Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Re: Български футбол 2

Мнение от Надежден Случай »

Какво му е на сравнението,бре? Ди Натале е човек-отбор за Удинезе,но в националния дори и до скамейката рядко стига,не заради друго,а заради годините.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Италия винаги ще си има играчи, ние в момента трябва да да развиваме и налагаме по-младите. Грешка беше, че никой не извика Цветков в националния, когато риташе в Холандия. Ама тогава имаше някакви проблеми с паспорта май. Сега просто няма място за него. Дори на пейката.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Май искаше да кажеш нещо, ама за пореден път бягаш от дискусия със смешен опит да се направиш на интересен. Пак не ти се получи, сори. Когато имаш да казваш нещо, кажи го. Не избирай прекия път, както обикновено, а представи някакви аргументи. Не ми задавай въпроси преди да си отговорил на моите. Сега няма какво да ти отговарям.
Каква дискусия с теб бе човече? Проведох един спор и ми стана ясен. Какви въпроси, какви отговори? Ти си мислиш, че имате някакъв глас и ще изгоните Титан... :lol: Кой ще ги изгони? 50 момчета, които хвърлят фишеци на колодрума? Евалата, мислене в перспектива... Аз съм по-наясно какво се случва със 100-те ви души публика, отколкото ти, а уж ти се кефиш на четирибуквието. Какво ще напълните с 2 маршрутки хора? Какъв късмет, ти изобщо знаеш ли на кой свят живееш? Искаш да ти отговарям на някакви въпроси, които не си задал. Казах ти, самозакрий се, няма нужда да ми се обясняваш. Дай наистина да дойде Дришата, че съвсем да стане цирк.Изображение

П.П. Традиции и публика.ИзображениеИзображение
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Да, като вашите традиции и публика в края на миналия сезон. И вие сте имали подобни сезони, така че аргументчето ти е временно и невалидно. Когато бяхме над 30 000 срещу Фулъм, вие бяхте предпоследни в Европа, втори отзад напред (!) с мизерните си 18-19 000 за три мача.

Изображение
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

И в най-лошите си дни, пак сме били повече от вас. Факт. Мисля след това мнение да приключваме темата. Искаш да дойде новият месия? Еми и аз го искам. Явно тук сме на едно мнение.Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Дадох ти елементарен пример по-горе. Щом за теб 19 000 в три мача, са повече от над 30 000 в един... Разговорът наистина просто е излишен. Както когато написа, че само Левски могъл да направи запомнящ се обрат. И тогава ти отговорих. Сега сигурно пак ще си дъвчеш простотиите 1 час.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Да, добре, прав си. 30 000 в един мач.Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Почти съм сигурен, че се опита да кажеш нещо. В онзи сезон от ЕКТ събрахме общо около 100 000 (10 000 - Дери, 20 000 - Динамо, 30 000 - Фулъм, 20 000 - Базел, 20 000 - Рома) 5-те си мача в София, срещу около 40-45 000 ваши, ако не ме лъже паметта
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Айде малко по-сериозно. :wink: Кой онзи сезон? Първият или вторият, в който завършихте на 48-мо място? И колко ви беше посещаемостта за целия сезон? Можеш да провериш, има си статистика и тя ще ти каже, че нашата е по-висока. Отделно, че цифрите, които си дал са верни единствено за Фулъм. Тогава наистина бяхте много, но пак не успяхте да напълните стадиона, както ние го пълним. Говорейки и пропагандирайки откровени лъжи не се просперира, повярвай ми. :wink:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Judas написа:Грешка беше, че никой не извика Цветков в националния, когато риташе в Холандия. Ама тогава имаше някакви проблеми с паспорта май. Сега просто няма място за него. Дори на пейката.
Имаше проблеми с паспорта, да. Иначе с другото изобщо не съм съгласен. Никой не може да ме убеди, че за Валери и Рангелов, примерно, може да има място, а за Иван Цветков, който въпреки възрастта си е футболист колкото тия двамата взети заедно, няма.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Цифрите са си съвсем верни, вече на теб какво ти изнася като истина, въобще не ме вълнува :wink: Факт е че най-посетените мачове в ЕКТ през последните 5-6 години на наш клубен отбор са срещу Фулъм, а вашите са колко на мача ни със Стяуа, може би и по-малко. Факт е, че тогава бяхте с една от най-ниските посещаемости в Лига Европа, за разлика от нас. Каквато и да е било посещаемостта ви, тя не може да се сравнява с нашата. Тогава ходихме 2 пъти повече на евромачовете. Падахме яко, ама пак бяхме почти 20 000 срещу Рома в последния мач. Вие бяхте сигурно три-четири пъти по-малко срещу Спортинг при идентична ситуация - студ, без шансове за класиране.
Кажи кое не е вярно? Ама първо си сложи щипка на нослето, за да не смъркаш и да пишеш глупости след това.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Scarface написа:
Judas написа:Грешка беше, че никой не извика Цветков в националния, когато риташе в Холандия. Ама тогава имаше някакви проблеми с паспорта май. Сега просто няма място за него. Дори на пейката.
Имаше проблеми с паспорта, да. Иначе с другото изобщо не съм съгласен. Никой не може да ме убеди, че за Валери и Рангелов, примерно, може да има място, а за Иван Цветков, който въпреки възрастта си е футболист колкото тия двамата взети заедно, няма.
Никой не е казал, че и за тях има. Просто младите са за предпочитане. Цветков не е с нищо по-добър от тях между другото. Много го надценяват, в България дори Божинката ще се възроди.
Надежден Случай
Плиний Стари

Scarface написа:
Нали за това говорим - никой от тия ТРИМАТА няма място вече в националния. Като ще играем без читав нападател,поне да турят някой младок с надежда за израстване,вместо да ни мъчат очите с Куцар Рангелов,Николет Божинов и ко. Цветков е много дърт и няма място в отбора под никаква форма. Само,'щото направил силен сезон в А група не значи,че може да бъде от помощ на националния,особено пък на евентуален Мондиал.
Sunshine or ain't.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Това в никъв случай не е единственият силен сезон на Цветков. Казвам го и като човек, който е изгледал малко повече мачове през кариерата му ;) Но както и да е, очевидно няма да стигнем до консенсус тука.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Надежден Случай
Плиний Стари

Няма как да стигнем до консенсус,защото е глупаво тепърва да се налага футболист на 34 години.
Иииии младежите,пардон - юношите...отново. :girl_cray:
Sunshine or ain't.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”