезнеш най-много.
-
funshui
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Адрес в галерията на СУ: funshui
Здравейте! За първата сесия се записах чрез една от фирмите, които са посредници. Те на място ми издадоха служебната бележка с входящия номер. След изпита квесторите ми казаха да запазя бележката, ако желая да отивам и на втората сесия, това разбирам, че е с цел да не вляза два пъти в системата и съответно да мога да ползвам по-високата от двете ми оценки. Сега искам да Ви попитам дали ще мога да се регистрирам за втората изпитна сесия онлайн, при положение, че за първата съм използвал една от фирмите посредници? Предварително Ви благодаря! 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
По принцип можеш, но сега има проблем с онлайн плащането и не се знае кога ще го оправят.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
За да се запиша за класиране, какво трябва да нося? Пише документите за класиране, лична карта, номерче и диплома, но дипломите ни още не са готови, как ще стане?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Трябва да изчакаш да станат готови и да се надяваш срокът да не е минал. Но училищата обикновено гледат да се съобразяват със сроковете на повечето университети, така че не би трябвало да има проблем.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
до юли все ще ви ги направят. Трябва ти копие от дипломата и от личната карта и 30 лв. Трябва да си платиш и листовките, които ти трябват, за да си попълниш желаните специалности.
А колко струват тези листовки?