Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол 2
О, недей пак да се вкарваш във филми. Естествено, че голяма част от левскарите са се радвали, че не станахме шампиони.
- Mondscreen
- Паисий
Да се радваме?
Смеем ви се, нормално. Вие за това сте измислени, да ви се смеем. Правим го всеки ден и всеки час. Последната новина на която се смях. После ме питай пак, дали е кюрд или не е.
http://www.sportal.bg/news.php?news=427181Кюрда: Обичам Турция и мога да поема Бешикташ
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Момче, ти да си кюрд в Турция знаеш ли какво е , хахаха. Поразрови се малко и ще разбереш, че да го наричаш кюрд в тази връзка е просто нелепо и смешно
Смееш се на две думи, извадени от контекста, в статия на най-аматьорския сайт в България.
И как по-точно ни се смеете? Вие дори миналата година, при отпадането ни от Мура, не можахте да се нарадвате като хората заради поредното ви отпадане от анонинмник, който е допуснал 5-6 от гола от малтийци и само 2 от вас.
И как по-точно ни се смеете? Вие дори миналата година, при отпадането ни от Мура, не можахте да се нарадвате като хората заради поредното ви отпадане от анонинмник, който е допуснал 5-6 от гола от малтийци и само 2 от вас.
- Mondscreen
- Паисий
Мура отпадна от елита на Словения, Сараево се бори за титлата в Босна. Все пак ти казвам за пореден път, но ти си си чорбар, което не е толкова лошо. Всяка държава има нужда от клоуни. Не ни интересува от кого отпадате, колко титли вземате и кого биете. Интересува ни Левски. Като отпаднахте от Мура ви се изсмях без много емоция и си гледах моя мач. Отпаднахме, след което имаше много негативни емоции. Това, че на теб ти е било повече радостно, че сме отпаднали от Сараево, отколкото тъжно, че сте отпаднали от Мура... Ами нашата любов е по-силна от вашата омраза, казвали сме го много пъти. И Турция е държавата с най-многобройно кюрдско население - 11 445 000. Все пак, ако ти желаеш да го наричаш турчин, а не кюрд. Ок, няма проблем.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Mondscreen написа:Казах, че бяхме на крачка от обрат и направихме страхотно завръщане. Кое не разбра?
Mondscreen написа:Абе тук си говорим за обрат с 2 или 3 гола, когато си с човек по-малко.
...и пак с кюрда, на който всеки един от българските играчи в момента, би могъл само да лъсне обувките.
А другите глупости също не ги пробутвай тука. Като цяло не ме интересува, какво правите и вие но колчем ви засека по телевизията или знам, че играете, вечно стискам палци за другите. Ти го правиш същото.
Казах ти да се разровиш малко какво е да си кюрд в Турция, ама ти явно не искаш да научиш нещо. Ти казваш, че трябвало да го наричаме кюрд, защото обичал Турция? Изглежда си нямаш и грам представа колко смешно и нелепо звучи това, щом ми изтъкваш като аргумент, че Турция била държавата с най-многобройно кюрдско население.
И вземе престани с тези си заучени фрази "Сами срещу всички" и "нашата любов, бла-бла". Смешни и изтъркани. И къде по-точно съм написал, че ми е било радостно, че сте отпаднали от Сараево? През къде ми е да знаеш... Свикнал съм ви на вас и вече дори не ми беше смешно, а се замислих за футбола ни като цяло. Единственият път, когато съм се смял, че отпадате, е срещу Тампере. А единственият път, когато съм се радвал - срещу БАТЕ-то.
И вземе престани с тези си заучени фрази "Сами срещу всички" и "нашата любов, бла-бла". Смешни и изтъркани. И къде по-точно съм написал, че ми е било радостно, че сте отпаднали от Сараево? През къде ми е да знаеш... Свикнал съм ви на вас и вече дори не ми беше смешно, а се замислих за футбола ни като цяло. Единственият път, когато съм се смял, че отпадате, е срещу Тампере. А единственият път, когато съм се радвал - срещу БАТЕ-то.
- Mondscreen
- Паисий
Ами прочети пак точно това, което си цитирал и го преусмисли. В по-предните мнения казах, че обрат е нямало. И единствените 2 мача, в които стискам палци за противника ви се сещаш кои са. Изобщо не ме интересувате. Да си видял да злобея по адрес на цдна или пък да коментирам ваш мач, как сте играли и колко гола сте вкарали? Не го правя, просто защото не ме интересуват и съответно дори не знам, с кого играете. Няма как да го разберете, защото просто сте си чорбари, жалко. Все едно да обяснявам на някой краен ислямист-камикадзе, че не трябва да се взривява. Той си е промит мозък и това е.
- Mondscreen
- Паисий
Явно всички освен вас разбраха, че БАТЕ си е отбор от средна европейска класа. Тея бият Байерн с 3:1, оня ми вика, че били анонимници. Ок.
Я по-добре ходи си чети ГА, говори си за директиви, БФС-та, съдии и спи спокоен. Аз ще ходя да си подкрепям отбора, дори и когато пада, ти едва ли - все пак мачът свършва в 70-та минута.
Последно промяна от Mondscreen на 16 Май 2013, 13:59, променено общо 1 път.
Какво коментираш в темата, като не те интересуват? Темата е за български футбол и е нормално всеки да се интересува от всички клубове и да ги коментира. И какво въобще ми коментираш БАТЕ в момента? По времето, когато вие играехте с тях, бяха абсолютни смешници, с нищо по-добри от Мура, освен че тичаха като коне. Не можеха да направят една смислена атака преди 70-80 минута, докато още бяхте свежи. Сега се сещам колко яко ви надтичваха дори с човек по-малко в последните 10 минути. БАТЕ-то вие ги направихте отбор и откакто ви отстраниха ги открихме на картата. Дотогава си бяха баш заводско отборче, както коментираше мустака. Въобще не ги сравнявай с отбора, който са сега.
- Mondscreen
- Паисий
Сигурен съм, че редовно следиш беларуското първенство и знаеш кой отбор е бил анонимник и кой не. Съветвам те да послушаш примера ми. Аз си коментирам Левски, ти си коментирай... който и да е, най-вече враговете на Левски. Различна порода фенове сме, няма как да го разбереш. Аз си обичам отбора, ти мразиш противника. На това последното нормалните хора му викат чорбарство.
Айде да не ми казваш аз какво обичам и какво мразя, става ли? Колко пъти, освен когато е ставало въпрос за Еврофутбол, си чувал за БАТЕ Борисов и какви успехи имат те преди да играят с вас? И предложението ти се отхвърля - ще си коментирам когото и когато си искам.
- Mondscreen
- Паисий
Ти ако ме слушаше, можеше и да станеш човек. Това си е факт - мразиш повече Левски, отколкото обичаш цдна, а и другият факт, че коментираш повече Левски отколкото цдна също говори красноречиво - явно ние сме ти по-интересни. Да не си решил да сменяш отбора скоро? В Еврофутбол съм стъпвал веднъж през живота си, защото беше адски студ, а бях пред него и вътре имаше топли напитки.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Коментирахме финала за купата. От там тръгна за вас. Също и с изхвърлянията ти за Гунди.
Иначе и аз мога да кажа, че това да мразиш съперника повече отколкото обичай своите се нарича говедарство и да парадирам, че е вярно нали?
Иначе и аз мога да кажа, че това да мразиш съперника повече отколкото обичай своите се нарича говедарство и да парадирам, че е вярно нали?
Mondscreen написа:Ти ако ме слушаше, можеше и да станеш човек. Това си е факт - мразиш повече Левски, отколкото обичаш цдна, а и другият факт, че коментираш повече Левски отколкото цдна също говори красноречиво - явно ние сме ти по-интересни. Да не си решил да сменяш отбора скоро? В Еврофутбол съм стъпвал веднъж през живота си, защото беше адски студ, а бях пред него и вътре имаше топли напитки.
Теб ли да слушам?
След като не са много хората, които пишат в тази тема, е нормално да се опитваме да правим дискусии с малкото, които пишат редовно. Ти си такъв и след като си незаинтересован от останалите клубове, си пишем само за Левски с теб. Как да говорим за ЦСКА, при положение че не проявяваш желание за това. Гледам, че само Левски те интересува - имате си форумче, пишете си за добитъка там, щом не ти харесва "омразата" тук. Тази тема е за български футбол, не само за Левски и ЦСКА.
И ако обичаш, не повтаряй простотиите си с това кого съм обичал и кого съм мразил повече. Факт си е за теб, който не вижда по-далеч с носа си и си знае само своето.
- Mondscreen
- Паисий
Ники, не можеш, защото това си е ваша запазена марка. Примерно ние след гол скандираме "Левски", а вие след гол скандирате кзл, без значение срещу кого играете.
Иначе във форума на Левски също пиша от време на време - все пак е един от най-големите форуми в България изобщо. Там се говори за футбол в приблизително 3% от темите.
И не се изхфърлям. Няма друг български отбор, който да е правил такова завръщане на финал - факт. Това, че в главите ви е само омраза към Левски и тук таме, някоя друга петолъчка е отделен въпрос. Коментирах финала, защото в по-горни мнения бяхте писали, че ме няма. Ами за разлика от вас, аз си подкрепям отбора, където и да играе. Странно защо изобщо го коментирате и ви стана голям кеф, след като вашето подобие на отбор не участва или вече сте от Берое? За мача се изразих кратко и ясно - супер сблъсък, останах доволен.