[КСК 2013] Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Право
И Mond направо ви разхвърли всичките.
Към момичетата, внимавайте с Литературата, имам доста познати момичета, които не се справят с нея, а са интелигентни момичета и си учат. Не отписвайте варианта за есе ...
Иначе, отново, групата -> https://www.facebook.com/groups/554510647921180/ (Първокурсници 2013/2014), аз не додрапах до Правото, но пък още от началото бях решил да ви направя група, защото на сегашния първи курс е полезна, а и се запознаваш с разни хора ...
Към момичетата, внимавайте с Литературата, имам доста познати момичета, които не се справят с нея, а са интелигентни момичета и си учат. Не отписвайте варианта за есе ...
Иначе, отново, групата -> https://www.facebook.com/groups/554510647921180/ (Първокурсници 2013/2014), аз не додрапах до Правото, но пък още от началото бях решил да ви направя група, защото на сегашния първи курс е полезна, а и се запознаваш с разни хора ...
Последно промяна от Nemalp на 06 Юни 2013, 21:50, променено общо 1 път.
- Mondscreen
- Паисий
Казах си, че няма да вляза в никакви групи и сметки, докато не ми изпише, че съм приет, ама явно и тея, които искат също няма да могат да влязат. Нещо излиза, че страницата е недостъпна. 
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
Nemalp
- Да живей словото
Суеверен, much : ) ? Иначе, да, когато искате тогава ... И мерси, че каза, влязох от др. акаунт и наистина не става ... Сега ще я ръчна малко ...
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
хаха, благодаря за съвета.. ами дано се видим есента и успехMondscreen написа:Няма за какво да съжаляваш. И аз съм кандидат-студент, и аз чакам класиране. Просто съм се поинтересувал от тази леснодостъпна информация, без да задавам елементарните въпроси, което ми позволява да съм донякъде спокоен. Най-малкото, българите обичаме да обясняваме неща, с които не сме наясно и не се знае, дали и тук някой няма да те обърка. Ще ставаш юрист, потърси достоверна информация от първоизточника.sevdalina-sisi написа:Mondscreen, благодаря ти все пак. Съжалявам, че оспамих темата... Знам, че първо се проверява информацията, така и направих, не ми беше прибързано зададен въпросът, но като все кандидат-студент мисля, че е нормално и аз да се вълнувам и поради тая причина исках да потърся морално успокоение (може да ти се струва смешно) от някого,който е минал през това. Отново съжалявам :]
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
-
Nemalp
- Да живей словото
Вече мисля, че трябва да е добре ... : )
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
дам, добре еNemalp написа:Вече мисля, че трябва да е добре ... : )
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
- lady_million
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Хаха, и аз споделям идеята, че докато не видя, че съм приета, няма да влеза в никакви групи. Да си урочасам късмета... Не, не...Mondscreen написа:Казах си, че няма да вляза в никакви групи и сметки, докато не ми изпише, че съм приет, ама явно и тея, които искат също няма да могат да влязат. Нещо излиза, че страницата е недостъпна.
Някой, желаещ Право - задочно, има ли? 
Последно промяна от maturabel на 10 Юни 2013, 20:13, променено общо 1 път.
-
aturnaechess
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
ДА ама догодина

Да, аз съм един от желаещите!
Балът ми е 27.84.
Балът ми е 27.84.
-
ernow
- В началото бе словото
- Специалност: няма
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ....
За задочно? Много ти е добър бала, изненадвам се, че искаш задочно.dude написа:Да, аз съм един от желаещите!
Балът ми е 27.84.
-
Nemalp
- Да живей словото
^ Стига де ... Задочниците не са извънземни, е, може би при момчетата има разлика, защото миналата година МНОГО падна бала, но все пак ... Някои хора имат желание да работят, други хора предпочитат тази форма на обучение.
dude написа:Да, аз съм един от желаещите!
Балът ми е 27.84.
Поздравленя, бъдещ мой колега =)
П.С-Както намалиха приема за задочно да няма и други желаещи с високи балове и да стане по-трудно от редовното :Р ще е голям майтап:Р
Здравейте,тази тема сигурно много пъти е коментирата,но не мога да я намеря никъде,затова да ви попитам : Каква е причината миналата година балът за задочно да падне до 17 ?! Единственото разумно обяснение,което мога да си дам е,че е нямало желаещи, но ако тогава е нямало,сега, след увечличения брой на местата не е ли прекалено възможно пак да стане същото нещо ? Благодаря предварително.