[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от Надежден Случай »

Уточнение - по вътрешните стълби,към втория етаж,не на главните. Не ме видя,защото аз бях метър-два зад теб,ако случайно не си забелязала точно след теб в нашата стая влязох аз,а зад мен влезе едно моме,което също се качи с нас,беше преди нас,но я задминахме. Не питай откъде толкова подробности,явно и полуумрял си запазвам някаква доза наблюдателност.
Обаче седящата от другата ми страна беше голяма шушумига. :lol:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

~Suzie написа:
maikule написа:Ей не издържа на напъна за фейса.Впрочем поемам отговорността за темата и се надявам да няма сърдити.Освен Сузи, нали
Защо пък Сузи да е сърдита? :mrgreen:
Е нали каза, че не искаш да се запознаваш с мен, защото не изтеглих за образованието
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

maikule написа:
~Suzie написа:
maikule написа:Ей не издържа на напъна за фейса.Впрочем поемам отговорността за темата и се надявам да няма сърдити.Освен Сузи, нали
Защо пък Сузи да е сърдита? :mrgreen:
Е нали каза, че не искаш да се запознаваш с мен, защото не изтеглих за образованието
Ааа.. е 'aйде, мина ми :mrgreen:
Ох, аз и докато загрея за коя тема става въпрос... видя колко ми се спеше днес, представи си какво ми е сега :mrgreen:
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

Търговецът на кристал написа:Хахаха, имало е форумец в моята стая. Сефте, миналия път нямаше.
Доволни ли сте си от квесторите? :mrgreen:
Аз честно казано не съм доволна особено. Бяха изключително шумни, имаше момент, в който започнаха да се смеят доста гръмко и ги помолих за бъдат малко по - тихи.
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

http://2.bp.blogspot.com/_oOJMYL8TW6E/T ... m-Guns.jpg

Eй това искам да му е аватар хахахХ!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Надежден Случай написа:Уточнение - по вътрешните стълби,към втория етаж,не на главните. Не ме видя,защото аз бях метър-два зад теб,ако случайно не си забелязала точно след теб в нашата стая влязох аз,а зад мен влезе едно моме,което също се качи с нас,беше преди нас,но я задминахме. Не питай откъде толкова подробности,явно и полуумрял си запазвам някаква доза наблюдателност.
Обаче седящата от другата ми страна беше голяма шушумига. :lol:
Познал си ме в гръб?!?!?!?!??
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Ей, поне във форума забравяте за всякакви имена ! Говоря за ударната група от днеска.. Тука съм tranceRR и точка :big_boss:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Сузи,
Аз не видях в коя зала си била ти (т.е. не запомних), но в по-големите (с повече квестори) понякога се случва така. То и при нас не беше идеално тихо, уви. На всичкото отгоре се сетих и кой е форумецът. :mrgreen:
Дано сте доволни от написаното и на устния си носете храна и вода за цял ден, защото може (и вероятно ще) продължи толкова за някои.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 08 Юни 2013, 21:41, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

Нямаш грижи tranceRR и "."
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

Търговец коя точно беше ти?Със зелената блуза,с кафявото кожено яке,с шарената рокля или четвъртата?
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Нашите бяха пичове,счупихме им краката от ходене до тоалетната. :lol: Особено момчето много ме изкефи,полафихме си едно хубаво по време на пиш паузата,приятен пич. :P
Търговец,по едно време си помислих,че съм улучил стаята ти,когато от вратата някой се провикна "Ели,ела за малко",ноо се оказа,че викат една от кандидатките. :lol:
Хриси,рижавата коса до раменете,бялото яке,чантата,маратонките,логично е да направя асоциация. :lol: Естествено,по това време имаше вариант да съм те припознал,но накрая се оказа,че очната ми ставка е била правилна,така че мога да се похваля,че те познах в гръб. 8) :mrgreen:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Надежден Случай написа:Хриси,рижавата коса до раменете,бялото яке,чантата,маратонките,логично е да направя асоциация. :lol: Естествено,по това време имаше вариант да съм те припознал,но накрая се оказа,че очната ми ставка е била правилна,така че мога да се похваля,че те познах в гръб. 8) :mrgreen:
Не съм казвала, че чантата ми е зелена примерно хаххах! Брей, колко добре се описвам! хаха

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

maikule написа:Търговец коя точно беше ти?Със зелената блуза,с кафявото кожено яке,с шарената рокля или четвъртата?
Бъркаш се, струва ми се. Много даде, явно не сме били в една зала. Ама ме накара да се замисля с какво бяха облечени останалите. :lol: И хем се бъркаш, хем някои елементи ги уцелваш.
Както и да е, де, то това е без значение. Важното е да сте изкарали, макар че като гледах реакциите, май само 1-2 момичета се зарадваха на темата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Надежден Случай написа:И двамата за застанали като че ли снимат годишния календар на ЦСКА. :connie_mini_rofl: Ох,леле,нещо се разлигавих яко. Ама ми оправихте настроението донякъде. Благодаря за което! :cheers:
Чорбар съм, ама туй беше забавно :lol: И аз да ти кажа, че мега много разочарова обществеността с отсъствието си днес.. На 22-ри чакаме да ни заведеш всички на Хепи :oops:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

tranceRR написа:
Надежден Случай написа:И двамата за застанали като че ли снимат годишния календар на ЦСКА. :connie_mini_rofl: Ох,леле,нещо се разлигавих яко. Ама ми оправихте настроението донякъде. Благодаря за което! :cheers:
Чорбар съм, ама туй беше забавно :lol: И аз да ти кажа, че мега много разочарова обществеността с отсъствието си днес.. На 22-ри чакаме да ни заведеш всички на Хепи :oops:
Независимо дали ще ни допуснат някой до изпит - Кирчо да ни води у Хепи да боднем!

Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”