Ново правителство / 42ро оНС
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Ново правителство / 42ро оНС
Само протести са ни в главата. На нас българите все някой ни е виновен, ама не и ние самите. Хем ги знаем какво представляват и си ги избираме, хем пак сме недоволни.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Не мисля, че съм си избирала измамници. Мисля обаче, че сред реално избираемите нямаше избор.
А всички знаем, че ако гласуваме за "партията на българските жени" или на средногорците в района ще си загубим гласа при разпределението на гласовете за партии, които не са преминали бариерата.
А всички знаем, че ако гласуваме за "партията на българските жени" или на средногорците в района ще си загубим гласа при разпределението на гласовете за партии, които не са преминали бариерата.

- ники
- Легендарен флуудър
Имаше 45 партии в листата. Не може пак някой да каже, че никоя не му е харесала и затова е избрал най-малкото зло. Убийствено малко хора бяха гласували за по-малките партии. Просто българите сме прости, не умеем да направим аргументиран и разумен избор, когато е най-важно и накрая обвиняваме друг за грешките ни, защото никога няма да си признаем, че проблемът е в нас.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз си мисля, че теорията за "лошия човешки материал" ще се окаже накрая вярна и на Бойко ще му дадат някаква научна титла, ей така, за приноса... или за гаврата, кой знае.
Причините за тази ситуация - много, всеки би казал нещо различно и всеки би се оказал прав... Но тази горната теория на Бойко е по-обобщаваща и като нищо да се окаже вярна.
Защото всеки има право на 1 глас:
- дали ще си безработен студент
- дали ще си шеф на фабрика или агенция
- дали ще си роднина на кандидат-депутат
- дали ще си пенсионер
- дали ще си ром
- дали ще си социално-слаб, с 2 деца и без работа
- дали ще си току-що навършил 18год хлапак
... всички са равни...
Причините за тази ситуация - много, всеки би казал нещо различно и всеки би се оказал прав... Но тази горната теория на Бойко е по-обобщаваща и като нищо да се окаже вярна.
Защото всеки има право на 1 глас:
- дали ще си безработен студент
- дали ще си шеф на фабрика или агенция
- дали ще си роднина на кандидат-депутат
- дали ще си пенсионер
- дали ще си ром
- дали ще си социално-слаб, с 2 деца и без работа
- дали ще си току-що навършил 18год хлапак
... всички са равни...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- aahz
- Пишете, о, братя
- Курс: четвърти
М'триалът с какво се отличава от управниците? Май всъщност само Бойко остана чист като сълза, всички други се оказаха дали комунисти, дали врагове с партиийни билети, дали шизофреници, перфектно отражение на отделния човек. А премиерът си беше прост и приличаше на народа, който, уви, с фенер да го търсиш по улиците, не можеш го намери - защото си е сбор от кофти м'триал. Диагнозата шизофрения си е плод на десетилетия психическа обработка - в която последното правителство беше доста успешно... тамън българинът повярва в нещо и получава поредният ритник в зъбите, докато му обясняват как всичко се подобрява. Негова милост проф. Вучков - "най-безпощадният критик на Борисов" - си ни го каза отдавна, ние слушаме и не вярваме на очите си. Тъжно е, че неговите и на Диков лафове започват да звучат разумно.
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Как убийствено малко бе човек .. 25% бяха са гласували за "други"ники написа:Убийствено малко хора бяха гласували за по-малките партии
и за това какво .. седим си вкъщи и не отиваме да гласуваме .. земи тая логикаclinical_dead написа:Не мисля, че съм си избирала измамници. Мисля обаче, че сред реално избираемите нямаше избор.
ако тия всички дето го знаят това си бяха вдигнали трътките и бяха отишли да гласуват вместо да зяпат тв сиг още няколко партии щяха да влязат .. щото бабките си ходят .. пък другите седят и викат няма смисъл ще си загубя гласа .. еми като няма файда да си гледаме новини на майчин език и турски сериалчета по цял ден
Министър Георгиева от Демир баба теке: Ще работя вашите деца да учат майчин език
- ники
- Легендарен флуудър
На пръв поглед е така, ама всъщност като махнем още 5-10 %, които отидоха за РЗС и сините и тези, които гласуваха за НФСБ, едва ли ще останат повече от 15%. И ако приемем, че са гласували 3 млн., то излиза, че за по-малките партии са гласували едва 450 000 души - 4 пъти повече са гласували за Герб и БСП общо.invisible написа:Как убийствено малко бе човек .. 25% бяха са гласували за "други"ники написа:Убийствено малко хора бяха гласували за по-малките партии1/4 ако е убиствено малко здраве му кажи
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
- ники
- Легендарен флуудър
Тия заседания са някакъв цирк. Той Волен Сидеров се е компрометирал по всички параграфи от една камара време, ама на.
Ама защо всички само това коментират. Постъпката на ГЕРБ с нерегистрирането е също толкова долна. В крайна сметка по-добре е да се избира някакво правителство и да му се даде шанс да заработи, а не пак от първия ден да почваме циркаджийските номера и реването.
Ама защо всички само това коментират. Постъпката на ГЕРБ с нерегистрирането е също толкова долна. В крайна сметка по-добре е да се избира някакво правителство и да му се даде шанс да заработи, а не пак от първия ден да почваме циркаджийските номера и реването.
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
'Ми, аз не искам това правителство да заработи, честно казано. И не, не съм за протести. За мен решението са нови избори наесен.
Vanity, definitely my favorite sin...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил

Рядко псувам на глас, когато съм сериозен. Но да им еба майката на всички.
medicate, medicate
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Това с "майчиния език" е прекрасно олицетворение каква мърша се помещава в България. Душата ще си продаде за някой глас,респективно лев,в повече. А циганите няма ли да се молят на спасителя на майчин език? Каква е тая дискриминация,Георгиева?
Колкото до самото правителство - аз съм доволен,след тоя мандат нещата ще станат още по-зле,което е естествен катализатор за възприеманите като "крайни" идеологии. Те,за разлика от умерените си събратя,са доказани като доста по-ефективни. Жалко е,че ножът трябва да пререже половината кокал,че да има някаква реакция. С викане по Орлов промяна не се осъществява.
Колкото до самото правителство - аз съм доволен,след тоя мандат нещата ще станат още по-зле,което е естествен катализатор за възприеманите като "крайни" идеологии. Те,за разлика от умерените си събратя,са доказани като доста по-ефективни. Жалко е,че ножът трябва да пререже половината кокал,че да има някаква реакция. С викане по Орлов промяна не се осъществява.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
ГЕРБ използваха врътката на АТАКА, които не се регистрираха на първото заседание на парламента. А направиха това, за да стане явна подкрепата на Сидеров към новата коалиция. Щото едно е Волен да ги остави да си правят правителство, като не прави нищо. Съвсем различно е да предаде избирателите си, като им помогне с един глас.
По процедурата аз имам следния въпрос:
Из Допълнителните разпоредби на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание:
"
§ 4. ... Под "присъстващи" при явно гласуване се разбира броят на народните представители, които са се регистрирали преди започване на гласуването.
"

Kак хора, които не "присъстват", са успели да гласуват?
Kакто и поздравявам Жокера специално с ей това и го съветвам да се приготви за оргията

По процедурата аз имам следния въпрос:
Из Допълнителните разпоредби на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание:
"
§ 4. ... Под "присъстващи" при явно гласуване се разбира броят на народните представители, които са се регистрирали преди започване на гласуването.
"

Kак хора, които не "присъстват", са успели да гласуват?
Kакто и поздравявам Жокера специално с ей това и го съветвам да се приготви за оргията

Последно промяна от fak на 29 Май 2013, 19:35, променено общо 1 път.
la douleur exquise
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
invisible ще те опровергая. Гласувах. Агитирах и хората около мен да гласуват, както сметнат за добре. На никого не съм давала акъл, но знаех за кои партии твърдо не бих гласувала. Мисля че около изборите писах, че веднъж минах покрай училището и не гласувах, оставих си време да избера кой неефективен манипулатор искам да се облажи през следващите 4 години.
Реално не виждах изход в никоя от 45-те партии. Не припознах никоя от тях, като своя. За мен убеждението, че хората занимаващи се с политика стават престъпници (ако вече не са/ или не са се издигнали по този начин) .
Реално не виждах изход в никоя от 45-те партии. Не припознах никоя от тях, като своя. За мен убеждението, че хората занимаващи се с политика стават престъпници (ако вече не са/ или не са се издигнали по този начин) .

- ники
- Легендарен флуудър
E, това е типичното ни мислене. Никой никога не става. Значи просто като народ струваме точно толкова, колкото да произведем съответните политици. Никой не ни смъква проблемите някъде отвън, при нас са си и ние сме си виновни за тях.