Изповедалня
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Re: Изповедалня
Направих нещо много гадно днес, много ми е тъпо. Имам някакъв колега от факултета, не му помня името, беше нещо с И и затова си го знам като Иво, но не се казва така
. Все тая, аз му викам "Ей" или избягвам да му казвам името.
Държа да отбележа, че от няколко дни съм много недоспала, нефункционална и отнесена.
Та Иво днес ми обяснява нещо, докато чаках един професор пред кабинета и от дума на дума ми вика "Искаш ли да излезем?" и аз му обяснявам така и така, заета съм. И той каза ок, тогава просто да се поразходим след като приключиш. Хубаво, тръгваме, ама аз се сещам, че съм обещала на една преподавателка от старото ми училище да ѝ занеса едни тестове, които ме помоли да ѝ направя. Отиваме, от охраната го помолиха да изчака отвън, всичко точно.
Аз обаче, цялата кръвясали очи и кофеин, на тръгване излизам през другия изход и директно се прибирам вкъщи и по някое време доооста по-късно ми звъни телефона и момчето ме пита скоро ще свършвам ли или да си ходи
. Лошо ми става само като си помисля, не знам как ще го погледна отново.
Държа да отбележа, че от няколко дни съм много недоспала, нефункционална и отнесена.
Та Иво днес ми обяснява нещо, докато чаках един професор пред кабинета и от дума на дума ми вика "Искаш ли да излезем?" и аз му обяснявам така и така, заета съм. И той каза ок, тогава просто да се поразходим след като приключиш. Хубаво, тръгваме, ама аз се сещам, че съм обещала на една преподавателка от старото ми училище да ѝ занеса едни тестове, които ме помоли да ѝ направя. Отиваме, от охраната го помолиха да изчака отвън, всичко точно.
Аз обаче, цялата кръвясали очи и кофеин, на тръгване излизам през другия изход и директно се прибирам вкъщи и по някое време доооста по-късно ми звъни телефона и момчето ме пита скоро ще свършвам ли или да си ходи
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Според мен е добре да скъсаш с твоя и да се омъжиш за този, за да му се реваншираш...
Или му купи шоколад...
По-добре първото...
Или му купи шоколад...
По-добре първото...
( :......Blog...... : )
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Извиних му се, какво да му кажа, но прозвуча супер тъпо. По-късно се сетих, че можех да го помоля да изчака и за 10-15 мин. щях да съм пред даскало и на живо да му обясня и да се извиня :/.
Гадничко е както и да го погледнем, тъпо ми е за човека, щото кой знае как се е почувствал. Не ми е кофти за мен, яд ме е, че съм такава заспа, но нищо не мога да направя - минало е вече. Аз сега му пека курабийки и утре ще го издиря, но не мисля, че това много ще го стопли
. Ако на мен ми се случи нещо такова ще се почувствам супер нищожна и жалка сигурно, а човека беше супер точен с мен.
Гадничко е както и да го погледнем, тъпо ми е за човека, щото кой знае как се е почувствал. Не ми е кофти за мен, яд ме е, че съм такава заспа, но нищо не мога да направя - минало е вече. Аз сега му пека курабийки и утре ще го издиря, но не мисля, че това много ще го стопли
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Точно си мислех, че след боя на бал в София и покушението с лайна над Бареков в Монтана, няма кво да ме изненада...
Макар че тази история на Монита си е за темата с френдзоунването, мисля, ще даде храна за размисъл на масовата говорилня там...
Макар че тази история на Монита си е за темата с френдзоунването, мисля, ще даде храна за размисъл на масовата говорилня там...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Да излъжеш разбира сеMonita написа:Извиних му се, какво да му кажа
Нещо от сорта на "Сори, ама има проблем с тестовете и ще трябва да постоя поне още час... не ме чакай. Сори, че така се получи ама няма какво да направя" може би щеше да свърши по-добра работа от истината
п.п.
Щом така и така ще правиш ядене, що не донесеш/пратиш на форумната?
The more you want, the easier you are to exploit
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
според мен ще се зарадва на курабийките - все пак е хубаво да споменеш, че не му ги носиш, защото са останали...
ехх, курабийки... (ако не ги иска - пиши да се видим - аз ги взимам!)
п.п. май сме много гладни в този форум - скоро някой друг се предлагаше да изяде нещо...
п.п.п. не е хубаво да се лъжат хората - може да се е усетил, но да е решил да провери как ще реагираш...
ехх, курабийки... (ако не ги иска - пиши да се видим - аз ги взимам!)
п.п. май сме много гладни в този форум - скоро някой друг се предлагаше да изяде нещо...
п.п.п. не е хубаво да се лъжат хората - може да се е усетил, но да е решил да провери как ще реагираш...
( :......Blog...... : )
I beg to differzritel написа: п.п.п. не е хубаво да се лъжат хората
Бяла лъжа му се вика
Апропо това:
Само на мен ли ми звучи мръснишки?zritel написа:скоро някой друг се предлагаше да изяде нещо...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може да се окаже разбран човек и да мине с едни курабийки.... но ако е като Павката Попандов - "Ние бонбони не пием" (или поне аз помня, че е негова реплика) - аз бих минал с пържола, картофки и винце, но хей, аз не бих чакал толкоз дълго и няма да е такъв проблем...
Кристо - Ох това френдзоунване ви е някаква мания и го виждате във всичко навсякъде. Ние не сме приятели, а познати, човека няма кой знае какви чувства към мен, освен това, че съм му симпатична, а той е без партньор до себе си, т.е. всяко нормално момиче му е ок. Толкова.
Стиг, не мога да лъжа, наистина не мога, даже отвътре не мога да се сетя дори, че имам възможност и че ще е добре да го направя. Гадна ситуация е, ама ей на... случи се. Ох...
Иначе кукита той яде със сигурност, аз неслучайно ги правя тези (яли сме заедно и сме си делили по една голяма милка в 15 минутна почивка
) и дано дано не съм травмирала добрия човек!
Стиг, не мога да лъжа, наистина не мога, даже отвътре не мога да се сетя дори, че имам възможност и че ще е добре да го направя. Гадна ситуация е, ама ей на... случи се. Ох...
Иначе кукита той яде със сигурност, аз неслучайно ги правя тези (яли сме заедно и сме си делили по една голяма милка в 15 минутна почивка
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Лошо, лъжата е животоспасяващо умение
А ти му пращаш смесени сигнали на богато... я по-добре не му ги давай тия кукита - само ще го подведеш допълнително - дари ги на асоциацията на гладните форумци вместо т'ва
А ти му пращаш смесени сигнали на богато... я по-добре не му ги давай тия кукита - само ще го подведеш допълнително - дари ги на асоциацията на гладните форумци вместо т'ва
Какви смесени сигнали пък сега
, в какво ги видя - че си говорим в почивките, както говоря с всички други? - освен да стоя на 5 метра от всеки необвързан мъж и по никакъв начин да не общувам с него... Пък проблемът с курабийките какъв е? Най-нормално поднасяне на извинения след такъв чудовищен гаф от моя страна. Колеги сме егати, не върви някак.
Едит: рецепта за тези специално курабийки даже съм я давала нейде из кулинарния раздел, та ако ви се е прияло, там ровете
.
Едит: рецепта за тези специално курабийки даже съм я давала нейде из кулинарния раздел, та ако ви се е прияло, там ровете
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Щом не сте приятели, а само познати, защо ти е гузно? Сама каза, че си имала тежки дни и според мен тва трябва да те извини, още повече, че първо си го отрязала да излезете, а си имала и работа. Не би трябвало да се чувстваш виновна, ОСВЕН ако не сте много близки приятели....
Не че това е някакво успокоение де... Станалото - станало... Дано не оплескаш нещата с минаването от една крайност в другата - от чудовищен гаф да поднесеш прекомерно голямо извинение, което ще го объркат, особено пък щом е необвързан...
А и постави се на мястото на гаджето ти (този иначе толкова свестен и разбран младеж) - как ще реагира, ако разбере, че правиш храна за друг мъж, колега, необвързан?
Не че това е някакво успокоение де... Станалото - станало... Дано не оплескаш нещата с минаването от една крайност в другата - от чудовищен гаф да поднесеш прекомерно голямо извинение, което ще го объркат, особено пък щом е необвързан...
А и постави се на мястото на гаджето ти (този иначе толкова свестен и разбран младеж) - как ще реагира, ако разбере, че правиш храна за друг мъж, колега, необвързан?