[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Дано са положителни!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Добре, ако случайно анулират работата ми (недай си Боже... знам, че правя от мухата-слон, но наистина това с входящия номер ме притесни :/) и оценката от предварителния автоматично става невалидна, нали?
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
~Suzie написа:Добре, ако случайно анулират работата ми (недай си Боже... знам, че правя от мухата-слон, но наистина това с входящия номер ме притесни :/) и оценката от предварителния автоматично става невалидна, нали?
Сузи, не се шашкай. И аз се паникьосах в първия момент, но нали не очакваш, че сме толкова загубени, че наистина да сме го объркали. А и би трябвало да не ти анулират оценката и от предварителния!
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Мм не знам, аз имам някакви спомени, че ако се анулира една работа, то се анулира всичко.
Иначе при мен притеснението идва оттам, че не си го преписах сама, а ми го продиктуваха... абее само се чудя за какво да се шашкам, а по принцип не ми е присъщо ;д
Готвите ли се за устния?
Иначе при мен притеснението идва оттам, че не си го преписах сама, а ми го продиктуваха... абее само се чудя за какво да се шашкам, а по принцип не ми е присъщо ;д
Готвите ли се за устния?
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Аз знам, че при анулирана работа не можеш изобщо да кандидатстваш същата година; поне на мен така ми бяха казали миналата година, защото и аз се бях шашнала поради същите причини.trichkova написа: А и би трябвало да не ти анулират оценката и от предварителния!
Но според мен се паникьосвате съвсем излишно.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
Рен, остави ги да се паникьосват излишно, кандидат-студенти са все пак!Ер Малка написа: Но според мен се паникьосвате съвсем излишно.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Усещам леко дразнение на бъдещите зайци, споко бе хора! 
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
Понеже @Ер Малка е споменала за представително облекло (и то не за първи път, доколкото си спомням), сакам да запитам - туй не е ли много общо понятие ? Я по-опитните да кажат какво да НЕ обличаме за 22-ри
И понеже смятам да съм облечен по абсолютно същия начин, както в събота, моля за компетентното мнение на Ударната група.. ( а и на всички други, които са забелязали момчето с навитите ръкави)

”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
Ще сменя панталона с дънки и ризата ще е друга.Още се чудя за партийната значка 
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
Дразнение? Мен ли визираш? Ако да, нещо не си ме разбрал/а, закачам ви просто :рChristine_Di написа:Усещам леко дразнение на бъдещите зайци, споко бе хора!
Относно дрехите - какви съвети, то е ясно - облечете се спретнато и прилично. Какво да не обличате? Ами не идвайте с потници, къси гащи и джапанки/чехли примерно :Д Според мен дънки и риза, дори някаква обикновена тениска, са ок. Риза е най-добре за мен лично
Момичетата: тук няма нужда от съвети..
Тези, дето си ходят накифлени, не се усещат, така че едва ли ще ни приемат съветите
Аз бях с летен панталон, ризка и много лек грим. Но така си ходя и по принцип => отидете както си ходите горе-долу в ежедневието или на среща
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Туряйте петолъчката и не се косете! 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Mondscreen
- Паисий
Ако не си с фраг, смокинг или поне костюма от бала, не те допускат до изпитната зала. За момичетата дълга и изискана рокля, най-много с гол гръб.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
По повод горния коментар може да хвърлите един поглед на описанието ми! 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
В тая тема неизбежно винаги се стига до дрехите
Аз само да споделя моя опит, че миналата година мацката, която влезе преди мен при комисията, беше облечена като за дискотека - с токчета, къса пола и деколте, гримирана, изобщо не изглеждаше като да е за там. Писаха й 5 на устния. За щастие май не записа тая специалност, но .. все пак .. Иначе и аз съм на мнението, че дънки и риза са си абсолютното попадение
Аз само да споделя моя опит, че миналата година мацката, която влезе преди мен при комисията, беше облечена като за дискотека - с токчета, къса пола и деколте, гримирана, изобщо не изглеждаше като да е за там. Писаха й 5 на устния. За щастие май не записа тая специалност, но .. все пак .. Иначе и аз съм на мнението, че дънки и риза са си абсолютното попадение
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
TranceRr чудесен беше в събота. Първо си изчакай оценката. Ако е хубава отиди и на устния с тези дрехи, ако не е ги смени хахха
Между другото в събота видях едно момче, което на предварителния седеше до мен (запомних го, защото беше едно от малкото момчета, а и честно казано беше симпатичен) та сега беше с абсолютно същите дрехи. Явно са му късметлииски.
Между другото в събота видях едно момче, което на предварителния седеше до мен (запомних го, защото беше едно от малкото момчета, а и честно казано беше симпатичен) та сега беше с абсолютно същите дрехи. Явно са му късметлииски.