Топ 10
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Не е само той популярен, виж направили са списък от 200 популярни лица, предлагани от хората.Наско написа:Щото само той е масово популярен. Той и Ботев.
По-нататък в конкурса обаче ще се въведат критерии кои кандидати могат да останат в списъка, и кои - не. И чак тогава ще има гласуване за останалите. Така пише на едно място в сайта, обаче със ситен шрифт и най-отдолу
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ааа, тая анкета "Великите българи" е върхът на глупостта...
Особено като казват : "Кои са великите българи - зависи от вас..."
Къв съм aз ,че да зависи от мен кои са великите българи и кви са тия дето правят такава тъпа анкета.Как може да се опредли кой е по-велик от другия....Всеки си има заслуги - и Ботев, и Левски, и Вазов, и хан Крум, и Стамболов, и Петя Дубарова, ако щете...Всеки е направил нещо...
Тц,Тц..кви сме ние та да им се бъркаме в делата и да ги сравняваме с теззи на другите...

Направо съм ужасен...и това от канал 1...не очаквах и те да почнат да ламтят за лесна печалба чрез смс-игра...
Особено като казват : "Кои са великите българи - зависи от вас..."
Къв съм aз ,че да зависи от мен кои са великите българи и кви са тия дето правят такава тъпа анкета.Как може да се опредли кой е по-велик от другия....Всеки си има заслуги - и Ботев, и Левски, и Вазов, и хан Крум, и Стамболов, и Петя Дубарова, ако щете...Всеки е направил нещо...
Тц,Тц..кви сме ние та да им се бъркаме в делата и да ги сравняваме с теззи на другите...
Направо съм ужасен...и това от канал 1...не очаквах и те да почнат да ламтят за лесна печалба чрез смс-игра...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър