Математика II

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Shiro написа:Аре, успех утре на всички на изпита! И идвайте във ФМИ-то Компютърни науки, да ви водя практикума по програмиране :)
Мерси, и дай боже наистина на есен да се видим с теб :))
Vincenzo
В началото бе словото

Мнение от Vincenzo »

Абе аз имам едно малко, но мн важно въпросче :
значи мисля да не се яввявам на Мат 2, защото имам хубава оценка от предварителния, нали не е необходимо да се явявам и на втория изпит дори и да съм го заявил, ако не сметна за необходимо ?Да не стабе някой гаф и да отпадна от класацията или нещо такова ??

Моля някой, който е наясно да ми даде отговор, че трябва да реша тази вечер дали да ходя !!!
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

е защо наистина не публикуваха резултатите, ами ги има като насипна информация :roll: сега, вярно, че се поуспокоих малко за хората, които евентуално са пред мен, обаче, ако съм сгафила нещо и съм много назад.....почнаха да ми треперят мартинките :scratch:
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

Vincenzo написа:Абе аз имам едно малко, но мн важно въпросче :
значи мисля да не се яввявам на Мат 2, защото имам хубава оценка от предварителния, нали не е необходимо да се явявам и на втория изпит дори и да съм го заявил, ако не сметна за необходимо ?Да не стабе някой гаф и да отпадна от класацията или нещо такова ??

Моля някой, който е наясно да ми даде отговор, че трябва да реша тази вечер дали да ходя !!!
Ако не искаш да ходиш-не ходи.Просто ще те впишат в графата "неявили се" и няма да имаш оценка......никой не ти е опрял нож да те задължава да ходиш :D .Съвета ми е да отидеш,защото представи си задачите да са по-лесни(дай боже!) и да искараш още по-висока оценка и така ще имаш по-голям шанс да влезеш.Така,че нищо освен няколко часа сън не губиш!Айде утре да си налиния :wink:

Късмет на всички математици утре!!! :) Да им покажем кой е шефа :Р
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

ей наистина няма ли да публикуват и поотделно на всеки оценката :( Аз 5.20 очаквам. Айде, успех на всички утре и да ги разбием :)

И поздравления на този с 6.00
Аватар
DeeeDeee
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от DeeeDeee »

Здравейте, това ми е първия пост и се надявам да ми носи късмет.
Иска ми се да може всичките тук да ни приемат в специалностите, които искаме. Стискам палци и късмет!
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

кой беше номера за смс, за да си получиш оценката на телефона? и как ставаше? какво се пишеше като текст?
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

monique написа:кой беше номера за смс, за да си получиш оценката на телефона? и как ставаше? какво се пишеше като текст?
това не е ли само за УНСС ?

а и тези резултати до сега.. пише прегледани работи 3717, а ако не се лъжа 4600-800 човека се явиха на математика1..т.е. тази статистика може би е временна и не са проверени всички работи.
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

не, раздаваха разни листовки, ама моята ми я хвърлиха. пращаш смс ссъс текст входящ номер и име или номер и егн и те ти пращат оценката, но не помня кое след кое се пише в смс-а и кой беше номера
Аватар
DeeeDeee
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от DeeeDeee »

monique написа:кой беше номера за смс, за да си получиш оценката на телефона? и как ставаше? какво се пишеше като текст?
http://store1.data.bg/deeedeee/IMGs/P1090684r.jpg
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

трябва да те позлатим :D благодаря много :)
Аватар
DeeeDeee
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от DeeeDeee »

Ха, то имало и по-лесен вариант: :arrow: voicecom-bg.com
Хихик 8)

А защо имам проблем с пращането на линкове, които започват с http://....
Последно промяна от DeeeDeee на 24 Юли 2006, 19:25, променено общо 3 пъти.
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

SMS проверка на изпитни оценки започна да предлага от тази седмица Софийският университет съвместно с компанията "Войском". Кандидат-студентът подава заявка за получаване на информацията за оценката на номер 1915. В SMS-а си той трябва да включи входящия си номер за изпита и номера на самия изпит съгласно въведеното от СУ номериране. При забравен или загубен входящ номер може да се полза и ЕГН. С SMS на същия номер ще може да се получава и информация за резултатите от класирането, като изпитът се означава вече с код. Услугата е достъпна за абонати на "М-тел" и "Глобул", цената е 1.20 с ДДС.

Източник: в. Сега
Всичко се решава лесно и бързо с теоремата на "Заеби"
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

отговарят, че все още няма резултати, да опитаме по-късно. само обират парите :(
Аватар
Shiro
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shiro »

Ейш, ало!
Сички утре отивайте на изпит! Изобщо недейте да лежите на кълката, че имате достатъно високи оценки от миналите два изпита. В СУ имат практика на последния от трите изпита да дават най-лесни задачи, за да може сички да се запишат за третите изпита и да приберат повече пари. Тъй че най-често се получава така, че оценката, с която влизате, ви е оценката от последния изпит - Математика 2. Като сте много сигурни, че имате висока оценка от първия изпит, и дай боже тя е примерно над 5.50, да кажем 5.70, щото някъде не са ви харесали описанието примерно, и ся дадат супер лесни задачки и да кажем има 300 човека с оценки над 5.70? "Що ще чиниш ти тогаз ... ?". А пък вие на тия задачки сте ще ли да изкарате примерно 6.00, щото в сравнение с другите хора на миналите изпити сте ги цепнали. Ето един пример - миналата година на предварителния в СУ имаше 62% скъсани. Тая година са 16%. Задачките миналата година на Математика 2 бяха мноооого по-лесни от тези на предварителния, тъй че най-вероятно и тази година ще е така. И може да се получи така, че наистина да има много високи оценки. Затова не се рискува и се ходи на всички изпити! Ако още се чудите - уговорете си едно такси и тръгвайте утре сутринта за София или още тая вечер! 100 лева не са ниущо на фона на живота. Разберете, това е МНОГО важно!

Може да разчитате и на това, че тая година малко се поосраха със задачките от предварителния (дадоха доста лесни), пък и тези на Математика 1 не ми се сториха особено трудни и сега може наистина да не дадат много лесни задачки. Но аз лично 100% бих отишъл на изпит.

Ще се видим октомври :)
Nice guys finish last!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”