У Хепи не е Хепи,некой ви е излъгАл.
ПС: Пък и там да не ни бодне някой нас,че тогава става неприятно.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Оооо, на нас цялата ни срещата мина в "Леле, човек, колко си ми познат от някъде", "Оо, а тя на мене" и т.н. ... много странно наистинаНадежден Случай написа:Имам един интересен въпрос - аз ли съм единственият,който има чувството,че е виждал всеки втори човек в София,а всъщност почти никого не познава? Двама от квесторите все едно ми бяха роднини,толкова познати ми бяха физиономиите им. С Люси и Ричи Рич,пардон Трансър - същата работа,изглеждат ми като стари познати.![]()
![]()
У Хепи не е Хепи,некой ви е излъгАл.
ПС: Пък и там да не ни бодне някой нас,че тогава става неприятно.
Ако приемат карти Ю Ги О,може и да успея да ви черпя.tranceRR написа:Не е хепи, щото ти ще плащаш.....![]()
Хихихи много е готин мустакатият, не знам защо асоциацията ми беше с теб... той е по-нисък - СМАЛЯВАЙ СЕ ЗНАЧИ!Надежден Случай написа:Ама само да ви заведа до входа на хепи,нали?![]()
За мен е гордост да нося тоя легендарен мустак във фацето,че и пищолите дори.
Сузи,успокоително,мислех,че само аз откачам.
Добре де, нали някой по-горе беше писал, че са го изгонили? Или аз съм чела по диагонал?kittyondrugz написа:Търговец, какво ще кажеш за некоректното отношение спрямо момчето с телефона,което оставиха да продължи работата си и има ли някъде където може да се оплаче човек? (на дали бих рискувала, не искам да си създам проблеми преди да вляза :Д ) Тия правила защо ги пишат, като очевадно може и да не се спазват..Много ме е яд на тарикати..и на това,че им се позволява да са такива.
Е, много пошъл опит да се изплъзнеш.. Айде да не е толкова солено - на мене и на @maikule по 2 бириНадежден Случай написа:Ако приемат карти Ю Ги О,може и да успея да ви черпя.tranceRR написа:Не е хепи, щото ти ще плащаш.....![]()