[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Еее всички, които пишете тука, сте в различни зали.. Някой в 45-та няма ли ? Имам въпрос - имате ли резервен вариант, ако не ви приемат желаната специалност ?
Бързо и болезнено не е правилното решение.Бавно и мъчително е по-добре.Както казва един персонаж-Да я/го боли, да плаче, да търси майка си...
tamarsaaD написа:Еее всички, които пишете тука, сте в различни зали.. Някой в 45-та няма ли ? Имам въпрос - имате ли резервен вариант, ако не ви приемат желаната специалност ?
Резервен вариант Психология
За някои неща, трябва да се пребориш първо със себе си!
- Hristiyana
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ти ли си с моето име, и с моята стая ?!?!
[/quote]
Ахахаха дааа
Ахахаха дааа
Аз съм в зала 241. Успех на всички!
Ооооо, СЪР СТЕНЛИ РОЙС ! Моят вечен идолmaikule написа:Бързо и болезнено не е правилното решение.Бавно и мъчително е по-добре.Както казва един персонаж-Да я/го боли, да плаче, да търси майка си...
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Ахахаха даааHristiyana написа:Ти ли си с моето име, и с моята стая ?!?!
Хахах - здрасти новобранец!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Аз съм в 45 (:tamarsaaD написа:Еее всички, които пишете тука, сте в различни зали.. Някой в 45-та няма ли ? Имам въпрос - имате ли резервен вариант, ако не ви приемат желаната специалност ?
Ииии 5.78 на матурата, направо скачах от кеф ^.^
Колкото до събирането след изпита, аз съм на 100% ЗА
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
Здравейте и от мен
)) Отдавна следя форума, но чак сега се регистрирах.. на 8ми съм в последната зала- 83, така като гледам никой не е с мен
На изпита от първата сесия получих 4.75 ,но не съм много доволна от себе си и ми се иска да си повиша оценката, защото имам голям страх от устни изпити и много се притеснявам дали ще се справя на него.. Относно матурата по български език пък съм си супер- 5.89
Имам един малко страничен въпрос- с тази оценка от матурата по български имам ли шанс да вляза Психология /това ще ми е третото желание/ или колкото и да е висока оценката, трудно се влиза с матура??? 
Забравих наййййй- важното
УСПЕХ НА ВСИЧКИ вдругиден
!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ вдругиден
- emabell
- В началото бе словото
Зала 41 някой?
Аз получих 5.70 на БЕЛ което май не е крайно лошо...на първа сесия пък заформих 3.50 което вече си е лошо, но пък се въоръжавам с оптимизъм и утре тръгвам към София.
П.П.: Мацката при която ще спя малко вятър я вее на бял кон...така че, ако се окажа бездомна утре вечер да знаете,че съм на пейките в парка до Софийски

П.П.: Мацката при която ще спя малко вятър я вее на бял кон...така че, ако се окажа бездомна утре вечер да знаете,че съм на пейките в парка до Софийски
Ако изкараме 3.50 на изпита, а на устния 6 дали има някакъв шанс да се класираме? Защото аз ще се панирам и ще се изложа здраво на писмения изпит 
За някои неща, трябва да се пребориш първо със себе си!
- Annie Potter
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: annie-potter
" Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-южно крило, вдясно от централния вход, етаж 2, зала 41 "
Толкова съм неориентирана, че...
Сигурно ще се изгубя.
Аз на матурата по БЕЛ имам 5.72 и съм крайно недоволна, защото когато си проверявах теста, имах само 4 грешки, та не знам какво се е случило, та да имам 85 точки...
Аз на матурата по БЕЛ имам 5.72 и съм крайно недоволна, защото когато си проверявах теста, имах само 4 грешки, та не знам какво се е случило, та да имам 85 точки...
If you have to ask, you'll never know.
If you know, you need only ask.
If you know, you need only ask.
Как го правиш? Аз спичам здраво само на устни изпитиtdg написа:Ако изкараме 3.50 на изпита, а на устния 6 дали има някакъв шанс да се класираме? Защото аз ще се панирам и ще се изложа здраво на писмения изпит
[quote="Annie Potter"]
Сигурно ще се изгубя.
Спокойнооо, и аз така си мислех март месец, обаче те ще те опътят или разбираш кои са в твоята зала и вървиш след тях

Спокойнооо, и аз така си мислех март месец, обаче те ще те опътят или разбираш кои са в твоята зала и вървиш след тях