След срещата не знам дали ще се видим,но след изпита може.

Когато приключите с изпита - градинката между СУ и НС,до палатката(надявам се още да е там,ще служи за ориентир,ако ли не - оглеждайте се за пейки,сядате и слушате нещо готино,докато се покаже компания),чакаме да се съберем всички и така. Надали някой ще излезе час след началото на изпита,тъй че спокойно - няма да се изчакаме толкова.

Някои изявиха желание,но не са дали описание,не чакайте специална покана,денят мина!
Ето цялата налична информация по срещата:
Надежден Случай написа:И така,ето моя план: тъй като вероятно ще има хора,които ще излязат по-рано от останалите,предлагам вместо да кесим като борчета пред СУ,да се съберем в градинката между СУ и НС,там и няколко пейчици трябва да има,доколкото помня. Ранните пилци сядат там,изчакват си живота и после си изливат гнева върху по-бавните. Така става и много по-лесно разпознаването,защото няма да има много,с които да се сбъркаме евентуално. Когато се съберем всички,софийските представители на групичката ни завеждат на някое хубаво местенце и т.н.
Всеки,който възнамерява да се включи,дава отличителни белези,по които останалите да го познаят,ако реши тук,ако реши на лс до другите участници. Важно е всички,които ще се явят на срещата,да се знаят,за да сме наясно колко човека чакаме!
tdg написа:Аз съм ОК с плана ти

черни кецове, черна блуза, черно яке в ръка, черна чанта (спирам с черното) и най-вероятно дънки

висока съм и най-вероятно ще бъда пребледняла с цигара в ръка

по-точно описание не мога да дам

emabell написа:Аз ще съм с дълга къдрава коса, синьо-зелен потник без презрамки и същият цвят пантофки(ако е студено със зелена жилетка отгоре) и дънки(за цвета още не съм сигурна)
tranceRR написа:Аз ще съм с бели кецове, сив панталон и.. уф, как да я опиша тая риза сега.. с навити ръкави, на сиви и бели квадратчета !

trichkova написа:И аз съм ЗА срещата. Ще съм със сини панталони (леко увиснали хах) сини кецове, с (не съм решила какъв цвят тениска) и с шал-шарен- червеното и синьото преобладават и с черно кожено яке, ако и студено. С две думи - по шала ще ме пжзнаете хах.
Christine_Di написа:аз съм с рижава коса и бретон, ще ме познаеш! хахах Усмихната до уши и така. Най-сигурно, търси момиче с зелен айпод щипка - и бели слушалки!
Аз съм много висок,очилат,с прилично лицево окосмение,сравнително дълга
за мъж коса,вероятно вчесана назад. Връхните ми дрехи ще бъдат черни маратонки,стандартносини дънки и сив суитчър с готина картинка.

Ако се окажа пръв навън,много вероятно е да съм с черните си слушалчици в уши. В такъв случай,ако идвате отзад,ме потупнете по рамото,иначе няма да ви чуя.