[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от Надежден Случай »

Имам един интересен въпрос - аз ли съм единственият,който има чувството,че е виждал всеки втори човек в София,а всъщност почти никого не познава? Двама от квесторите все едно ми бяха роднини,толкова познати ми бяха физиономиите им. С Люси и Ричи Рич,пардон Трансър - същата работа,изглеждат ми като стари познати. :shock: :lol:

У Хепи не е Хепи,некой ви е излъгАл. :roll:

ПС: Пък и там да не ни бодне някой нас,че тогава става неприятно. :lol:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Tи ни заведи и ХЕПИ, пък да видим колко ще сме хепи! хаха, ко ще кажеш за човечето с мустачките?
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от kittyondrugz »

Търговец, какво ще кажеш за некоректното отношение спрямо момчето с телефона,което оставиха да продължи работата си и има ли някъде където може да се оплаче човек? (на дали бих рискувала, не искам да си създам проблеми преди да вляза :Д ) Тия правила защо ги пишат, като очевадно може и да не се спазват..Много ме е яд на тарикати..и на това,че им се позволява да са такива.
Психология,първи курс.
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Не е хепи, щото ти ще плащаш..... :lol: :lol:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя

Мнение от ~Suzie »

Надежден Случай написа:Имам един интересен въпрос - аз ли съм единственият,който има чувството,че е виждал всеки втори човек в София,а всъщност почти никого не познава? Двама от квесторите все едно ми бяха роднини,толкова познати ми бяха физиономиите им. С Люси и Ричи Рич,пардон Трансър - същата работа,изглеждат ми като стари познати. :shock: :lol:

У Хепи не е Хепи,некой ви е излъгАл. :roll:

ПС: Пък и там да не ни бодне някой нас,че тогава става неприятно. :lol:
Оооо, на нас цялата ни срещата мина в "Леле, човек, колко си ми познат от някъде", "Оо, а тя на мене" и т.н. ... много странно наистина :mrgreen:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Надежден Случай
Плиний Стари

Ама само да ви заведа до входа на хепи,нали? :mrgreen:

За мен е гордост да нося тоя легендарен мустак във фацето,че и пищолите дори. :JC_wanted:

Сузи,успокоително,мислех,че само аз откачам. :lol:
Sunshine or ain't.
Надежден Случай
Плиний Стари

tranceRR написа:Не е хепи, щото ти ще плащаш..... :lol: :lol:
Ако приемат карти Ю Ги О,може и да успея да ви черпя. :mrgreen:
Sunshine or ain't.
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Надежден Случай написа:Ама само да ви заведа до входа на хепи,нали? :mrgreen:

За мен е гордост да нося тоя легендарен мустак във фацето,че и пищолите дори. :JC_wanted:

Сузи,успокоително,мислех,че само аз откачам. :lol:
Хихихи много е готин мустакатият, не знам защо асоциацията ми беше с теб... той е по-нисък - СМАЛЯВАЙ СЕ ЗНАЧИ!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

kittyondrugz написа:Търговец, какво ще кажеш за некоректното отношение спрямо момчето с телефона,което оставиха да продължи работата си и има ли някъде където може да се оплаче човек? (на дали бих рискувала, не искам да си създам проблеми преди да вляза :Д ) Тия правила защо ги пишат, като очевадно може и да не се спазват..Много ме е яд на тарикати..и на това,че им се позволява да са такива.
Добре де, нали някой по-горе беше писал, че са го изгонили? Или аз съм чела по диагонал?
Иначе нямам коментар, за тая работа си има отговорник на залата, който (обикновено, но не задължително!) е щатен преподавател и като че ли е най-квалифициран да взема подобни решения. В тоя ред на мисли, се радвам, че не съм такава и че не ми се е налагало - учудващо днес в нашата зала пък "гък" не се чу.
И ми е любопитно за какво му е бил тоя телефон - то не е изпит по история, че да му диктуват темата? :scratch: К'во - някой ще му я развие и ще му я издиктува после по телефона ли? Това дори не мога да си го представя, ама кой знае...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

Тц,не го изгониха,само му взеха телефона,защото звънна. Не му анулираха работата,нищо..
Психология,първи курс.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ами не знам - принципно не се и говори, а се случва да се разменят 2 изречения. Ако всеки път за такова нещо се гонеше от залата, нямаше да останат студенти въобще.
Абсолютно съгласна съм, че е нарушение, но няма доказан опит за преписване, злонамерени действия и т.н.т. Та е по преценка на отговорника на залата (и евентуално на председателя на комисията), аз самата наистина не знам как бих реагирала в подобна ситуация, признавам, но съм и сравнително пресен квестор, пък и рядко съм чувала за изгонени кандидати и анулирани работи. В смисъл... трябва прегрешението ти да е наистина много сериозно. Поне моите наблюдения са такива, но не ви препоръчвам да си тествате квесторите, защото някой път ще случите на някой от строгите и няма да е приятно. Това важи и за изпитите по-нататък във ФЖМК, като се замисля.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Надежден Случай написа:
tranceRR написа:Не е хепи, щото ти ще плащаш..... :lol: :lol:
Ако приемат карти Ю Ги О,може и да успея да ви черпя. :mrgreen:
Е, много пошъл опит да се изплъзнеш.. Айде да не е толкова солено - на мене и на @maikule по 2 бири :mrgreen:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

Браво брато.Ето това е приказка :beer:s
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

И на Хриси една количка, фантичка хахах

Аватар
emabell
В началото бе словото

Мнение от emabell »

Моят химикал се опита да се самоубие на няколко пъти като чу темата :shock: иначе съм тотално разочарована от моите писания :) а да и видях трансер поседях до него почудих се дали е той, той не даде признаци да разпознава описание и аз тактично се оттеглих "стил нинджа" :Alvarin_32:
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”