[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- lamptz
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Математика
Искам да попитам, ако завършиш специалността СИ, получаваш ли титула инж. след това?
-
mbojilova
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: първи
Не. Само в ТУ се придобива такава титла. Някой мисли ли да кандидатства и в ТУ КСТ?
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
По принцип има ли хора влзенали КН,СИ или И,които остават без общежитие(в смисъл не им стига успехът)?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Да, в горните курсове е напълно възможно. За първи курс обаче не.....STD написа:По принцип има ли хора влзенали КН,СИ или И,които остават без общежитие(в смисъл не им стига успехът)?
П.С. Тази година на първо класиране много запълниха окоро 50-60 процента (не съм сигурен напълно) от всички легла в СУ и много хора трябваша да чакат 2ро класиране, което беше доста изнервящо....
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
jr-
- В началото бе словото
- Специалност: -
What the f***?stefi.stoyanova написа:Знам, че ако изкараш 2 на някой изпит не може да кандидатстваш изобщо, но това означава ли, че ако например имаш 2 по математика, не може да кандидатстваш за някоя специалност с биология, химия или нещо друго?
Ще обясниш ли? Или някой друг, ако реално има такова "правило".
А относно КСК 2013, предполагам, че бал 20.28 ще стигне за Информатика?
-
mbojilova
- В началото бе словото
jr-, балът ти ще стигне за Информатика и такова "правило" няма със сигурност. 
Азmbojilova написа:Не. Само в ТУ се придобива такава титла. Някой мисли ли да кандидатства и в ТУ КСТ?
П.С Вече е КСИ-Компютърно и софтуерно инженерство
-
mbojilova
- В началото бе словото
Да, наистина са променили името.
Аз все още се чудя дали СУ или ТУ.
Някои казват, че ТУ бил по-добър университет за компютърните науки, други - СУ. Доста съм разколебана, но някак си СУ ме влече повече. 
Така е ..всеки си има различно мнение и желания
Принципно първоначално бях насочена главно към ТУ,но после се позагледах в СУ! Но чувам доста неудовлетворени мнения и изказвания от приятели,които учат в ФМИ (и не защото ги мързи да учат или нещо от тоя сорт),а и зора с общежитията го няма в ТУ(А за мен няма друг избор освен общежитие) и си има легла за всеки
Аз ще подавам документи и в СУ де,но най-вероятно ще избера ТУ(Зависи какво стане сега на 23
),а в ТУ влизам с матурата по математика(5.91) от раз 
На един ден излизат класиранията и на двата ВУЗ-а и ще си прецениш кое повече искаш
Аз ще подавам документи и в СУ де,но най-вероятно ще избера ТУ(Зависи какво стане сега на 23
На един ден излизат класиранията и на двата ВУЗ-а и ще си прецениш кое повече искаш
промени ли сааа....... ама, само името
Предоставяйки невероятни знания в областта на разработката на софтуер и софтуерно инженерство като цяло с курсове от рода на: Химия, Физика I, Физика II, Материалознание (какви материали ни трябват за да си сковем един софтуер ?!?), Теоретичнa електротехника (къде бие тока в MS Office 2007 ?!?) и прочее полезни клонове на софтуерното инженерство.
Шегата на страна, но наистина и двата ВУЗ-а разнообразяват програмите на компютърните си специалности с доста интерсни и тотално безполезни курсове, в случай, че по-късно работите в някоя ИТ фирма.....
Предоставяйки невероятни знания в областта на разработката на софтуер и софтуерно инженерство като цяло с курсове от рода на: Химия, Физика I, Физика II, Материалознание (какви материали ни трябват за да си сковем един софтуер ?!?), Теоретичнa електротехника (къде бие тока в MS Office 2007 ?!?) и прочее полезни клонове на софтуерното инженерство.
Шегата на страна, но наистина и двата ВУЗ-а разнообразяват програмите на компютърните си специалности с доста интерсни и тотално безполезни курсове, в случай, че по-късно работите в някоя ИТ фирма.....
한류
-
mbojilova
- В началото бе словото
Браво, Valerita! Аз съм с 5.98.. Една точка не ми достигна за 6.00, но шанс, няма да си прережа вените
По принцип, когото и да попиташ дали е доволен от специалността или университета си, едва ли би казал нещо положително
Както и с учениците - всеки казва колко "тъпо" и "смотано" е точно неговото училище.

Slighter грешиш...добавили са им ОЩЕ 2 курсови проекта
А иначе относно физиките и електротехниките..няма как-какъв инженер ще си без тях?
Хардуер се учи,а ако отвориш кутията на някого от ФМИ ..гарантирантирам ти,че поне 75% ще гледат като треснати
Но съм съгласна,че има излишен пълнеж!
mbojilova ..освен,че хубаво а и умно
Браво мацко! Е много ясно..все пак сме българи,не може да ни е всичко наред и да не се оплакваме
Определено в ТУ ще ни извадят душата първата година с тяхните фамозни глупости,ама и СУ не остава назад
Един дол дренки са и ще решавам на място като отида в София за записването на приетите студенти
По-горе имаше нещо за попреписване..ахаха никъв шанс
В нашата стая обикаляха като зли кучета,а сакън да се почешеш някъде,те наблюдават като терорист! 
Но съм съгласна,че има излишен пълнеж!
mbojilova ..освен,че хубаво а и умно
По-горе имаше нещо за попреписване..ахаха никъв шанс
Каква титла получават завършилите в някоя от компютърните специалности в ФМИ?
-
Illuminated
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: illu
Не получават никаква титла.
-
mbojilova
- В началото бе словото
Получават хартийка и много загубени нерви
Мислите ли, че баловете тази година ще са същите като миналата година или ще са по-ниски/по-високи? Аз мисля, че ще са същите и може би за Информатиката ще е по-нисък.