Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Re: Български футбол 2

Мнение от Scarface »

Да, като гледам какво се задава отдолу до 19 г....7:0 от Португалия в началото на сЕдмицата (то и ударението да объркаш, все тая) и снощи 5:0 от Дания...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Фалитът засега е примамлив, въпреки че единствената разлика, която виждам при двата варианта, е че при единия ще сме в А група, а при другия - в по-долна лига. При обединение - ново дружество, при фалит - пак ново, нали? Какво пречи да махнем всички чужденци-лапачи и да играем само с юноши на ЦСКА и Литекс в А група, а през това време да се покриват дълговете. Има и други варианти, но ако ще отиваме в окръжните, за какво ни е Ганчев?
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Необходим ни е, за да изчисти дълговете на клуба към Титан. Парите, които те са налели, естествено са заеми, не дарения. Ако искаме, всичко да приключи с тях, трябва да се разберат за изчистването на тоя дълг. Другият вариант е да направят новото дружество като правоприемник на старото и задълженията да бъдат трансформирани в акции на Титан и така акционери да са Ганчев и боклуците и дългът да е изчистен.

При всеки вариант говедата ще реват да ни се отнемат титлите все едно си ги държим в мазето.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Не, че нещо, ама в момента говедата се скъсват да ви се смеят.Изображение
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Вие си ближете аналните рани, които сами си направихте в последния кръг и не ни мислите. Нормално, вие сте си държавно осигурени открай време и никой не ви спъва за нищо. Ползвате си стадиона без да плащате наеми, защото, разбира се, ви е даден безвъзмездно, докато някои са дали милиони, за да си ползват съоръжението. Как няма да имаме дългове после? Осигуриха ви спонсор миналата зима, а по това време сигурно щяхте да имате още един, ако Тиквата не беше загубил изборите. (или пак ще тръгваш да ми обясняваш как "Газпром" и "ВТБ" са се впечатлили от възможността да инвестира в Подуене и са се самопредложили ли?). И Левски, и ЦСКА се ползват с привилегии, само че вашето е малко по-различно.
Необходим ни е, за да изчисти дълговете на клуба към Титан. Парите, които те са налели, естествено са заеми, не дарения. Ако искаме, всичко да приключи с тях, трябва да се разберат за изчистването на тоя дълг. Другият вариант е да направят новото дружество като правоприемник на старото и задълженията да бъдат трансформирани в акции на Титан и така акционери да са Ганчев и боклуците и дългът да е изчистен.
И обединението е ОК за мен. Подкрепям Гришата каквото и да реши. Отличията си остават при нас. И Ботев на практика трябва да е ново дружество, но там си празнуваха 100-годишнината. Всичките им опоненти, както и те самите са припознали традициите и духа на автентичния Ботев.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Изображение
Ти ли си бе, Жоре? Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Устройва ме, ако е възможен този вариант. Няма смисъл да почваме при селяните, защото няма гаранция, че ще можем да се съвземем в близките 4-5 години... Няма европейски мачове, няма нищо. Явно Ганчев няма намерение да плаща старите дългове на Титан, които със сигурност не са 35 млн, тъй като поне 70-80 процента са заеми от Титан АД. Не не ми стана ясно как по-точно ще влезе в клуба. Каква сума ще плати?

"Има вариант, според който Литекс да стане ЦСКА, а ЦСКА да фалира и да се реализира прехвърляне на обособена част от ЦСКА на Литекс, включително историята/титлите. Но това зависи от някои фактори, които юристите по сделката трябва да оформят.
Аз лично не мисля, че най-важното тук е юридическата страна на въпроса. Много по важно е дали феновете осъзнават необходимостта от промяната и дали ще припознаят новия клуб като ЦСКА, така както направиха феновете на Глазгоу Рейнджърс и Ботев Пловдив например, помагайки на тези клубове да се възродят и да продължат напред без да губят историята си. Според мен не трябва да се обръща такова внимание на механизма, по който ще се реализира това. Ако новият клуб се казва ЦСКА, играе на Армията с червени фланелки и музеят на Сашо Манов е все още там с всичките титли и купи в него, не виждам проблем феновете да припознаят новото дружество, което ще е наследник на историята/титлите на старото. Това вече се е случвало в историята на ЦСКА 4 пъти досега, а в историята на Левски поне 2 пъти, но никой не е бил против. Защо да не стане още веднъж с ЦСКА сега? На кого пречи това?
В настоящия момент предложението на Гриша Ганчев е най-добрият вариант за бъдещето на ЦСКА и моето лично мнение е, че истинските фенове трябва да го подкрепят изцяло! Независимо дали ТИТАН ще запазят акции в новото дружество или не, то ще се управлява от Гриша Ганчев, който е доказал възможностите си и заслужава да му се гласува доверие.
Накрая, истинските фенове трябва задължително да се разграничат от един определен кръг от хора, които от известно време насам работят усърдно срещу интересите на клуба и преследват само лични интереси."
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

http://www.sportal.bg/news.php?news=431814

Нъф сед...

Дано най-сетне да свършва тая "сага", че много се протака...
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

След тая "велика сага" мога само да припокрия мнението си с това,което видях преди малко:

"Доскоро си мислех, че от телетата няма по-жалки същества на земята. Днес искам да поднеса моите искрени извинения, господа левскари. Просто чорбарите са недостижими в низостта и пошлостта си. От тия по-големи жалкари вече съм убеден, че няма и няма да има. Жалки комплексари!"

Без корекции.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Пак се опита да кажеш нещо. Дали не си прихванал от някого?
Надежден Случай
Плиний Стари

А най-смешното е,че не се и усещате.
Sunshine or ain't.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Какво да се усещаме? Искаме да се смени собствеността, идва евентуален купувач, който се е доказал като коректен и добър собственик. Той казва условието, при което ще дойде в клуба. Ние като привърженици нямаме друг избор, освен да го подкрепим в това, което си е наумил. Явно това е и единственият вариант, при който ще дойде - алтернативата е Титан. Футболът не е само игра, а има и търговски, и бизнес интереси. Има и лични. Литекс АД си е собственост на ГГ и той може да прави с него каквото си поиска. Морал търси у него. Цесекарите просто приемат този възможен краен вариант, при който Ганчев идва в клуба ни и ни отървава от некадърното управление на Титан.

И няма да е зле първо да изчакаш какво ще се случи при евентуална сделка. Може всички да се изненадаме какво може да стане. Мнението, което постна, по-скоро показва комплекс у теб.
Надежден Случай
Плиний Стари

Мнението ми показва само и единствено отвращение,колега. :wink:

Разяснение: към всеки,свързан с тая сделка,не само фенчетата. Към Ганчев,към Стоичков,към Титан и т.н. Ама сте фенове,които се кефят на затриването на друг отбор,фенове,които приемат един вид сливане с отбор,основен конкурент за трофеи,който на всичко отгоре им нанася едно от най-тежките поражения в историята,фенове,които сега едва ли не боготворят човек,когото до преди месец наричаха с епитети от сорта на "корумпирано джудже" и още много небивалици,които просто ме мързи да изреждам... Направо възхитително! :cheers: Естествено не визирам конкретни хора,а масата червени от последния месец.
Sunshine or ain't.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Още нищо не се знае. Свикнали сме при чорбарите да има О!брати, когато става въпрос за ръководство. И в двата случая нещата са добре, но мисля, че ако дойде джуджето, левскарите ще сме най-доволни. Дефакто им закриват отбора, а те се радват. Това си е Литекс (София), цдна изчезва от картата. Ние печелим вечното дерби и този път окончателно. Всички, дори и свинете ще знаят, че това не е техният отбор, а нещо друго свързано с Микре. Все пак няма да има какво да направят освен да са на системата "ни лук яли, ни лук мирисали", защото просто остават без отбор. Другото е да си създадат техен си фенски, който едва ли някога ще стигне до А група, а все пак знаем, че за тях няма идеали и нищо свещено, стига да си броят там някакви тенекии. Ако останат пък Титан ще е пореден цирк, защото Боко си тръгна, а с това и концесията за боклука - съвсем остават без пари. Тоест ще кретат някак-никак, но поне ще съществуват. Халал да им е све, остава да чакаме, да гледаме и да се надяваме.Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”