Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Mondscreen
Паисий

Re: Български футбол 2

Мнение от Mondscreen »

Е аз не казвам, че сме някакво страшилище, но сравнено с предишните квалификации сме повече от добре. Не знам какво ти трябва, че да ти стигне, но едва ли си гледал по-стабилен отбор от този. Ти си егати песимиста, честно. Все нещо не ти е наред, все нещо не ти харесва, 94-та отдавна мина. Отпусни се малко, карай го без напрежение.Изображение
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Да виждаш проблемите е предимство,не недостатък. Радвам се много на отбора,но ме дразни,че се редуват едни и същи коне на върха на атаката като стана пределно ясно,че с Божинов и Рангелов работата няма да стане. Като ще е някой некадърник,поне да е някой 20-годишен с някакъв шанс за развитие. Когато се развие една част от играта,работата трябва да продължи по подобряване и на останалите,не мислиш ли?
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Мился. Мисля и че ще продължи, но трябва време. Ние показваме наченки на футбол от има-няма година и вече искаме навсякъде да сме топ... Ами няма как да стане. Стъпка по стъпка и нагоре, така стоят нещата. Иначе да виждаш недостатъците е предимство, но да гледаш само тях е черногледство, което е лошо, особено за млад човек.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

А същевременно в нападение имаме най-голям потенциал. Манолев от бек се превърна в супер крило. Сашо Тонев също се е понаучил малко в Полша, но пак трябваше да замине поне 1-2 години по-рано на запад. Попето гледам и той прави фурор в Русия, въпреки че винаги съм се чудил какво толкова го хвалят. Гошко Миланов - пак талант, само дано не остане пак в България и да си рита срещу Гоциту. Мицански си е златна резерва, Тошко Неделев дебне за шанс, Карачанаков можеше да запише мачове, ако не беше тази гадна контузия. Имам и малки надежди за Чочев, трябва му една стабилна подготовка и след 4-5 месеца ще се види дали става. Вутов също се води голяма надежда. Общо взето, както винаги ще имаме силно поколение, само трябва здрава треньорска ръка и късмет...
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

http://livesport.bg/Grisha-Ganchev-kupu ... dni!-91654

Дано не е партенка... В последно време лайвспорт ми правят добро впечатление. Пак ще се натресем на мутра, ама в България всички са такива. Гришата поне се е доказал. Направи база, школа, стадион и отбор в едно полусело като Ловеч. Все пак, дано да е истина.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Нещо не ми се вярва. За ЦСКА каквото и да е, дори и в Държавен вестник да обявят, пак има голям шанс да не е истина.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Надежден Случай написа:Радвам се много на отбора,но ме дразни,че се редуват едни и същи коне на върха на атаката като стана пределно ясно,че с Божинов и Рангелов работата няма да стане. Като ще е някой некадърник,поне да е някой 20-годишен с някакъв шанс за развитие.
В момента има ЕДИН български нападател, който ТРЯБВА да бъде на върха на атаката, а той дори не попада в разширения състав на националния отбор. И това е Иван Цветков.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:http://livesport.bg/Grisha-Ganchev-kupuva-TSSKA-do-dni!-91654

Дано не е партенка... В последно време лайвспорт ми правят добро впечатление. Пак ще се натресем на мутра, ама в България всички са такива. Гришата поне се е доказал. Направи база, школа, стадион и отбор в едно полусело като Ловеч. Все пак, дано да е истина.
Честно казано и аз се надявам да отиде. Единственото, което направи Дришата е, че си построи къщичката за пиленца, за да изпере някой лев, и купи няколко тенекии на литекс. Школата му я върти съвсем отделен човек. Ако дойде при вас ще го възприемете за месията, каквито бяха и Черепа, Митал и Титан. Ще мине време, ще започнете и него да го псувате, после ще се молите на Домусчиев и така до края на света... :cheers:
Надежден Случай
Плиний Стари

Scarface написа:
Надежден Случай написа:Радвам се много на отбора,но ме дразни,че се редуват едни и същи коне на върха на атаката като стана пределно ясно,че с Божинов и Рангелов работата няма да стане. Като ще е някой некадърник,поне да е някой 20-годишен с някакъв шанс за развитие.
В момента има ЕДИН български нападател, който ТРЯБВА да бъде на върха на атаката, а той дори не попада в разширения състав на националния отбор. И това е Иван Цветков.
Оня 34-годишния? :shock:
Sunshine or ain't.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Нищо не се знае... Ние, за разлика от купената ви агитка, поне си изразяваме мнението. Друго си е при вас - трайкате си за Батко, нищо че 5 години няма да помиришете купа, толкова ще излязат до май 2014. Факт е, че спечели 9 купи, без да има подкрепа от някаква фенска маса, в един умрял град. Взе 2 пъти по 2 поредни титли от нищото. В ЦСКА има традиция, фенска маса, отборът му ще бъде близко до офиса му в София. Новината ще се приеме много добре и стадионът ще се пълни от първите мачове, важното е нещата да потръгнат и да има късмет. Има предпоставки да съживи клуба, но ще видим. Аз все още се съмнявам, че ще дойде.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Надежден Случай написа:
Scarface написа:
Точно така. Най-резултатният българин в "А" Група през сезона.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Нищо не се знае... Ние, за разлика от купената ви агитка, поне си изразяваме мнението. Друго си е при вас - трайкате си за Батко, нищо че 5 години няма да помиришете купа, толкова ще излязат до май 2014. Факт е, че спечели 9 купи, без да има подкрепа от някаква фенска маса, в един умрял град. Взе 2 пъти по 2 поредни титли от нищото. В ЦСКА има традиция, фенска маса, отборът му ще бъде близко до офиса му в София. Новината ще се приеме много добре и стадионът ще се пълни от първите мачове, важното е нещата да потръгнат и да има късмет. Има предпоставки да съживи клуба, но ще видим. Аз все още се съмнявам, че ще дойде.
:shock: :shock: Традиция и фенска маса? Пълен стадион? Взел 2 пъти по 2 поредни титли от нищото? Човече... позволявам ти да се самозакриеш, мисля че дискусията приключи. Преди това, ако желаеш ти предлагам да си изразиш мнението пред Росен Животното, сигурен съм, че ще те изслуша с интерес.Изображение
Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Май искаше да кажеш нещо, ама за пореден път бягаш от дискусия със смешен опит да се направиш на интересен. Пак не ти се получи, сори. Когато имаш да казваш нещо, кажи го. Не избирай прекия път, както обикновено, а представи някакви аргументи. Не ми задавай въпроси преди да си отговорил на моите. Сега няма какво да ти отговарям.
Надежден Случай
Плиний Стари

Scarface написа:
Надежден Случай написа:
Scarface написа:
Точно така. Най-резултатният българин в "А" Група през сезона.
Едно име - Ди Натале. Та така и с Цветков.
Sunshine or ain't.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

егати сравнението, хахаха. Иванушка няма място вече, трябваше да го викнат преди 2-3 години, а не сега. Няма смисъл да играе човек, който ще се пенсионира след 1-2 години.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”