ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- purplechan
- В началото бе словото
Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Clew, не е нужно да ходиш до София, за да си подадеш документите - или поне аз така разбрах.
Виж обаче, за да получиш бележка, трябва да отидеш до министерството лично. Предварително трябва да им се обадиш за тая работа...
Виж обаче, за да получиш бележка, трябва да отидеш до министерството лично. Предварително трябва да им се обадиш за тая работа...
Японистика, I курс
- clew
- В началото бе словото
- Специалност: Новогръцка филология
- Курс: първи
А как се случва тогава подаването на документи?purplechan написа:Clew, не е нужно да ходиш до София, за да си подадеш документите - или поне аз така разбрах.
И мисля, че 30лв бих ги прежалила вместо да се занимавам с бележки ..
- purplechan
- В началото бе словото
"До 04 юли 2013 г. могат да се подават документи за класиране и в офисите на фирми в страната"
Японистика, I курс
- elu
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Прочетох в сайта информацията за записване за класирането и там пише, че "Кандидатите подават и съответните документи за класирането, след като са попълнили електронно необходимата информация на посочения адрес на страницата на Университета", т.е. задължително преди да отида да се записвам трябва да го направя и през Интернет ли или това може да се пропусне, а линка, който е даден, не се отваря. Някой ще ме светне ли какво точно се прави и колко е таксата за записването, 30лв като изпита ли? 
Значи, задължително преди да отидеш в София, за да си подадеш документи за класиране, трябва да попълниш своята информация електронно. Линкът трябва да работи от 24 юни до 6 юли. А за таксата и аз мисля, че е 30 лв.
- elu
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Окей, благодаря! 
- Mondscreen
- Паисий
Миналата година имаше компютърна зала за тези, които не са си попълнили предварително заявленията със специалностите. 
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Една питанка - дали с бал 18.25 при макс 24 има шанс за прием в Богословския? Става на въпрос за мъж...
Някъде отварях някакви информационни таблици с местата за прием в различните факултети,но информацията беше за миналата година,а може и за по-миналата.Има ли някъде актуална информация въобще за свободните места за бакалаври за 2013г.?
Предварително благодаря.
Някъде отварях някакви информационни таблици с местата за прием в различните факултети,но информацията беше за миналата година,а може и за по-миналата.Има ли някъде актуална информация въобще за свободните места за бакалаври за 2013г.?
Предварително благодаря.
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
Свободните места за бакалаври са 60 редовно и 50 задочно.foxgirl_sf написа:Една питанка - дали с бал 18.25 при макс 24 има шанс за прием в Богословския? Става на въпрос за мъж...
Предварително благодаря.
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
А ако е удобно може ли линк към инфото?Nipton написа: Свободните места за бакалаври са 60 редовно и 50 задочно.
В сайта на СУ има разгърнат план за местата за 2013/ 2014.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
-
noname-unknown
- В началото бе словото
- Специалност: кандидат-студент
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: noname
Здравейте, имам няколко въпроса на които не успях да намеря отговорите. Проблем ли е ако си се записал за изпит но не си отишъл ? Може ли да кандидатстваш с матура след това? И ако изкараш 2-ка на изпита може ли след това да участваш в класирането с матура?
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Не.noname-unknown написа:Проблем ли е ако си се записал за изпит но не си отишъл ?
Да.noname-unknown написа:Може ли да кандидатстваш с матура след това?
Да.noname-unknown написа:И ако изкараш 2-ка на изпита може ли след това да участваш в класирането с матура?
Когато подаваш документите за класиране отбележи, че искаш да използваш и оценката от матурата.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
Пак въпросчее...
Къде се посочва формата на обучение и кога? Искам да запиша задочно.По намереното и прочетеното оставам с впечатление,че се посочва в документа за класиране някъде,но искам да съм сигурна в предположението си.
Къде се посочва формата на обучение и кога? Искам да запиша задочно.По намереното и прочетеното оставам с впечатление,че се посочва в документа за класиране някъде,но искам да съм сигурна в предположението си.