[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Колко е необятно интернет пространството ... била съм със ~Suzie в една зала
. Момичето, което помоли за тишина! Доста разсеяни квесторки имахме, едно момиче си влезе и седна без да си даде бележката дори, а те не я и забелязаха.
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Оо, къде седеше? ^^morwen написа:Колко е необятно интернет пространството ... била съм със ~Suzie в една зала. Момичето, което помоли за тишина! Доста разсеяни квесторки имахме, едно момиче си влезе и седна без да си даде бележката дори, а те не я и забелязаха.
Иначе и аз забелязах девойката, която си влезе без да си даде бележката...
Аз се замислих, че не си проверих дали квесторките правилно ми продиктуваха входящия номер и нещо взех да се панирам ;д
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
Аз се замислих, че не си проверих дали квесторките правилно ми продиктуваха входящия номер и нещо взех да се панирам ;д[/quote]
Ооооо, Сузи, ако искаш вярвай, но от сутринта и аз се замислям дали съм си написала правилно номера. И лекооо се панирам хахах
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
аз пък съм си го написала правилно! хаха
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Той Майкуле като каза в групата как се пише после се рових в сайта на СУ и гледам човекът Х от град Х. изтеглил темата и си викам, край, момите, ако не харесат темата и като разберат ще го разкъсат .
Иначе, в интерес на истината и аз може на случаен принцип да съм се разминал с вас, щото се разминавах след изпита с някакви групички, с един познат ходихме да играем тенис на маса в Борисовата.
Иначе, в интерес на истината и аз може на случаен принцип да съм се разминал с вас, щото се разминавах след изпита с някакви групички, с един познат ходихме да играем тенис на маса в Борисовата.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
мислехме да го разкъсаме...ама той ни подкупи с пастет!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
Ей, хора, имате ли представа как ще се влиза при комисията на устния изпит,защото пише , че е от 9.00 ч. , но не вярвам всички да влезем по това време..
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
ами... дай първо да видим резултатите. иначе някой спомена, че трябва всички в една зала и ги викат... или не помня вече и аз.
Всички ще бъдете там в 9:00 или в колкото там пише, но някои от вас ще извадят късмета да ги извикат чак към ... 12 да речем ^^ Enjoy it 
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
Абе, купон ще е..
Щом казаха да си носим търпение и храна, смяяяяяяятай
И щом е имало изпълнения от сорта на 5 шоколада и 1,5 литра вода на предварителния, ми е мега интересно да видя на 22-ри какво ще е 
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ами неслучайно са ви го казали. Възможно е да минете и към 4.
Надявам се във всички зали квесторите да са се сетили да предупредят, щото примерно ние го казвахме по свое усмотрение, понеже знаем как стоят нещата и сме минАли през това.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Дай Боже и ще видим!
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Да, задължително си вземете шоколад, за да не издава коремът ви неетични звуци
И голяма бутилка вода! (И все пак- казвам "бутилка", не "туба" или "цистерна").
На моя изпит аз бях от най-най-последните и чаках шест часа и половина
Това си има и своите плюсове, де, първите четири часа си малко, бодливо кълбо от нерви, което съска и ръмжи след всяка малка сърдечна атака, щом му се стори, че си е чуло името, а не е. Обаче после спира да ти пука, изобщо не ти дреме какво ще кажеш на комисията, поне докато навън грее истинско слънце и има истинска храна и вода. :д Социализираш се, после някои от хората ти се оказват колеги, пушиш в тоалетната, откриваш, че на вашия етаж някой предвидливо продава вафли и кроасани, връщаш се, след като си пушил и някой забавник решава да се избъзика, че са те виканли, но теб те е нямало и си си изпуснал реда. И те тъй.
Забавно е. Казваха ми да се подготвя за голямо чакане, но не очаквах чак това, така че- подгответе се за ГОЛЯМО ЧАКАНЕ, а ако минете по-рано- добре дошло.
И си съобразете облеклото, все пак. Бъдете представителни и покажете, че се отнасяте отговорно към кандидатстването за място, което наистина искате.
Оставям ви, че и аз имам изпит след малко...
Успех!
И на вас успех.
И голяма бутилка вода! (И все пак- казвам "бутилка", не "туба" или "цистерна").
На моя изпит аз бях от най-най-последните и чаках шест часа и половина
Това си има и своите плюсове, де, първите четири часа си малко, бодливо кълбо от нерви, което съска и ръмжи след всяка малка сърдечна атака, щом му се стори, че си е чуло името, а не е. Обаче после спира да ти пука, изобщо не ти дреме какво ще кажеш на комисията, поне докато навън грее истинско слънце и има истинска храна и вода. :д Социализираш се, после някои от хората ти се оказват колеги, пушиш в тоалетната, откриваш, че на вашия етаж някой предвидливо продава вафли и кроасани, връщаш се, след като си пушил и някой забавник решава да се избъзика, че са те виканли, но теб те е нямало и си си изпуснал реда. И те тъй.
Забавно е. Казваха ми да се подготвя за голямо чакане, но не очаквах чак това, така че- подгответе се за ГОЛЯМО ЧАКАНЕ, а ако минете по-рано- добре дошло.
И си съобразете облеклото, все пак. Бъдете представителни и покажете, че се отнасяте отговорно към кандидатстването за място, което наистина искате.
Оставям ви, че и аз имам изпит след малко...
Успех!
И на вас успех.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
trichkova
- От дъжд на вятър
- Специалност: журналистика
А аз миналата година бях от първите. В 8 започнахме и в 8:35 вече бях навън и си говорих по телефона. Какъв късмет,а? 
Аз бях някъде на 3ти или 4ти ред, откъм закачалките ;d. Но пък съм физиономист и съм запомнила почти всеки, който беше в стаята.~Suzie написа:Оо, къде седеше? ^^morwen написа:Колко е необятно интернет пространството ... била съм със ~Suzie в една зала. Момичето, което помоли за тишина! Доста разсеяни квесторки имахме, едно момиче си влезе и седна без да си даде бележката дори, а те не я и забелязаха.
Иначе и аз забелязах девойката, която си влезе без да си даде бележката...
Аз се замислих, че не си проверих дали квесторките правилно ми продиктуваха входящия номер и нещо взех да се панирам ;д
А от прочетеното до тук, очаквам на 22ри да се случват доста неща, надявам се положителни.
"Съществувaт толковa пътищa, колкото отделни души "