Теми История 1990-2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Теми История 1990-2012
Здравейте! Имам едно запитване към вас
. Известно ми е, че подобни въпроси са относителни, но все пак бих искал да чуя няколко мнения. Момче съм, кандидатствам за специалността право и ми е любопитно дали ще ми стигнат оценки 4.00 (Литература) и 4.50 (История на България). Ще се радвам ако някои по-опитни съфорумци и възпитаници на СУ драснат нещо! 
Rolaan написа:Здравейте! Имам едно запитване към вас. Известно ми е, че подобни въпроси са относителни, но все пак бих искал да чуя няколко мнения. Момче съм, кандидатствам за специалността право и ми е любопитно дали ще ми стигнат оценки 4.00 (Литература) и 4.50 (История на България). Ще се радвам ако някои по-опитни съфорумци и възпитаници на СУ драснат нещо!
Най-вероятно да. Зависи от оценката на матурата и от оценките ти по история в училище /освен ако не си на матура по история /
Благодаря ти за приятния отговор
! Аз ще държа втора матура по английски език, а не по история. Надявам се нещата да се получат. Успех на всички ! 
-
mmmm
- В началото бе словото
- Специалност: evropeistika
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Това даване на 29 лв ако се записваме за изпит от друг град не може ли да се избегне,аз все едно си плащам за още един изпит.... 
Не, това е таксата на фирмата за преноса на твоите документи. Иначе можеш да дадеш на някой познат да те запише на място в София.mmmm написа:Това даване на 29 лв ако се записваме за изпит от друг град не може ли да се избегне,аз все едно си плащам за още един изпит....
-
mmmm
- В началото бе словото
искам да попитам и още нещо,как мислите при оценка по история 5 и 25,а момиче сам
дали ще ми стигне за Политология,Европеистика,Културология и Международни
Разгледай тази тема и сама си направи сметка. http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 0%B2%D0%B5mmmm написа:искам да попитам и още нещо,как мислите при оценка по история 5 и 25,а момиче самдали ще ми стигне за Политология,Европеистика,Културология и Международни
-
mmmm
- В началото бе словото
ама то там пише нереални неща Политология- 25.88,това ми звучи невъзможно и там пише за жени,и то 1-во класиране
Напълно реални са си нещата, даже на второ класиране балът за Политология жени е бил 24,77.mmmm написа:ама то там пише нереални неща Политология- 25.88,това ми звучи невъзможно и там пише за жени,и то 1-во класиране
-
petyanorova
- В началото бе словото
4.50 по БЕЛ и 5 по история ще ми стигнат ли за право?? (Малко банален въпрос, но се притеснявам.)
Може би за задочно. Зависи колко имаш на матурата и какви са ти оценките по история в училище.petyanorova написа:4.50 по БЕЛ и 5 по история ще ми стигнат ли за право?? (Малко банален въпрос, но се притеснявам.)
П.С-Това са само предположения, не мога да ти дам категоричен отговор.
-
petyanorova
- В началото бе словото
По история ще имам 6, по БЕЛ ще чакам. Благодаря !!
Тъпо е да ти говоря предварително, но една проста математика /ако приемем, че на матурата по БЕЛ имаш примерно 5.50 и дай боже и нагоре, ти дава бал 26-или по-високpetyanorova написа:По история ще имам 6, по БЕЛ ще чакам. Благодаря !!
-
system_regulator
- В началото бе словото
Какво задочно ,предполагам ,че на 2ро класиране има шанс за редовно тази година ,а за задочното е сигурна.Зависи и от матурата де ,а и не могат да се правят току-така сметки предварително.
system_regulator написа:Какво задочно ,предполагам ,че на 2ро класиране има шанс за редовно тази година ,а за задочното е сигурна.Зависи и от матурата де ,а и не могат да се правят току-така сметки предварително.
Човек трябва да гледа реалистично на нещата, а очакване за по-добро винаги може да има. Факт е, че е рано още за сметки, но пък знам какво е да се чудиш ще ти стигне ли, няма ли и понякога дори едно малко и несигурно "да, ще стане", прочетено в някой форум, като този примерно, може да направи чудеса с психиката на бъдещия студент.