[КСК 2011] Кандидати за Право

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
dulsineq
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Кандидати за Право

Мнение от dulsineq »

нищо не се знае до последно....искам да заспя и да и когато сесъбудя да е петък ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Аватар
sv_aleksandrova
В началото бе словото

Мнение от sv_aleksandrova »

Приятел, за момичетата е доооста по-кофти. :bounce: Как да не се притесняваш при всичките тия изказвания, че оценките от матурите били най-високи тази година, че броя на кандидатите за право се е увеличил, както и намалелият процент двойки на изпитите... :shock: А уж бяхме глупаво поколение... :lol:
Аватар
infatuation
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от infatuation »

И на мен ми се иска! И да се смея на себе си и на вас, защото действително сме много смешни отстрани :) И аз желая успех на всички и да се видим наесен!!!!!!
Не се унижавай да питаш: Ще победим ли или ще загинем? Воювай!
Никос Казадзакис
Аватар
sv_aleksandrova
В началото бе словото

:connie_witchy: Ще принасяме жертви на всички Богове и ще правим магии да ни приемат, момичета! :) Наистина отстрани е доста забавно сигурно как сме се панирали... :lol: :lol:
dulsineq
В началото бе словото

Мнение от dulsineq »

абе остави ти тая работа забавно.... не е забавно никак...ама ще го преживеем този малък кошмар...
Аватар
Osten
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Osten »

sv_aleksandrova написа:Приятел, за момичетата е доооста по-кофти. :bounce: Как да не се притесняваш при всичките тия изказвания, че оценките от матурите били най-високи тази година, че броя на кандидатите за право се е увеличил, както и намалелият процент двойки на изпитите... :shock: А уж бяхме глупаво поколение... :lol:
Тук постави интересен въпрос: "уж сме глупаво поколение" , а пък и слушах че "имало дефицит" , набор '92 били много малко! Слушах тези неща с месеци. Научих се да не вярвам на нищо вече. Най вече ми го доказаха изпитите :lol: .. Как ги повториха.. сигурно ще ги потретят :lol:
Не мога да летя.Но се чувствам така сякаш мога.Искам да полетя! Защото съм щастлив. Да. Щастлив съм. Ха-ха!

Право - редовно - II курс
Аватар
sv_aleksandrova
В началото бе словото

dulsineq, пийни една биричка или каквото там пиеш и го карай по-спокойно - все пак трябва да издържиш до петък! :lol: А и като пиеш, времето ти минава по-бързо. :P
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

10 месеца подготовка (моята лично) минаха, какво са някакви си 48 часа още :D
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Аватар
nanozetka
От дъжд на вятър

Мнение от nanozetka »

sv_aleksandrova -Достатъчно ще пием, като влезем в ЮФ :wink: Не я карай отсега :)
Последно промяна от nanozetka на 27 Юли 2011, 16:26, променено общо 1 път.
Право - II курс, 2-ри поток
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Never »

dulsineq, стегни се малко бе девойко, влязла си. =)
Бий си два мислени шамара и се успокой.
It's never too late
for a twist of
fate.
dulsineq
В началото бе словото

Мнение от dulsineq »

sv_aleksandrova написа:dulsineq, пийни една биричка или каквото там пиеш и го карай по-спокойно - все пак трябва да издържиш до петък! :lol: А и като пиеш, времето ти минава по-бързо. :P
ооо отивам да пия мастика с айрян.. хаха дано ми помогне !
Аватар
sv_aleksandrova
В началото бе словото

Nanozetka: Еее не я карам да се налива - бутилка, две - за спокойствие и сила. :lol: Аз лично бих ударила 7-8 текили, ама ще стане чак в петък вечерта. :) 8)
Аватар
Osten
В началото бе словото

Мнение от Osten »

Много сте се шашнали. То е удивителни знаци, то е въпроси. Мен лично вече не ми пука, 1 година има какво да се прави. И то много. Пък и не се знае какво ще стане? Може да те згази кола или пък да те нападне някои ? Кв'о ? :lol: .. Стига сте гадали за 29-ти. Както казах, касае ме бала за момчета и това колко са кандидатставщите. За това и направих една "малка статистика". За сега не ме успокоява! Всичко може да се случи. Нали ги знаете тези - "парашутистите" .. Аз лично много ги мразя. А вие?

Така че - ЧАКАЙ И СЕ НАДЯВАЙ ! Какво има да става ще става.
Не мога да летя.Но се чувствам така сякаш мога.Искам да полетя! Защото съм щастлив. Да. Щастлив съм. Ха-ха!

Право - редовно - II курс
Аватар
infatuation
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от infatuation »

Да, каквото ще става, ще става и то вече е станало даже, има 150 щастливки и толкова щастливци, но ние не знаем дали сме от тях... Мен лично ми стана много кофти, че останах недооценена по литература.. като знам как с желание развивах всяка една тема.. но поне по история имах късмет, че си видях грешките от предварителния :) И така де, дано оберем плодовете на нашия труд в петък! :flower:
Не се унижавай да питаш: Ще победим ли или ще загинем? Воювай!
Никос Казадзакис
Аватар
sv_aleksandrova
В началото бе словото

infatuation, права си - вече всичко най-вероятно е решено. :roll: Аз предчувствам, че ще "обера" задочното, но пак е нещо. :lol: :lol: Здраве да е, дано всеки е приет това, което желае най-много! :P
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”