Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Mondscreen
Паисий

Re: Български футбол 2

Мнение от Mondscreen »

Не, че нещо, но повечето от тези 60 годишни са бивши футболисти и партийни членове. Ако искаш ги питай един по един. Имам известен опит в тая ситуация.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

С риск да се повторя - рогатите газ пикаят :lol:
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Не с риск, а направо си се повтарям.Изображение
Ако ти си доволен от тази развръзка, не мога да не се радвам, защото и ние сме доволни.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Личи ти - с такова задоволство плюеш жлъч по форумите :lol:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Човече... заради теб рискувам втори път.Изображение
Не, че нещо, ама в момента говедата се скъсват да ви се смеят.Изображение
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Нервен смях? Самият факт, че не се спираш говори достатъчно
Denial stage much? :lol:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Е чакай малко, явно аз не съм разбрал. Жудас задава някакви въпроси, аз като добронамерен фен, желаещ да го просветли за някои неща, му отговарям. Можеш да прочетеш първия ми пост за вечерта и там ще видиш казаното от мен, че ви закриват отбора, а повечето от вас се радват. Ти явно си сред повечето. Е кажи ми, как да не се радвам и аз? Дай ми една основателна причина да не се разплача от смях. :mrgreen:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

ЕВЕНТУАЛНО ще се закрие АД-то, което държи марката. Марката не може да фалира, тоест може да се купи след търг от ново АД, на което да се припише историята на клуба. И това ще стане евентуално. В последно време се говори, че акциите могат да се придобият по нормален начин, а дълговете, които не са кой знае какво - да се погасят постепенно. Нищо още не е станало. Като се обяви нещо, тогава си онанирай колкото искаш.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

"Няма да има сделка с Гриша Ганчев. "Титан остава" собственик на клуба. Имаше два варианта, но не се осъществиха. Единият беше Ганчев, но той не пожела да купи клуба. Другият бе група бизнесмени да сложат ръка на ЦСКА, но и това не се случи. Ще намалим заплатите на футболистите и целите пред отбора. Никой не иска да даде и една стотинка за ЦСКА", заяви босът на "армейците".
"Надявам се Христо Стоичков да остане треньор. Той ми поиска гаранция, че ще плащаме редовно на играчите, но аз не мога да му обещая такова нещо. Просто нямам представа в кой момент ще изкочи ново задължение", добави Иванов.
Прав беше, Жудасе. И вие сте способни на грандиозни обрати. Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

На какво сме способни ние, не мога да разбера? Тези преговори ние ли ги водим? Доколкото си спомням вие правихте някакви жалки комплексарски колажчета с емблемите? Дори вие станахте разногледи и смешни. Нито вие познахте, нито ние. Няма какво да направим като фенове, освен да се надяваме да стане чудо, ама малко вероятно, предвид огромните каши, които са забъркали пернишките олигофрени.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Барем се порадват малко говедата, че инак знаеш ли.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Ами не си съвсем прав. Нашата теория беше, че малко по малко ви закриват отбора. Вашата беше, че идва новият месия, излива милиони, милиарди, хилиарди евра, долари, левове, йени, прави ви къщичка за пиленца, води ви футболистите на Литекс и се превръщате в хегемон. Мислех си, че Кюрда ще си бие шута в първия момент, когато нещата пропаднат и той е напът да го направи. Три седмици приказки и блажени слова и най-накрая стана тя каквато стана, Зайо Байо с копър и сметана. Не може да чакаш винаги друг отбор да те спасява и заради това виждам донякъде положително нещо в цялата работа. Поне сте си вие, не сте друг отбор, който се е пренесъл в София. Просто трябва да последвате модела на Ботев. "В" група и наново. Не е срамно, достойно е.

П.П. И като цяло донякъде ви разбирам болката, защото Титан са си тумор, да. Съседът е чорбарче и вчера буквално се разболя, а повярвай ми, не съм толкова луд, че да си правя ташаци със здравето на хората. :wink:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Но пък не ви пречи на болшинството да се подигравате с тази ситуация, нали? Голяма чест. Ако бяхте в нашето положение, щяхте да реагирате по абсолютно същия начин. Разделение в мненията какво трябва да се направи. От 3-4 години се мъчим с пернишките, които направиха клуба на нищо и половин България ни гледа накриво заради тях. Сякаш ние, феновете, сме виновни с нещо. И как по-точно, когато започнем от В група ще сме си същия отбор? Пак ще вземем лиценз на някой селски отбор и ще е същата ситуация, като тази да останем в А група. Старото дружество няма да го има. Достойно ще е? А кой ще бъде ни бъде собственик там - пак Титан.
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Специалност: География и Биология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

Честито. Фалирайте и взимайте некви лицензи на други отбори, че А група не може без вас. :lol:
Поне Ботев Пд ще играят в Лига Европа. А Левски пак ще се мъчи, егати. Ама като не искат да вземат качествен защитник, така ще е. :?
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Обявяването на несъстоятелност доколкото знам е много дълъг процес и не знам как ще стане врътката с лиценз на друг отбор. Никой не го обяснява, а и няма кой да попита. И при вариант с лиценз на Нефтохимик не виждам какво толкова ще стане. Те реално ще отидат в Б група с лиценза на Чавдар, а Ицо просто ще сформира ново дружество, което ще ПОЛЗВА ЛИЦЕНЗА, а няма да мести отбора. При този вариант сме аут за 3 години от Европа. А в А група ще има два отбора с името ЦСКА и ще бъде цирк.
При вариант с местене на клуба вече ще имаме право още следващата година, ако се класираме. Има и вариант, при който отивам я в А окръжна, я във В. При всички положения явно никой не иска да даде 12 млн за дългове и старото дружество си отива неминуемо. Не виждам смисъл и да го няма духът на ЦСКА в А група - говоря за фенове и легенди (Пари, Ицо, Пената), а не за АД-то. Какво удоволствие ще изпитат левскарите от спечелената титла без победи над ЦСКА? Няма да има дербита, няма да има никаква тръпка. И Монда въобще и да не си помисля пак да ми казва как, видиш ли, на всичките говеда им било безразлично за останалите отбори. Няма ли Левски и ЦСКА в А група, каква А група е?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”