Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Български футбол 2
Леле, леле. Не полегнаха.
Да загубят титлата с автогол... И то какъв.
Да загубят титлата с автогол... И то какъв.
Това си е жив та**к. Не го очаквах това, тъкмо излезнах за час и нещо навън, че направо ме беше яд да гледам нашите как прецакват симпатичен отбор като Враца и БАМ - рогата са се издънили.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
На фона на чорбарската гавра с усилията на Ботев и оставането на поредния столичен донор,това което направиха колегите им от "Овча Купел" заслужава уважение. Може нищо да не играха цял мач,но поне се бориха,както казва Монд,а предвид обстоятелствата и това е много. Само не знам какво ми плачат след мача някои сини срещу това,че Лудогорец били платили на Славия да играе на нож срещу Левски. Няма лошо да ти плащат да биеш,лошо е когато ти плащат да паднеш. Това е засега от мен,отивам да се подготвя за шоуто.
ПС: Автоголът беше уникат!
ПС: Автоголът беше уникат!
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Колкото и да платят на един отбор, той не може да играе над възможностите си. Може би хората, които правят такива тъмни инвестиции, трябва да преосмислят колко пари са склонни да заложат за резултат, за който има доста голяма възможност да не се реализира.
Мнението ми за Петков тотално се промени от лошо към добро. Пази докрай и кадърно, не прецака целия отбор, в който играе и беше честен. Наистина му свалям шапка. Феновете на Левски, които ще обвинят Петков за случилото се, са малоумни.
Мнението ми за Петков тотално се промени от лошо към добро. Пази докрай и кадърно, не прецака целия отбор, в който играе и беше честен. Наистина му свалям шапка. Феновете на Левски, които ще обвинят Петков за случилото се, са малоумни.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Mondscreen
- Паисий
Надежден Случай написа:Славия да не легне,когато трябва?
Висша форма на лоботомия или нещо повече?На фона на чорбарската гавра с усилията на Ботев и оставането на поредния столичен донор,това което направиха колегите им от "Овча Купел" заслужава уважение.

И нека се самоцитирам.
П.П. Честито на Лудогорец. Да, боли, най-вероятно няма да спя цяла нощ, но това са истински емоции, създадени от истински отбор. На следващия мач пак там на Герена и пак с пълно гърло. Това е.Както казах, това е единственият шанс на тоя отново да излезе на светло, а и не е изключено да играе за стабилни парички от Разград. Сигурен съм, че ще направи всичко възможно да ни спъне.

И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Това е живота, бате
- Mondscreen
- Паисий
Да, така е. И не искам да кълна, но се досещате какво пожелавам на всички, които говориха, че този мач е сигурен, че овчата глава вече се гласял за шампионската маса, че Славия няма как да не легне, че Корема се е надупил и т.н. 

Какво пък ще кълнеш? Съвсем нормално е да се съмнява човек, след като говорим за Славия. А и аз казах, че се съмнявам, а не че съм сигурен, че ще легнат.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Аз бях сигурен и се извинявам за което на Славия. Ама и Джудас си го каза - когато толкова време виждаш как даден отбор винаги намира начин да падне,когато трябва,е трудно да намериш сламка на надежда за игра на чест. Отново - евала на Славия,може да го направиха само заради бонуса,който им обещал Домусчиев,но въпреки това евала! Вече споменах - лошо няма когато парите те мотивират да биеш. И не на последно място - Славия всъщност нищо не игра цял мач,освен гредата за друг сносен удар аз не мога да се сетя,никой не ви е виновен,че в отбора са събрани незнайници от кол и въже,които не могат топката да уцелят. Заслугата на белите стига дотам,че не пуснаха втори гол в последните 15 минути,другото левскарите сами си го осраха.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Mondscreen
- Паисий
Това не е съмнение, това е твърдение с абсолютна сигурност.Надежден Случай написа:Днес един мач ще се играе истински и той започва в 21:45. Другото е бошлаф.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Надежден Случай написа:Аз бях сигурен и се извинявам за което.
Мислех,че можеш да четеш. За разлика от някои едри бозайници,аз си признавам грешките. Това не променя мнението ми за нашия футбол,догодина ако сме в същото положение,ще съм все толкова сигурен,че феърплей няма. Това,което видяхме,е едно на милион.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Вчера ми беше най-тегавият ден от много време насам. Бях на Герена и направо умрях от...не знам от к'во, нямам думи просто. Бях играл Борусия-Байерн X/X на първо полувреме/краен резултат...еми тоя тъпанар Робен, който се насира в най-големите мачове, реши с последното си ритване на топката в мача да ме прецака. Като за капак боксът, който не можах да гледам заради финала на ШЛ, е завършил със загуба по точки за моя човек. Поне хванах два хикса от Полша, та да не проклинам съвсем тоя ден 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Mondscreen
- Паисий
Феърплей няма от една друга страна, която прецаква 3-ти отбор само и само, за да не изпадне неправилният. В Левски се видя, че феърплей има. И само ще ти дам един съвет. Лесно е да мразиш и критикуваш, по-трудно е да обичаш. Опитай второто, доста по-благородно е. 

-
Надежден Случай
- Плиний Стари
По-благородно,но по-неефективно. Това,че не съм за никого у нас ми помага да виждам нещата,каквито са,нещо,което един фен не е способен да направи. За чорбарите вече си казах мнението - педерастка работа отвсякъде,ама и Гонзалес доколкото знам е пуснал експериментален състав срещу Ботев,те са виновни,че не са били. Точно затова се отказах от пристрастията,които едно време имах спрямо един определен български отбор,защото дори той да играе честно,други няма да го правят и смисълът се губи. Когато спортът у нас се откъсне малко повече от букмейкърския бизнес,може да имам по-позитивно мнение.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Е, па ние все едно не бяхме пуснали експериментален състав... Без Камбуров, Присо, Анисе, Марсиньо, Саша, Попов, Грънчов и Черни (които играха най-редовно пролетта). Ама и мен ме е яд за Враца и биваше тея да се понапънат малко поне за хората, които са намерили сили и нерви да ги гледат в Надежда...