Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

ами да ви кажа по непотвърдена инфо, трябваше първо прабългарите да се пишат тая година...
като ми го казаха това на курса, си викам - да бе да, то пък баш това ш' се падне :lol: :lol:
икато казаха темата мислех, че ни ебават

п.п. сори ако повтарям др мнения ама не съм ги чела всичките :wink:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Аз пък,за да ми е мирна главата,не се разпростирах за племената поотделно,само маркирах тактично хахаа
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

zaharinka написа:ами да ви кажа по непотвърдена инфо, трябваше първо прабългарите да се пишат тая година...
А, добро утро....аз това го говоря от не знам колко време, ама нямаше кой да слуша!Само дето си в грешка и инфото си е потвърдено.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Паган написа:
zaharinka написа:ами да ви кажа по непотвърдена инфо, трябваше първо прабългарите да се пишат тая година...
А, добро утро....аз това го говоря от не знам колко време, ама нямаше кой да слуша!Само дето си в грешка и инфото си е потвърдено.
Ако това се наказва дори с една десетомилионна в темата, то СУ е най-жалкото подобие на университет в България. Просто защото това е едно от най-тъпите неща, които съм чел в живота си. Какво, ако напишем "Програма за отношенията на сърбо-българите" на Добродетелната дружина, вместо "Програма за отношенията на българо-сърбите", то трябва да получим наказание от 1 единица, защото сме слошили първо сърбите отпред ли? Просто това с българите явно е някакъв жалък опит за знак, за да знаят подкупните чичковци кой да бонифицират- тъй като в 95% от темите славяните са на първо място.
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

нямазначение написа:
Паган написа:
Ако това се наказва дори с една десетомилионна в темата, то СУ е най-жалкото подобие на университет в България. Просто защото това е едно от най-тъпите неща, които съм чел в живота си. Какво, ако напишем "Програма за отношенията на сърбо-българите" на Добродетелната дружина, вместо "Програма за отношенията на българо-сърбите", то трябва да получим наказание от 1 единица, защото сме слошили първо сърбите отпред ли? Просто това с българите явно е някакъв жалък опит за знак, за да знаят подкупните чичковци кой да бонифицират- тъй като в 95% от темите славяните са на първо място.
Aaa моля те, не се оплаквай! Всеки университет си има своите изисквания- както в УНСС, така и в СУ! Нали ти писах да не хленчиш после?
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

flyhouse, човекът е абсолютно прав :roll:
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

DS написа:flyhouse, човекът е абсолютно прав :roll:
Аз знам че е прав, писах го заради друго! Защото в темата за УНСС по история всички писаха че не е правилно така да се дават темите, той писа че такива били изискванията и ние трябвало да знаем щом кандидатстваме там! Еми щом кандидатсва той в СУ, да си е знаел какво-що и да не хленчи. Такава е реалността, поне засега.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

мен пряко не ме засяга, а и слабо ме интересува, да ти кажа, обаче като го чета съм съгласен със всичко.

айде, аз съм аут от темата :)
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

нямазначение написа:......................
Моля, запазете си високо интелигентните и компетентни мнения за себе си.Ето:
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... istory.pdf
Хората са си казали тук какво трябва и какво не.Аз какво да направя, че вие сте кьорави и не гледате.Така са казали, така трябва да бъде и в случая няма да ви вземата единица, заради това, че сте писали първо славяни, а защото не сте си направили труда да погледнете програмата.

П.П. Плюс това естествено, че трябва прабългарите да са на първо място.Държавата се казва България, ние сме българи, българите преди толкова много време създават и организират държавата => те играят по-важна роля :wink:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

Естествено е темата да започне с прабългарите,които са катализатор за формирането на военно-племенния съюз,трансформиращ се по-късно в държава.
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Издребнявате
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Това,което отличава добре развитата тема по история от субстрата на безличните е именно дребнавостта :D
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Дай пример :lol:
Toto-I will remember
Винсент ван Гог
В началото бе словото

......
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:48, променено общо 1 път.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Да ти имам примера! :lol:
Toto-I will remember
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”