Понеже нямам фейсбук, а скайп работата става сложна, ще чакам пред централния вход след изпита. С пърпъл ще се намеря още преди това, надявам се.
[КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- vicodin
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Японистика, Китаистика и Кореистика
Дайте яко спам. Предложението ми е за след изпита, защото преди изпита няма да е много готино да си пълним главите един друг. 
Понеже нямам фейсбук, а скайп работата става сложна, ще чакам пред централния вход след изпита. С пърпъл ще се намеря още преди това, надявам се.
Can't sleep; moon will eat me.
-
Amaya Yuki
- В началото бе словото
- Специалност: ---
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ---
Имаме идея да се съберем група познати за пътуване до Рилския манастир - един ден там, а може два с палаткиAmaya Yuki написа:
С една приятелка сме направили цял списък с неща който искаме да направим през лятото. Вие имате ли такива намерения?
Аз имам разни подобни идеи.
Какво мислите да правите?
Към началото и средата на август имам намерение да заведа приятелите на събора на село. Голямо събитие е.
Искаме да се пробваме да направим суши или онигири. Някой ден ще правим Рамен ден
Миналата седмица имаше седмина на Корея ,тя там беше яла кимбап. Каза че било много вкусно.
Друга идея е да изкачим някой планински връх.
Аз от доста време отлагам прочитане на Шогун.
Друга идея е да прекараме една седмица в София.
С едни приятел и група хора интересуващи се от Япония решихме да направим седмица на Япония в Кюстендил.
И така
Какви са твоите планове?
Последно промяна от Amaya Yuki на 14 Юни 2013, 01:42, променено общо 1 път.
-
Amaya Yuki
- В началото бе словото
- Специалност: ---
- Адрес в галерията на СУ: ---
Харесва ми идеята де се чакаме. Ще ми е интересно да се запознаем.

окей дойде момента и аз да откача преди изпита
на матурата съм се справила добре, обаче изпита вече си е съвсем друга история. Надявам се да не се изложа толкова брутално ама тва 5.50 което ми трябва ми се струва все по-невъзможно
иначе с удоволствие бих ви се натресла и аз на срещичката след изпита, но като гледам повечето сте в Ректората, а мен са ме забили в Химическия
на матурата съм се справила добре, обаче изпита вече си е съвсем друга история. Надявам се да не се изложа толкова брутално ама тва 5.50 което ми трябва ми се струва все по-невъзможно
иначе с удоволствие бих ви се натресла и аз на срещичката след изпита, но като гледам повечето сте в Ректората, а мен са ме забили в Химическия
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
За каква специалност си?Dars_B написа:окей дойде момента и аз да откача преди изпита![]()
на матурата съм се справила добре, обаче изпита вече си е съвсем друга история. Надявам се да не се изложа толкова брутално ама тва 5.50 което ми трябва ми се струва все по-невъзможно![]()
Кореистикаcommedesf-ckdown написа:За каква специалност си?
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Оууу, евентуална колежка!Dars_B написа:Кореистикаcommedesf-ckdown написа:За каква специалност си?
Откъде си? Мен много ме е яд, че се прецаках с тая матура по АЕ...
Да се надяваме!commedesf-ckdown написа:Оууу, евентуална колежка!
Откъде си? Мен много ме е яд, че се прецаках с тая матура по АЕ...
От София, а ти?
Защо бе, колко изкара? Аз пък от матурата по АЕ съм доволна, особено като си сравня резултатите с тая по БЕЛ..
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Аз съм от Бургас! Много се зарадвах като те видях, повечето в темата са кандидат-японисти.Dars_B написа:Да се надяваме!commedesf-ckdown написа:Оууу, евентуална колежка!
Откъде си? Мен много ме е яд, че се прецаках с тая матура по АЕ...![]()
От София, а ти?
Защо бе, колко изкара? Аз пък от матурата по АЕ съм доволна, особено като си сравня резултатите с тая по БЕЛ..
5.86, ти?
Ее тва е добре, аз съм с 5.90. Аз се радвам тъй като пак си вдигнах оценката от дипломата - там е 5.50..commedesf-ckdown написа:Аз съм от Бургас! Много се зарадвах като те видях, повечето в темата са кандидат-японисти.Dars_B написа:Да се надяваме!commedesf-ckdown написа:Оууу, евентуална колежка!
Откъде си? Мен много ме е яд, че се прецаках с тая матура по АЕ...![]()
От София, а ти?
Защо бе, колко изкара? Аз пък от матурата по АЕ съм доволна, особено като си сравня резултатите с тая по БЕЛ..![]()
5.86, ти?
И аз се зарадвах! И аз така повечето като ги гледам са или за японистика, или за китаистика.
- IzkKka
- В началото бе словото
И аз съм с първо желание кореистика!!!

Ее добре, значи все пак се събрахме някаква бройка хораIzkKka написа:И аз съм с първо желание кореистика!!!![]()
![]()
Мен малко започна да ме притеснява и факта, че тази година приемат 1 момиче по-малко...
Да се надяваме, че и трите ще успеем да влезем!!
- Munetsuki
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
и аз съм тамDars_B написа:иначе с удоволствие бих ви се натресла и аз на срещичката след изпита, но като гледам повечето сте в Ректората, а мен са ме забили в Химическия
- purplechan
- В началото бе словото
Ура, има някого от София!
Привет и от мен! Предполагам, че така можем да се съберем на две групи след изпита и да се срещнем!
Японистика, I курс
Добре, поне не съм сама тамMunetsuki написа:и аз съм тамВ коя стая си? Аз съм в 401.