[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от Christine_Di »

Nemalp написа:https://www.facebook.com/groups/143935552457586/ (Първокурсници 2013/2014), който иска да се присъединява, сега няма хора, но, ако стане като миналата година (хората започнаха да се присъединяват) ще ви е полезна по-нататък ...

Иначе, после като станете студенти може да направим онова кафе, за което говорихме в началото с Хриси (рекорд, запомнил съм нечие име) и останалите. Обичам новите запознанства, а журналистите от миналата година са интересни хора и с някои още си поддържаме контакт.
С Хриси ( мен ли ?! ) хихи
Иначе, нещо не мога да отворя групата....
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

pollyyyy
В началото бе словото

Мнение от pollyyyy »

tdg написа:
pollyyyy написа:
tdg написа:Ако изкараме 3.50 на изпита, а на устния 6 дали има някакъв шанс да се класираме? Защото аз ще се панирам и ще се изложа здраво на писмения изпит :oops:
Как го правиш? Аз спичам здраво само на устни изпити :scratch:

Много поо-уверена съм в себе си когато говоря и смятам, че ако евентуално стигна до устния изпит, ще се представя значително по-добре :) блажени са вярващите :) но на това се крепят всичките ми надежди :D
Браво, тогава изключително много ти завиждам ! :) :)
Аватар
tdg
В началото бе словото

Мнение от tdg »

Повярвай няма за какво :) като се изложа в събота и....... :(
За някои неща, трябва да се пребориш първо със себе си!
pollyyyy
В началото бе словото

Мнение от pollyyyy »

tranceRR написа:Значи за след изпита се разбрахме горе-долу... :) За преди изпита, и по-специално за всички, които ще са в южното крило - @maikule го е предложил много удобно - 8 без нещо на входа на подлеза откъм университета ! Аз почти сигурно ще си напиша на едно листче "tranceRR" и ще си го лепна на челото, ако ми остане време сутринта :mrgreen:
edit : @maikule, туй дето го замисляш, вземи го напиши на един плакат и го дръж нависоко :lol:
И аз бих дошла с вас с удоволствие, но няма да имам време за жалост, на 22 няма как да се получи същата схема иии ми остава надеждата да се запознаем наживо вече като колеги :wink: Иначе сутринта все още не знам какво ще си облека, защото винаги решавам в последния момент :) :)
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

https://www.facebook.com/groups/554510647921180/

Ето, направих нова група и мисля, че тази е добре : ) .

Ами, знам, че май бяхте 2 Хрисита и едно Криси. В началото си говорихме да се запознаем с няколко човека ...
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Пламка,no facebook,sorry! :lol: Това за събиране пред вратата на 243-а не е лош вариант. :P
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

^ Тъй ще кажеш :Д ... Иначе, аз вече почти не познавам хора без фб, всичките опълченци се предадоха, когато влязоха в университета : ) !

Иначе, представям си Ви каква гледка ще сте, струпани пред вратата :lol:
Надежден Случай
Плиний Стари

Напоследък отвсякъде се опитват да ме принудят да направя профил,но засега удържам. 8)
Ще помислят,че подготвяме обир. :connie_mini_dance-2:
Sunshine or ain't.
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

^ Ние по подобен начин се бяхме запознали около 18 човека от моята специалност и като отидохме на откриването хвърлихме всички преподаватели в тъча, чудеха се дали един цял клас не се е набутал в една специалност. А горките ми колеги, които не бяха се запознали с никого преди това и не бяха чули за срещите, които си правехме гледаха като ударени от гръм, щото всички около тях "се познаваха" :D
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

tdg написа:Ако изкараме 3.50 на изпита, а на устния 6 дали има някакъв шанс да се класираме? Защото аз ще се панирам и ще се изложа здраво на писмения изпит :oops:
Няма как да знаем.
Ако приемем, че имаш 6.00 на матурата по БЕЛ и 6.00 в дипломата по история:
2 х 3.50 + 6.00 + 6.00 + 6.00= 25
Ако беше кандидатствала миналата година, май щеше да влезеш от първо класиране, но не съм сигурна.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от pifiella »

Надежден Случай написа:Напоследък отвсякъде се опитват да ме принудят да направя профил,но засега удържам. 8)
Ще помислят,че подготвяме обир. :connie_mini_dance-2:
И аз нямам фейсбук и съм жива все още!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
pollyyyy
В началото бе словото

Мнение от pollyyyy »

Peopleeeeee, аз ще съм със светли дънки и коралова блузка с къс ръкав, права кафява коса, ако някой ме познае, познае, ако не.. мога да разчитам на табелките само май :ДДД за сутринта говоря- аз съм южно крило :salute: :P
moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО
Курс: кандидат-студент

Мнение от moniiiii »

Бравоо на тези без фейсбук, ние сме Героии !
Милички, утре ли е изпитът? Стискам палци на всички за супер тема и абсолютно спокойствие :)
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Кога ще се видим утре след срещата, и ще се видим ли ? Тези дет са в 243-та, нека ми пишат на ЛС :)))
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Надежден Случай
Плиний Стари

След срещата не знам дали ще се видим,но след изпита може. :lol: Когато приключите с изпита - градинката между СУ и НС,до палатката(надявам се още да е там,ще служи за ориентир,ако ли не - оглеждайте се за пейки,сядате и слушате нещо готино,докато се покаже компания),чакаме да се съберем всички и така. Надали някой ще излезе час след началото на изпита,тъй че спокойно - няма да се изчакаме толкова. :) Някои изявиха желание,но не са дали описание,не чакайте специална покана,денят мина! :lol:

Ето цялата налична информация по срещата:

Надежден Случай написа:И така,ето моя план: тъй като вероятно ще има хора,които ще излязат по-рано от останалите,предлагам вместо да кесим като борчета пред СУ,да се съберем в градинката между СУ и НС,там и няколко пейчици трябва да има,доколкото помня. Ранните пилци сядат там,изчакват си живота и после си изливат гнева върху по-бавните. Така става и много по-лесно разпознаването,защото няма да има много,с които да се сбъркаме евентуално. Когато се съберем всички,софийските представители на групичката ни завеждат на някое хубаво местенце и т.н.

Всеки,който възнамерява да се включи,дава отличителни белези,по които останалите да го познаят,ако реши тук,ако реши на лс до другите участници. Важно е всички,които ще се явят на срещата,да се знаят,за да сме наясно колко човека чакаме!
tdg написа:Аз съм ОК с плана ти :) черни кецове, черна блуза, черно яке в ръка, черна чанта (спирам с черното) и най-вероятно дънки :D висока съм и най-вероятно ще бъда пребледняла с цигара в ръка :) по-точно описание не мога да дам :D
emabell написа:Аз ще съм с дълга къдрава коса, синьо-зелен потник без презрамки и същият цвят пантофки(ако е студено със зелена жилетка отгоре) и дънки(за цвета още не съм сигурна)
tranceRR написа:Аз ще съм с бели кецове, сив панталон и.. уф, как да я опиша тая риза сега.. с навити ръкави, на сиви и бели квадратчета ! :mrgreen:
trichkova написа:И аз съм ЗА срещата. Ще съм със сини панталони (леко увиснали хах) сини кецове, с (не съм решила какъв цвят тениска) и с шал-шарен- червеното и синьото преобладават и с черно кожено яке, ако и студено. С две думи - по шала ще ме пжзнаете хах.
Christine_Di написа:аз съм с рижава коса и бретон, ще ме познаеш! хахах Усмихната до уши и така. Най-сигурно, търси момиче с зелен айпод щипка - и бели слушалки!
Аз съм много висок,очилат,с прилично лицево окосмение,сравнително дълга за мъж коса,вероятно вчесана назад. Връхните ми дрехи ще бъдат черни маратонки,стандартносини дънки и сив суитчър с готина картинка. :mrgreen: Ако се окажа пръв навън,много вероятно е да съм с черните си слушалчици в уши. В такъв случай,ако идвате отзад,ме потупнете по рамото,иначе няма да ви чуя. :mrgreen:
Sunshine or ain't.
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”