като ми го казаха това на курса, си викам - да бе да, то пък баш това ш' се падне
икато казаха темата мислех, че ни ебават
п.п. сори ако повтарям др мнения ама не съм ги чела всичките
Модератори: svetlio.varna, Boromir
А, добро утро....аз това го говоря от не знам колко време, ама нямаше кой да слуша!Само дето си в грешка и инфото си е потвърдено.zaharinka написа:ами да ви кажа по непотвърдена инфо, трябваше първо прабългарите да се пишат тая година...
Ако това се наказва дори с една десетомилионна в темата, то СУ е най-жалкото подобие на университет в България. Просто защото това е едно от най-тъпите неща, които съм чел в живота си. Какво, ако напишем "Програма за отношенията на сърбо-българите" на Добродетелната дружина, вместо "Програма за отношенията на българо-сърбите", то трябва да получим наказание от 1 единица, защото сме слошили първо сърбите отпред ли? Просто това с българите явно е някакъв жалък опит за знак, за да знаят подкупните чичковци кой да бонифицират- тъй като в 95% от темите славяните са на първо място.Паган написа:А, добро утро....аз това го говоря от не знам колко време, ама нямаше кой да слуша!Само дето си в грешка и инфото си е потвърдено.zaharinka написа:ами да ви кажа по непотвърдена инфо, трябваше първо прабългарите да се пишат тая година...
Aaa моля те, не се оплаквай! Всеки университет си има своите изисквания- както в УНСС, така и в СУ! Нали ти писах да не хленчиш после?нямазначение написа:Ако това се наказва дори с една десетомилионна в темата, то СУ е най-жалкото подобие на университет в България. Просто защото това е едно от най-тъпите неща, които съм чел в живота си. Какво, ако напишем "Програма за отношенията на сърбо-българите" на Добродетелната дружина, вместо "Програма за отношенията на българо-сърбите", то трябва да получим наказание от 1 единица, защото сме слошили първо сърбите отпред ли? Просто това с българите явно е някакъв жалък опит за знак, за да знаят подкупните чичковци кой да бонифицират- тъй като в 95% от темите славяните са на първо място.Паган написа:А, добро утро....аз това го говоря от не знам колко време, ама нямаше кой да слуша!Само дето си в грешка и инфото си е потвърдено.zaharinka написа:ами да ви кажа по непотвърдена инфо, трябваше първо прабългарите да се пишат тая година...
Аз знам че е прав, писах го заради друго! Защото в темата за УНСС по история всички писаха че не е правилно така да се дават темите, той писа че такива били изискванията и ние трябвало да знаем щом кандидатстваме там! Еми щом кандидатсва той в СУ, да си е знаел какво-що и да не хленчи. Такава е реалността, поне засега.DS написа:flyhouse, човекът е абсолютно прав
Моля, запазете си високо интелигентните и компетентни мнения за себе си.Ето:нямазначение написа:......................