Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Театър
Изключително неприятно се опитва да имитира актьор, който си беше неповторим. Определено не му се получава, защото препратките са твърде силни и очевидни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ножица-трепач (ТНА)
Такамммм, мн забавно - малко досадно на моменти, някои доста неприевмливи неща, но и с някои много забавни попадения
Като цяло - положителна оценка, доволен съм!
Интересна е възможността да се види на живо с каква скорост хората осъзнават някои смешки - чуваш нещо, засмиваш се, спираш да се смееш, а залата избухва в смях... Разбира се, има го и другия вариант - залата се смее, а аз преглъщам, очаквайки нещо забавно, нещо, което поне да ме накара да се усмихна...
Сърчаджиева е сладур
Ранков има супер якия глас
Иначе намирам за особено приятно актьорите да се разсмеят на сцената, да видиш, че им е смешно и на тях...
Такамммм, мн забавно - малко досадно на моменти, някои доста неприевмливи неща, но и с някои много забавни попадения
Като цяло - положителна оценка, доволен съм!
Интересна е възможността да се види на живо с каква скорост хората осъзнават някои смешки - чуваш нещо, засмиваш се, спираш да се смееш, а залата избухва в смях... Разбира се, има го и другия вариант - залата се смее, а аз преглъщам, очаквайки нещо забавно, нещо, което поне да ме накара да се усмихна...
Сърчаджиева е сладур
Ранков има супер якия глас
Иначе намирам за особено приятно актьорите да се разсмеят на сцената, да видиш, че им е смешно и на тях...
( :......Blog...... : )
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
"Ръкомахане в Спокан"
Ми доста яка. Единственото, което не ми хареса бе играта на Теодора Духовникова. Явно не съм се объркала предния път, когато ме бъгна в "Гарванът".
Останалите трима са просто... безумно добри. А Макдона е.. лудо копеле.
Ренета, вероятно ще те разочаровам, но тази ми хареса повече от "Пухеният" : )
Препоръчвам.
Ми доста яка. Единственото, което не ми хареса бе играта на Теодора Духовникова. Явно не съм се объркала предния път, когато ме бъгна в "Гарванът".
Останалите трима са просто... безумно добри. А Макдона е.. лудо копеле.
Ренета, вероятно ще те разочаровам, но тази ми хареса повече от "Пухеният" : )
Препоръчвам.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Ало, ало"
Ох.. ами.. забавно беше, мислих, че ще е по-яко, честно казано, играта не беше много силна, но си беше наистина разведряващо.
Ох.. ами.. забавно беше, мислих, че ще е по-яко, честно казано, играта не беше много силна, но си беше наистина разведряващо.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Нордост - приказка за разрушението"
Ами.. хм. Тежка постановка. Добре измислена и построена, силна игра на.. тегава тегава тема.
Олсо, само аз ли театърствам вече?!
Ами.. хм. Тежка постановка. Добре измислена и построена, силна игра на.. тегава тегава тема.
Олсо, само аз ли театърствам вече?!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не си само ти, ама моите впечатления, уви, са нерелевантни.
Ето обаче един текст, който написах по покана на Sofia Live (много го уважавам тоя сайт) за седмото издание на "Световен театър в София": http://www.sofialive.bg/izkustvo/festiv ... ofiya.html
И айде да видим какви облаци ще ни забъркат тая вечер от Ханда Готе.
Ето обаче един текст, който написах по покана на Sofia Live (много го уважавам тоя сайт) за седмото издание на "Световен театър в София": http://www.sofialive.bg/izkustvo/festiv ... ofiya.html
И айде да видим какви облаци ще ни забъркат тая вечер от Ханда Готе.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Mraky" или иначе казано "Облаци".
Абе хубаво беше да се види нещо различно. Интересно пресъздадени истории, техниката определено беше на ниво. И не, Ели, НЯМА да ти опявам. ПЪК.
Абе хубаво беше да се види нещо различно. Интересно пресъздадени истории, техниката определено беше на ниво. И не, Ели, НЯМА да ти опявам. ПЪК.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Ма ти се иска, нали?
Обаче не съжалявам, че ви навих - трябваше да го видите, ако ще и просто да го имате видяно. Понеже И това се прави по сцените, И това се гледа, и има И такова структуриране на сценичния разказ, та съм категорично убедена, че е полезно да се види и да се познава като вариант.
Обаче не съжалявам, че ви навих - трябваше да го видите, ако ще и просто да го имате видяно. Понеже И това се прави по сцените, И това се гледа, и има И такова структуриране на сценичния разказ, та съм категорично убедена, че е полезно да се види и да се познава като вариант.
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Абе, не беше неприятен спектакълът - показват си джаджите, мултимедийната среда беше на ниво, музиката, танцът, но такива (визуални) неща се правят и у нас, някои доста по-плътни. Представям си документалния театър по един друг начин, надявам се скоро.
//в четвъртък ще е силният спектакъл, дам, дам
//в четвъртък ще е силният спектакъл, дам, дам
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тебе май ти се иска, хахахаТърговецът на кристал написа:Ма ти се иска, нали?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Добре де, Арт, кои са тия, дето работят по подобен начин в България (и защо и как съм ги пропуснала аз)? Иначе съм съгласна, че това не е най-силният им спектакъл (т.е. знам го от опит, защото съм виждала и по-добри техни), но е абсурд да се съглася, че му липсва плътност.
И още нещо: ХГ нямат претенцията да правят документален театър. Ако си го видяла написано някъде, е интерпретация на нашите разбирачи.
И още нещо: ХГ нямат претенцията да правят документален театър. Ако си го видяла написано някъде, е интерпретация на нашите разбирачи.
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
независимите артисти.
Неда Соколовска се (опитва да се) занимава със събиране на документални материали (при нея интервюта) и организирането им в едно цяло.
36 маймуни реализират предимно пърформанс(-четения) и сайтспесифик (или (други) без особено значение от пространството) спектакли, построени върху текст, който тече в една мултимедийна среда, с движенческа партитура, танц, мизансцен.
По действителен случай правят интердисциплинарни спектакли (музика, движение, танц), върху колаборативно изградени текстове, засягащи мисли, теми и фрагменти от собствения им живот.
Албена Баева и Петя Боюкова се занимават с интерактивни пърформанси, като използват техника, за да играят със звук, движение и визия.
//не съм изчерпателна
иначе спектакъла ми хареса, просто не ме впечатли)
Неда Соколовска се (опитва да се) занимава със събиране на документални материали (при нея интервюта) и организирането им в едно цяло.
36 маймуни реализират предимно пърформанс(-четения) и сайтспесифик (или (други) без особено значение от пространството) спектакли, построени върху текст, който тече в една мултимедийна среда, с движенческа партитура, танц, мизансцен.
По действителен случай правят интердисциплинарни спектакли (музика, движение, танц), върху колаборативно изградени текстове, засягащи мисли, теми и фрагменти от собствения им живот.
Албена Баева и Петя Боюкова се занимават с интерактивни пърформанси, като използват техника, за да играят със звук, движение и визия.
//не съм изчерпателна
иначе спектакъла ми хареса, просто не ме впечатли)
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Животът е прекрасен"
Разведряваща. Малко или много се заиграват с публиката, което винаги ме е привличало. Иначе... осъзнах, че Камен Донев играе в главната роля около... тридесет минути преди края, хахах
Разведряваща. Малко или много се заиграват с публиката, което винаги ме е привличало. Иначе... осъзнах, че Камен Донев играе в главната роля около... тридесет минути преди края, хахах
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
УИЛЯМ ШЕКСПИР - ПЪЛНИ СЪЧИНЕНИЯ vol.2
много забавна постановка (внимание: черен хумор!)
замислих се за нуждата от широка обща култура, за да бъдат оценени разниродните препратки
все още я препоръчвам!
много забавна постановка (внимание: черен хумор!)
замислих се за нуждата от широка обща култура, за да бъдат оценени разниродните препратки
все още я препоръчвам!
( :......Blog...... : )