КСК 2013 Европеистика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
suomifila.
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: КСК 2013 Европеистика
Да, на мен също баловете ми се сториха съмнително ниски. Ще видим как седят нещата. Говорих с едно момиче от първи курс и то ми каза, че доста се променят през годините. Аз малко късно се усетих за специалността и ще кандидатствам с матура. Пък каквото стане!
Qui multum habet, plus cupit.
И аз вкарах подобни връзки
.Ако сравнявам с миналогодишния бал , в момента без проблем си влизам с френски, но се надявам да си повиша бала с редовния по история и предстоящите изпити по френски и англисйки.
-
suomifila.
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Нещо не си бях сметнала правилно нещата и чак днес си намерих грешката. Направо щях да почина.
И аз ще пиша френски, защото испанския си го знам. Хубаво, че се намери някой да ми разясни ситуацията. Ти @Egahti откъде си? 
Браво на мен и конкуренция си създадох xD хубаво си ми беше сам самичък .Иначе аз съм от Стара Загора ,а ти?
-
suomifila.
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е, щях да съм ти по-голяма конкуренция, ако бях момче.
Aз съм от София.
Хмм конфузна ситуация 
-
suomifila.
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
^ Баловете наистина са така, имам познат, който учи Европеистика и влезе с 29/36, беше един от първите по бал, ако не и първи ... А минималният бал беше нещо от сорта на 19 ли, нещо от сорта, не съм сигурен, за момчета става въпрос ... Кофти, че нивото е толкова ниско, защото средата си е важна, но ако наистина искате да учите това - има и хора, които са влезли с висок бал ...
От позитивната страна - т'ва е най-щедрата специалност във ФФ или поне миналата година. Докато аз се върнах от откриването на специалността с една бланка, моят познат се върна с чанта, няколко книги, флашка, тениска, химикалки, тетрадка и някакви такива работи ... Не е кой знае какво, дреболийки, ама определено допринасят за атмосферата и правят добро впечатление : ) .
Иначе, вътре сте, не се косете : ) ... Психологията се влиза най-трудно. Публична Администрация с над 5,50 на изпит и 6.00 матура на второ класиране (тази година ще скочат баловете с някоя и друга единица, но чисто и просто като число, а не като качество, защото изравниха коефицента на матурите, тоест всичко с матури ще влиза на първо. Политолозите имат добри балове и пак не се влиза лесно и са точни хора ...
От позитивната страна - т'ва е най-щедрата специалност във ФФ или поне миналата година. Докато аз се върнах от откриването на специалността с една бланка, моят познат се върна с чанта, няколко книги, флашка, тениска, химикалки, тетрадка и някакви такива работи ... Не е кой знае какво, дреболийки, ама определено допринасят за атмосферата и правят добро впечатление : ) .
Иначе, вътре сте, не се косете : ) ... Психологията се влиза най-трудно. Публична Администрация с над 5,50 на изпит и 6.00 матура на второ класиране (тази година ще скочат баловете с някоя и друга единица, но чисто и просто като число, а не като качество, защото изравниха коефицента на матурите, тоест всичко с матури ще влиза на първо. Политолозите имат добри балове и пак не се влиза лесно и са точни хора ...
-
Nemalp
- Да живей словото
https://www.facebook.com/groups/554510647921180/ - Група Първокурсници 2013/2014, ако желаете, можете да се присъедините : ) !
-
suomifila.
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Важни са си хората, така е. Нека не оставяме някакви числа да говорят за самите тях обаче. Мисля, че ще се окажа конкретен пример. Настана малка обърквация при мен и не съм се явявала на конкурсен изпит по език. На матурата по испански имам 5.93 и силно се надявам да ми е достатъчно, въпреки че коефициентът й е 2.
-
Nemalp
- Да живей словото
^ Такива случаи са доста, и аз влязох с матура в моята специалност на второ класиране, обаче, вярвам, че ти ще влезеш още на първо, не се притеснявай : ). Оценката по История ти е важна ...
То , ако се проследят нещата от предходните години , става ясно.Напливът е към англиският.
-
krokodilagena
- В началото бе словото
темата се пораздвижи 
-
suomifila.
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
mmmm
- В началото бе словото
- Специалност: evropeistika
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Разликата между Европеистика и Международни голяма ли е,толкова различни неща ли се учат ?