Обаче седящата от другата ми страна беше голяма шушумига.
[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Уточнение - по вътрешните стълби,към втория етаж,не на главните. Не ме видя,защото аз бях метър-два зад теб,ако случайно не си забелязала точно след теб в нашата стая влязох аз,а зад мен влезе едно моме,което също се качи с нас,беше преди нас,но я задминахме. Не питай откъде толкова подробности,явно и полуумрял си запазвам някаква доза наблюдателност.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Е нали каза, че не искаш да се запознаваш с мен, защото не изтеглих за образованието~Suzie написа:Защо пък Сузи да е сърдита?maikule написа:Ей не издържа на напъна за фейса.Впрочем поемам отговорността за темата и се надявам да няма сърдити.Освен Сузи, нали![]()
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Ааа.. е 'aйде, мина миmaikule написа:Е нали каза, че не искаш да се запознаваш с мен, защото не изтеглих за образованието~Suzie написа:Защо пък Сузи да е сърдита?maikule написа:Ей не издържа на напъна за фейса.Впрочем поемам отговорността за темата и се надявам да няма сърдити.Освен Сузи, нали![]()
Ох, аз и докато загрея за коя тема става въпрос... видя колко ми се спеше днес, представи си какво ми е сега
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Аз честно казано не съм доволна особено. Бяха изключително шумни, имаше момент, в който започнаха да се смеят доста гръмко и ги помолих за бъдат малко по - тихи.Търговецът на кристал написа:Хахаха, имало е форумец в моята стая. Сефте, миналия път нямаше.
Доволни ли сте си от квесторите?
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
http://2.bp.blogspot.com/_oOJMYL8TW6E/T ... m-Guns.jpgmaikule написа:Ей не издържа на напъна за фейса.Впрочем поемам отговорността за темата и се надявам да няма сърдити.Освен Сузи, нали
Eй това искам да му е аватар хахахХ!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Познал си ме в гръб?!?!?!?!??Надежден Случай написа:Уточнение - по вътрешните стълби,към втория етаж,не на главните. Не ме видя,защото аз бях метър-два зад теб,ако случайно не си забелязала точно след теб в нашата стая влязох аз,а зад мен влезе едно моме,което също се качи с нас,беше преди нас,но я задминахме. Не питай откъде толкова подробности,явно и полуумрял си запазвам някаква доза наблюдателност.
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
Ей, поне във форума забравяте за всякакви имена ! Говоря за ударната група от днеска.. Тука съм tranceRR и точка 
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Сузи,
Аз не видях в коя зала си била ти (т.е. не запомних), но в по-големите (с повече квестори) понякога се случва така. То и при нас не беше идеално тихо, уви. На всичкото отгоре се сетих и кой е форумецът.
Дано сте доволни от написаното и на устния си носете храна и вода за цял ден, защото може (и вероятно ще) продължи толкова за някои.
Аз не видях в коя зала си била ти (т.е. не запомних), но в по-големите (с повече квестори) понякога се случва така. То и при нас не беше идеално тихо, уви. На всичкото отгоре се сетих и кой е форумецът.
Дано сте доволни от написаното и на устния си носете храна и вода за цял ден, защото може (и вероятно ще) продължи толкова за някои.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 08 Юни 2013, 21:41, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Нямаш грижи tranceRR и "."
Търговец коя точно беше ти?Със зелената блуза,с кафявото кожено яке,с шарената рокля или четвъртата?
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Нашите бяха пичове,счупихме им краката от ходене до тоалетната.
Особено момчето много ме изкефи,полафихме си едно хубаво по време на пиш паузата,приятен пич.
Търговец,по едно време си помислих,че съм улучил стаята ти,когато от вратата някой се провикна "Ели,ела за малко",ноо се оказа,че викат една от кандидатките.
Хриси,рижавата коса до раменете,бялото яке,чантата,маратонките,логично е да направя асоциация.
Естествено,по това време имаше вариант да съм те припознал,но накрая се оказа,че очната ми ставка е била правилна,така че мога да се похваля,че те познах в гръб.

Търговец,по едно време си помислих,че съм улучил стаята ти,когато от вратата някой се провикна "Ели,ела за малко",ноо се оказа,че викат една от кандидатките.
Хриси,рижавата коса до раменете,бялото яке,чантата,маратонките,логично е да направя асоциация.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Не съм казвала, че чантата ми е зелена примерно хаххах! Брей, колко добре се описвам! хахаНадежден Случай написа:Хриси,рижавата коса до раменете,бялото яке,чантата,маратонките,логично е да направя асоциация.Естествено,по това време имаше вариант да съм те припознал,но накрая се оказа,че очната ми ставка е била правилна,така че мога да се похваля,че те познах в гръб.
![]()
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бъркаш се, струва ми се. Много даде, явно не сме били в една зала. Ама ме накара да се замисля с какво бяха облечени останалите.maikule написа:Търговец коя точно беше ти?Със зелената блуза,с кафявото кожено яке,с шарената рокля или четвъртата?
Както и да е, де, то това е без значение. Важното е да сте изкарали, макар че като гледах реакциите, май само 1-2 момичета се зарадваха на темата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Чорбар съм, ама туй беше забавноНадежден Случай написа:И двамата за застанали като че ли снимат годишния календар на ЦСКА.Ох,леле,нещо се разлигавих яко. Ама ми оправихте настроението донякъде. Благодаря за което!
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Независимо дали ще ни допуснат някой до изпит - Кирчо да ни води у Хепи да боднем!tranceRR написа:Чорбар съм, ама туй беше забавноНадежден Случай написа:И двамата за застанали като че ли снимат годишния календар на ЦСКА.Ох,леле,нещо се разлигавих яко. Ама ми оправихте настроението донякъде. Благодаря за което!
И аз да ти кажа, че мега много разочарова обществеността с отсъствието си днес.. На 22-ри чакаме да ни заведеш всички на Хепи